Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 682 of 1075 FirstFirst ... 182432582632657672677680681682683684687692707732782932 ... LastLast
Results 6,811 to 6,820 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

Member
    Uploads
    0

Re: Ειδήσεις, Φημες, Προτασεις, Γενικες Συζητησεις

εγω παλι θα πω πρωτα ενα respect στα ατομα εδω που μπορουν και μασ δινουν το free watch και μετα θα πω καλυτερα να δω εστω και 2 μηνες και ας εχω δωσει κανα 200αρι για το πακετο, free παρα αυτο που εκανα για κανα 2 χρονια δινοντας 35 ευρω το μηνα για να βλεπω ενα καναλι και αυτο απο τις 5 και μετα

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tsaros View Post
    εγω παλι θα πω πρωτα ενα respect στα ατομα εδω που μπορουν και μασ δινουν το free watch και μετα θα πω καλυτερα να δω εστω και 2 μηνες και ας εχω δωσει κανα 200αρι για το πακετο, free παρα αυτο που εκανα για κανα 2 χρονια δινοντας 35 ευρω το μηνα για να βλεπω ενα καναλι και αυτο απο τις 5 και μετα
    δε μου λες? και αν το 200αρι αυτο που λες ερχεται με πλαγιο τροπο σε μενα που ειμαι η αβον(λεμε τωρα... )? τι εχεις να πεις?
    α σημειωτεον δε γνωριζω κατι.. τροφη για συζητηση δινω... αν ειναι ξινη αλμυρη η οτι αλλο τη σταματαμε..

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by fux22 View Post
    Φιλε μου και η gamma θα αλλάξει και η δέλτα θα αλλάξει και τα DM θα αλλάξουν και το os 1,4 θα αλλάξει,στη ζωή olla αλλάζουν μην είσαι συντηρητικός πολύ.
    Εκείνο που δεν αλλάζει και έχει σημασία είναι το το πείσμα αυτόν τον παιδιών εδώ πληρώνοντας από την τσέπη τους για να δουν το φως πίσω από την μαυρίλα αυτό το φως κυνηγούν...
    Αλλοίος είναι να την απολαμβάνεις επί πληρωμή και αλλοίος να την κυνηγάς σαν φιλενάδα να κουραστείς για να την απολαύσεις….
    συμφωνω μαζι σου φιλε μου.. κ πρωτος λεω μπραβο σε αυτα τα παιδια που χανουν το χρονο τους για ολα αυτα.. respect εννοειται... αλλα χανεις το νοημα..
    δεν ειμαι συντηρητικος σιγουρα ολα θα αλλαξουν ειναι αναμενομενο...

"πληρώνοντας από την τσέπη τους για να δουν το φως "
    εδω σε θελω.... που πανε αυτα λεφτα ειναι το ζητημα,.. και αν πανε με πλαγιο τροπο στην ιδια?? το σκεφτηκες ποτε?

Senior Member fux22's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by itoo73 View Post
    συμφωνω μαζι σου φιλε μου.. κ πρωτος λεω μπραβο σε αυτα τα παιδια που χανουν το χρονο τους για ολα αυτα.. respect εννοειται... αλλα χανεις το νοημα..
    δεν ειμαι συντηρητικος σιγουρα ολα θα αλλαξουν ειναι αναμενομενο...

"πληρώνοντας από την τσέπη τους για να δουν το φως "
    εδω σε θελω.... που πανε αυτα λεφτα ειναι το ζητημα,.. και αν πανε με πλαγιο τροπο στην ιδια?? το σκεφτηκες ποτε?

Den xano apolytos kanena noima file, to hoby einai hoby exei na kanei me tin mathisi kai psyxagogia.

VIP Member AMPELIOTIS's Avatar
    Uploads
    1

Re: Πως να κανω ινσταλ την λιστα καναναλιων που κατ^

Quote Originally Posted by sakisvele View Post
    γραψε μας τι κανεις να δουμε που σκαλωνεις. κωστας
    Kosta prin to sviso pes mou se parakalo ti enois;

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by fux22 View Post
    den xano apolytos kanena noima file, to hoby einai hoby exei na kanei me tin mathisi kai psyxagogia.
    δεν εννοω το νοημα των πραγματων..
    προφανως το νοημα ειναι σε κατι που σαρεσει...κ ειναι χομπι σου..
    εννοουσα το νοημα αυτων που λεω..

εγω επικετρνωνω αλλου τον προβληματισμο μου.. αν καποια στιγμη μαθαινες οτι τα λεφτα που δινεις για το χομπι σου πανε στη ιδια τι θα ελεγες?

Senior Member fux22's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by itoo73 View Post
    δεν εννοω το νοημα των πραγματων..
    προφανως το νοημα ειναι σε κατι που σαρεσει...κ ειναι χομπι σου..
    εννοουσα το νοημα αυτων που λεω..

Ego ennoo to noima akribos ayton poy egrapsa...:

to thema ton xrimaton to afino se sena

Banned
    Uploads
    4

Re: Dektes & Modoules pou den pezoun Gata & Tita Rotame Apantame Sxoliazoume.

Quote Originally Posted by dj-tom View Post
    Kalispera se olous.
    1) Gnorizei kapoios an paizei i tita se DM500s me phoenix reader & Cccam 2.1.2?
    2) Thelei kamia alli grami?
    paizei se phoenix reader sta 6Mhz kai tis grammes pou xreiazetai tis exei dosei o phillip morris apo tin proti stigmi , stin prroti selida tou thematos gia tis tita .

Junior Member ntinos's Avatar
    Uploads
    0

Re: Dektes & Modoules pou den pezoun Gata & Tita Rotame Apantame Sxoliazoume.

kalispera se oloys toys filoys exo ena dream 7000 kai mia palia montoyla poy eblepa ta freex tv (gia na pernoyme kanena mati) paizei mipos ti g@ta kai an nai mipos tha xreiastei na kano kamia anabathmisi (sti montoyla)
    episis ti tha xreiasto gia na kano ton dream na paizei to g@ti!!!
    efxaristo ek ton proteron!!
    na po episis ena poli megalo efxaristo se ola ta paidia gia tin ameristi boithia poy mas dinoyn ola ayta ta xronia kati poy emena prosopika me exei boithisei para poli!!!

New Member
    Uploads
    0

Re: Η 1η μου Ερωτηση, Αρχαριος, Ψαχνω αλλα δεν βρισκω..

Ανέβηκα σήμερα στα κεραμίδια οπλισμένος με υπομονή και κατάφερα να πιάσω σήμα 61%.

Το περίεργο είναι οτι μου κατέβασε μόνο 12 δορυφορικα προγράμματα.

Έφερα και ένα φίλο που είναι γνώστης και συνέδεσε έναν Humax ο οποίος είχε αποθηκευμένες τις συχνότητες για τον Hotbird, και μου είπε οτι σε κάποιες συχνότητες δεν υπάρχει σήμα (στις περισσότερες) ενώ σε κάποιες άλλες έχει.

Αυτό δεν έιναι λίογο περίεργο? Ενοώ οτι απο την στιγμή που σημαδεύω σωστά τον δορυφόρο δεν θα έπρεπε να έχω το ίδιο σήμα σε όλες τις συχνότητες?

Advertise Here

Tags for this Thread