Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 747 of 1075 FirstFirst ... 247497647697722737742745746747748749752757772797847997 ... LastLast
Results 7,461 to 7,470 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Re: Thread deleted?

Quote Originally Posted by pegaman View Post
    παιρνω θεση
    Οι mods ειναι users μεν αλλα ειναι επιφορτισμενοι με ενα επιπλεον ρολο. Αρα μεσα στις συμβατικες τους υποχρεωσεις αποδεχομενοι αυτο το ρολο ΝΑΙ ειναι να ασχολουνται καθε 3 10 15 λεπτα για τη σωστη λειτουργια του site.

Το κανουν μπάχαλο? Τοτε κιτρινη καρτα , μεταφορα του μυνηματος στο καταλληλο νημα με την αντιστοιχη ενδειξη και τελος.

Συμμετεχω σε αρκετα forum ειτε ως απλο μελος ειτε ως συνονιστης. Αυτο που γινεται εδω ισως να ειναι λιγο περισσοτερο μπαχαλο μεν αλλα δεν διαφερει και πολυ απο αλλα forum.

Καλο κουραγιο και παντα φιλικα
    1)φιλε μου και οι mod οπως ολοι εχουν και αυτοι οικογενεια και πρεπει να εργαζωνται. αφηνω απ εξω την προσωπικη τους ζωη. τωρα αν εσυ στα φορουμ που εισαι συντονιστης, εισαι ολο το 24 ωρο μεσα και επιβλεπεις μπραβο σου.
    2)σαν συντονιστης που εισαι θα ξερεις οτι αλλο ειναι ενα φορουμ που εχει τις κατηγοριες των θεματων και μεσα σε αυτες τις υποκατηγοριες, και αλλο να σου εχουν παραχωρηση μια σελιδα μεσα σε ενα φορουμ και να εχεις εκει καποια θεματολογια. μηντα μπερδευουμαι αλλο το ενα και αλλο το αλλο
    φιλικα

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Agapiti mou fili,

emis i ellines gia akriwos afto ton logo den proxorame amesos stin epithesi imaste

Anti na woithame o enas ton alon imaste sto pios tha fai ton alon
    To kako ine wewea oan woithas sto telos se lene kai malaka i arxinane oli kai ginonte emporakia ( Toulaxiston i pio poli).

Pedes edo imaste oli gia enan skopo na perasi efxarista i ora mas.
    Min ksexname oti ta moderakia exoune kai prosopiki zoi den ine edo mesa i zoi tous (den ine glipsimo) Imoun se arketa kala Boards mod ktl kai ksero posi ora troi kati tetio.

Gia afto kai mono ena mprawo sta pedia pou prospathoune na mathoune kai prospathoune na woithisoun mods kai oxi mods

Afta ta liga apo emena

Filika

Meraklis

Senior Member
    Uploads
    0

οτι να ναι....
    οσο και να τα λενε οι admin ο δεν προκειτε να δουμε προκοπη.
    ο καθενας κανει οτι του λαχει.
    Λιγο να διαβασει κανα-δυο θεματα θα δει οτι υπαρχουν θεματα για τα παντα και συνεχεια σε καθε θεμα υπαρχει και η προτροπη απο πολλους να μην γραφουν αλλα νταλον,να μην ανοιγουν νεα θεματα γιατι υπαρχουν ιδια και αλλες χιλιες δυο παρατηρησεις αλλα εκει εμεις...τον χαβα μας.

Προτεινω οι admin να μην το συζητανε οτι βλεπουν και ειναι για αλλου κατευθειαν delete

Born to be... child polteris's Avatar
    Uploads
    2

Re: Το Καφενειο του Αμπελιωτη

kalispera se olous sas!!!!!!!!!!!

ena frapedaki parakalo!!!!!! sketo me para poli pago!!!!

Senior Member poloi's Avatar
    Uploads
    0

Re: Ειδήσεις, Φημες, Προτασεις, Γενικες Συζητησεις

Geia sas magkes...eidate oti telika epalhteytika?Oti molis pesei peina gonatizei to site kai molis ginoun kala ola eksafanizontai oi pio polloi?

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Η 1η μου Ερωτηση, Αρχαριος, Ψαχνω αλλα δεν βρισκω..

Λοιπον... καλησπερα σας μετα απο τοσο παιδεμα με την Τ3 χωρις να εχω αποτελεσμα μαλλον και εγω για τους νεους ειμαι.
    Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι.
    Εχω το cas3+ και μια Τ3 προσπαθω να της περασω αρχεια και δεν τα καταφερνω , μου εβγαζε στην αρχη πως δεν μπορει να γραφει και σταματουσε στην μεση (error flash write) ακομη και χωρις να μπορει να κανει reset με τον loader progger 2.0 , δοκιμασα διαφορα καλωδια μηπως εχω καποιο προβλημα αλλα τιποτα.
    Τωρα οσες φορες και να προσπαθησω μου λεει πως δεν εχει ΑΤR και κολλαει στο sending Trapcode η οτι δεν μπορει να κανει trapping.
    Κοντευω να παθω μυοπια με αυτα που βλεπω και δεν αντεχω αλλο γιαυτο σας γραφω , τελικως μια ασχετοσυνη πρεπει να την εχω.
    Αν μπορει καποιος να με διαφωτησει θα ηταν πολυ ευγενικο απο μερους του για να μην πεδευομαι αλλο.
    Ευχαριστω.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by poloi View Post
    geia sas magkes...eidate oti telika epalhteytika?oti molis pesei peina gonatizei to site kai molis ginoun kala ola eksafanizontai oi pio polloi?
    Συμφωνώ απόλυτα....

Senior Member vparis1's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by poloi View Post
    geia sas magkes...eidate oti telika epalhteytika?oti molis pesei peina gonatizei to site kai molis ginoun kala ola eksafanizontai oi pio polloi?
    Εντάξη και αυτό τη σημαίνει? Σημαίνει κάτι.?
    Χαιρετώ

Member
    Uploads
    0

Καλησπέρα,

Μιας και το topic είναι "Φήμες..." από φίλο που δεν είναι παπαγαλάκι αλλά το γνωρίζει λόγω δουλείας, η "καλή μας" ειδοποίησε ότι έως 14/1/2010 πρέπει να έχουν αντικατασταθεί οι παλιές νόμιμες άσπρες με τις καινούργιες.

:(

Φιλιά σε όλους και στον παππού που λείπει σε όλους.

Senior Member
    Uploads
    0

οσο παει μειωνεται ο χρονος βλεπω...
    Ειχαμε πει για τελος φεβρουαριου αλλα βλεπω πανε γρηγορα τα πραγματα :-d

Advertise Here

Tags for this Thread