για πες μου φιλε μου γιατι βιαστικα να απαντησω;; γιατι αυτο που ρωτας το εχω κανει πανω απο 10 φωρες σε γατα για τον λογο οτι τις περασα λαθος αρχειο και παντα η γατα μου ηταν πεινασμενη. χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο η τον ξερολα, παντα οτι γραφω ειναι απο προσωπικες εμπειριες
ΥΓ΅:το γατι με το μεγαλο αρχειο χρειαζεται ακριβως 10 λεπτα με τον λοαντερ 1.1
φιλε μου δεν νευριασα καθολου δεν ξερω πως σου εδωσα αυτην την εντυπωση. απλα. απλα ανεφερα για προσωπικες εμπειριες γιατι ειναι μερικα πραματα που τα εχω δει στην πραξη ο ιδιος. ειμαι δε απο τους ανθρωπους που αν κανω σε κατι λαθος να μην ντραπω να το δηλωσω. οπως εγεινε και σημερα σε ενα αλλο θεμα.
για αυτο μην αισθανεσαι ασχημα οτι νευριασα. δεν εγεινε κατι τετοιο
to fortoma sto opoio anaferomai egine me to fileto 3/4 se mia sxetika "palia" gatoula tou 2007 i opoia pi8anon na eixe paliotero os. O loader itan o 1.1.
Auto pou mou xe kanei poly entiposi itan oti evgaze oxi programming card alla kati allo pou den mporo na to 8ymi8o tora mias kai to da mono ekeini tin fora. H diadikasia fortomatos itan poly perissoteri apo tin kanoniki gia to 3/4 kai mias ki evgaze all anti allon tin traviksa stin mesi prin teleiosei. Meta apo auto i karta den eixe pleon atr.Prospa8isa na tin epanafero me sataidloader alla mataia...