kalispera paidia, tipota kainourgio?
Να τα αφήσεις ανοιχτά Αμπελιώτη... για να ξεσκεπάζονται μερικοί....
Κάποιος ρώτησε γιατί γίνονται όλα αυτά... Μα γιατί φυσικά είμαστε καννίβαλοι και τρώγόμαστε μεταξύ μας...!!! Γιατί άλλο;
Δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε πλέον (γατάκια νεκρά) και έτσι αρχίσαμε να ξεθάβουμε (βλέπε besttt) και να θάβουμε...
Ε faeton???? Έτσι δεν ειναι;;;
Roulitsa ise apo ta pedia pou simpatho idietera kai panta diavazo oti grafis gnorizis pragmata kai katastaseis ala teleftea se vlepo kapos diaforetiko.
Voitha tin katastasi kai ksekiniste kapia sizitisi ousias oste na akolouthisoun kai ala pedia ante siga siga alakse to klima
Apo emas eksartate pos thamas feronte oi aloi!
Roulitsa mon ami...ουτε γατοστερηση εχω γιατι δεν εχω γατα,ουτε programmer και τετοια εχω,η δουλεια μου ειναι εντελως ασχετη μ ολα αυτα εδω μεσα απλα το site με βοηθαει να καταλαβω αγνωστα πραγματα για μενα και να βλεπω να εκλιπαρουν καποιοι για τα λεγομενα φαγητα...ε,ρε που φτανει ο ανθρωπος,μ ολο το σεβασμο προς ολους σας...
Εγώ υπογραμμίζω μόνο αυτό κάτι παραπάνω θα ξερή για να το λέει θα έχει ιδία αντίληψη
.Να βάζετε και προφυλακτικο οταν τον παιζετε ,έχει άλλη αισθηση..
-----------------------------------------------------------------------------
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!
και οι ασχετοι και αυτοι που με καποιο τροπο εμαθαν κατι παραπανω
κριμα παραφερθηκαν πολλοι