Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 1033 of 1075 FirstFirst ... 3353378393398310081023102810311032103310341035103810431058 ... LastLast
Results 10,321 to 10,330 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

Banned
    Uploads
    4

Re: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

einai h teleutaia fora pou to leo stamatiste ta ethnikistika , kai ta epi prosopikou edo mesa .
    to moderator symainei syntonistis kai oxi dikastis .
    o epomenos pou tha grapsei kati gia to thema tha ypostei tis synepeies .
    arketa .

ta asxeta minimata tha metaferthoun ola sto kouba

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Liges kouventes mono apo ti diki mou empeiria se tetoia forum kai isws na einai xrisimes se merikous:

(1) Ta atoma pou 8a vreis se ena tetoio forum den mporeis na ta dialekseis opws den mporeis na dialekseis tous syggeneis sou, tous symma8ites sou kai tous fantarous sto loxo sou - mono tous filous sou mporeis na dialekseis alla mi perimeneis na vreis tetoious edw mesa, oxi oti den ginetai, apla krata mia pisini. Den 8a tairiaksoun me olous ta xnwta sou 8es den 8es.

(2) Mi perimeneis na vreis to dikio sou gia opoiadipote apopsi, la80s i swsti kata ti gnwmi sou.

(3) Mi mpaineis sto forum gia ektonwsi - to forum den einai oute gipedo alla oute kai ekklisia - pio poly 8a stenoxwrhseis sto telos ton eayto sou para 8a ektonw8eis an mpaineis gi ayto to logo.

(4) Oti mporeis na to pareis parto alla 8misou oti kanenas de sou xrwstaei tipota.

Junior Member
    Uploads
    0

to 8ema einai << ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ >> na ypen8imiso stoys moderators !!! GIA OTIDHPOTE !!!!!!!! Plaka kanetai sas plhgonoyme ton filarakosas MOD ???

Den tha ta leo 10 fores!!!!
    os edo!!!!!

Junior Member
    Uploads
    0

Polteri den to katalaba to PM ????

Reason:
    -------
    Inappropriate language

Teleftaia proidopoiisi!!!!
    Teleiose to thema!!!!
    -------

Poy einai to Inappropriate language apodeikseto kai stamatao alla mono an to apodeikshs 8a to stamatiso pragmatika kai to yposxomai to 8ema opws eipa einai <<ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ >> apodeikseto kai stamatao !

Born to be... child polteris's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by Xrhsto View Post
    Loipwn opws fenetai edw oi moderators kanoyn oti 8eloyn pros symferonton toys einai adiko to BAN toy ctflight prepei na mazeytoymai oloi kai na ginei epaneksetash moderators apo ton administrator toy SatSupreme. to exoyn paraksilosh oloi toys edw mesa eidika aytos o xaniaras me thn proklitikh symperifora ola 8a metafer8oyn ston administrator telos eixe dikaio o ctflight gia poly ksylo o xaniaras alla apo oti fenetai exoyn kai allh seira kai oloi tyxanh na einai moderators kai pano ante re koma to kanate edw mesa....
    oriste file mou i apodeiksi!!!!
    apeileis oti tha deireis kosmo!!!!
    Tora mporeis na stamatiseis!!!!

Junior Member
    Uploads
    0

den exeis na peis tipota eeeeeeeeeeeeeee kanto re paliompaglama kai 8a me brhte me 10000000000000nick edw mesa ka8e mera 8a to dialiso to forum kanto kai 8a deis ti 8a ginei poytana 8a to kano ta nick poy 8a akoloy8isoyn 8a einai xrhsto1 ..2..3..4..5..6.. eides ayth einai h meria poy exw MOD kai egw 8a gami8hs na sbhnhs post ............. den to apodiskes den exeis na peis tipota opote anoikse polemo !!!!!!!!!!!!!

Born to be... child polteris's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by Xrhsto View Post
    den exeis na peis tipota eeeeeeeeeeeeeee kanto re paliompaglama kai 8a me brhte me 10000000000000nick edw mesa ka8e mera 8a to dialiso to forum kanto kai 8a deis ti 8a ginei poytana 8a to kano ta nick poy 8a akoloy8isoyn 8a einai xrhsto1 ..2..3..4..5..6.. eides ayth einai h meria poy exw MOD kai egw 8a gami8hs na sbhnhs post ............. den to apodiskes den exeis na peis tipota opote anoikse polemo !!!!!!!!!!!!!
    Ante giati poli psila ton pires ton amane!!!!!!
    Poy tha me peis kai mpaglama!!!!

Senior Member kariki's Avatar
    Uploads
    0

Hρεμα.βρε παιδια λες και εχετε να μοιρασετε καμμια κληρονομια κανετε...ας βασιλεψει η ειρηνη.......

VIP Member harrys13's Avatar
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by polteris View Post
    Ante giati poli psila ton pires ton amane!!!!!!
    Poy tha me peis kai mpaglama!!!!
    ti atomo kai auto re lefteri???ti na peis!!!

Erwthsh!!!ksereis kanenas kanena site pou na exei agwnes 90 leptou pou na tous exei deixei sthn tv?Sugekrimena psaxnw ton teliko kupelou PANATHINAIKOS-Arhs.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by harrys13 View Post
    ti atomo kai auto re lefteri???ti na peis!!!

Erwthsh!!!ksereis kanenas kanena site pou na exei agwnes 90 leptou pou na tous exei deixei sthn tv?Sugekrimena psaxnw ton teliko kupelou PANATHINAIKOS-Arhs.
    http://liveonsat.com/footy_today.php sorry..file..PSAXNEIS gia anametadosi...i den katalav..kala?

Advertise Here

Tags for this Thread