3 nekroi se trapeza tis athinas apo vomva molotof!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALITES!!!!!!!!
3 nekroi se trapeza tis athinas apo vomva molotof!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALITES!!!!!!!!
ΑΛΗΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ - ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ & ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΔΗΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΔΕΙΑ!!! ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΡΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧ---Α ΤΟΥΣ!
Αλήτης είναι πρώτον αυτός που πετάει την βόμβα και μετά αυτός που του οπλίζει το χέρι.
Κλείστε μερικά κ...παιδα μέσα,που δεν ξέρουν τι θα πει δουλειά και μεροκάματο.Ζουν από τον ιδρώτα και την αγωνία των γονιών τους και από τα μυστικά κονδύλια των κομμάτων.
Αφεντικά θα υπάρχουν πάντα, όσο θα υπάρχει ζήτηση για δουλειά.
Τους αλήτες τι τους θέλουμε?
Θέλω και εγώ ,έστω και από εδώ, να εκφράσω ΟΛΗ μου την συμπάθεια στις οικογένειες
των τριών ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ παιδιών.
και παράλληλα τον ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΜΟΥ σε όλους αυτούς που με την ..άγνοια...ανοχή....ή
παράληψή τους επέτρεψαν σε αυτά τα__ κοινωνικά μιάσματα___ να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ τρείς
νέους την ώρα της εργασίας τους..
Ντροπή σέ όλους μας που τα ανεχόμαστε τόσα χρόνια.
afentika pou afinoun mera apergias....ipalilous tous ke pelates na vriskonte mesa se ena ktirio.....se mia genikevmeni sigkrousi....pou protos stohos olon ton tarahopoion stihion......panta ine i epithesis se trapezes
sinenohi ki afti tous
Μπλακ αουτ δεκεμβριου,χανιαρας αφαντος...μπλακ αουτ απριλιου χανιαρας αφαντος...τρομερες συμπτωσεις.....''ολα ενταξει?''
....Μια απορια εξεφρασα..τοσο καιρο σας βοηθουσε κ.λ.π. και τωρα αλλα και το δεκεμβρη που λεγατε για τις γατες οτι ισως κλεισουν μολις γινοταν μπακ αουτ γινοταν καπνος...
kanenas mas den einai edo me merokamato file mou!!!!
oute einai ipoxreomenos na voithaei kanenan!!!
kapos etsi dimiourgounte oi pareksigiseis!!!
an kapoios exei oreksi kai xrono kai mporei na voithisei to kanei!!!!
otan den to kanei omos den einai sosto na ton katigoroume gi'afto!!!
kai den to leo mono gia ton xaniara alla kai gia ola ta paidia pou o enas prospathei na voithisei ton allon oso mporei!!!!
filika panta!!