Tha ithela na ixera posoi apo autous pou fonazoun apaitoun kai xtipiountai tha ftiaxnane fileta kai tha ta moirazane se ollous ean ixeran na to kanoun.
Na toniso episis oti prosopika den exo idea ektos ta vasika,
To leo auto giati den mporeis na grapseis kati tora teleutaia peftoun ta pm vrohes meta.
Exeis tipota file gia mena.Poio na peraso stin karta mou??To exeis?? ktl
Φιλε Faraohgr σε καταλαβαινω απολυτα και καλα το εκανες και δεν το ανεβασες. Ειμαι σχεδον 2 μηνες εδω, απο την στιγμη που ειπα να δοκιμασω να δω τι παιζεται με τις g@mm@ και κοντευω να φρικαρω. Ολοι τα θελουν ετοιμα.
Να γινει κι ενα thread με τιτλο " Δεχομαστε παραγελλιες για φιλετα - Η διανομη ΔΩΡΕΑΝ" ή "Πειτε μου τι θελετε και μεχρι τι ωρα το θελετε νας σας στο στειλω". Τα χαλια μας. 5-10 μ@λ@κ3ς καινε 100 σωστους.
Ρε σεις υπαρχουν ποιο σοβαρα πραγματα στην ζωη σας απο το να παρακαλατε για ενα φιλετακι για την γ@μ0n0v@. Παρτε το χαμπαρι
Ελλαδαρα Αθανατη....
Ok giayto to logo kai mono exeis apolyto dikio .
Κανένας... στο λεω εγω... και αυτό γιατί κανείς δεν θέλει να παιξει τον κ0λ0 του για άλλους. Ένα το έκανε και είδατε τι έγινε. Λοιπόν??? Ποιό το όφελος??? Για το θεαθηναι??? Μπα... ας μου λειπει (εμενα τουλαχιστον). Εκτός αυτού, το μόνο που έχει μείνει είναι κάποια ελάχιστα αρχεία που δίνουν ενεργά HSN (όχι providers) και θέλουν EMM. Τα υπόλοιπα, είναι απλά μαγειρέματα που δεν πρόκειται να κρατήσουν ποτέ πολύ. Το τέλος έχει έρθει, το έχετε καταλάβει? Τι καθόμαστε και τσακωνόμαστε μεταξύ μας χωρίς λόγο? Εϊναι σαν τους ούνους στην Χιλή που έσπασαν ότι ειχε μεινει όρθιο για να κλέψουν μέχρι και πλυντήρια... Έτσι γίνεται και εδώ....
Θέμα ημερών είναι όλα, άντε εβδομάδων. Αρα???
Καλα μου το λεγανε να μην πατησω απο δω γιατι εινε ενα βαχαλο..χαραμησα και δυο ποστ...ο ενας γλειφη τον αλλο και ολοι μαζι ρουφιανια στον ρουφιανο.
Αντε γειααααα!