ΛΟΙΠΟΝ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ (απο ότι φαίνεται Τάσο, ούτε εσύ το ξέρεις πασά μου...)...!!!
1ον) Με τα TCs να έχετε όλοι πολύ μεγάλη προσοχή!!! ΟΛΕΣ οι smartcards έχουν ασπίδα προστασίας απο Brute Force attacks. Σε περίπτωση λοιπόν που στέλνετε επανηλειμμένα TCs, η κάρτα μπορεί να βγεί τελείως off. Μα τελείως όμως...Εξαρτάται το πόσο θα αντέξει το OS να τα λαμβάνει χωρίς το chip να τα αναγνωρίζει και έτσι να μην κλειδώσει για πάντα η κάρτα. Το να αφήσουμε τον unlocker ανοιχτό για πολλή ώρα, είναι ακριβώς το ίδιο με το να του στέλνουμε διαφορετικά TCs με διαφορετικούς Unlockers. Το chip κάποια στιγμή θα θεωρήσει οτι δέχεται brute force attack και πάπαλα...
2ον) Το "Card is locked" που βλέπετε, είναι όπως έρχεται η κάρτα απο τα "εργοστάσια" παραγωγής της gamma. Ο λόγος είναι ούτως ώστε μέχρι η κάρτα να φτάσει στον τελικό καταναλωτή να είναι "νόμιμη" αν πέσει σε λάθος χέρια. Δλδ, το ίδιο το Gamma OS, δίνει αυτό το fake atr που αντιστοιχεί σε κάρτα της Atmel blank (συγκεκριμένος τύπος και άδεια). Με λίγα λόγια είναι καμουφλάζ. Ο λόγος για τον οποίο κάρτες που έπαιζαν, έγιναν locked δεν τον γνωρίζω.
3ον) Το να ενσωματωθούν τα TCs σε ένα unlocker, είνα τελείως άσκοπο για τον λόγο που περιέγραψα στο 1.
4ον) και το πλεόν σημαντικό απο ΟΛΑ τα προηγούμενα. Οι unlockers που υπάρχουν είναι εκατοντάδες (κυριολεκτικά όμως). Ο λόγος και δώστε προσοχή για να τελειώνουμε μια και καλή.... Οι gammas παράγωνται σε παρτίδες ή τα λεγόμενα batches των chips. Κάθε batch έχει τον δικό του unlocker. Οποιοσδήποτε unlocker είναι άχρηστος για άλλο batch εκτός απο αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε, και οποιοδήποτε batch δεν πρόκειτε ΠΟΤΕ να ξεκλειδώσει με unlocker διαφορετικό από τον δικό του!!! Αυτό που δεν μπορώ ούτε στο περίπου να σας πω, είναι πόσα chips περιέχει κάθε batch και άρα δεν μπορούμε να συμπεράνουμε πόσοι unlockers υπάρχουν. Από τα δικτυακά, έχω υποθέσει (μόνο υπόθεση μπορώ να κάνω) οτι ίσως κάθε unlocker να αντιστοιχεί σε μια χιλιάδα chips. Αυτό το έχω συμπεράνει από τα bulk packs που πωλούνται απο τα "μεγάλα" on-line shops. Σκεφτείτε όμως το εξής και κάντε μόνοι σας τον πολλαπλασιασμό. Πόσες κάρτες άραγε να έχουν πουληθεί??? Ένα εκατομμύριο? Δύο? Μισό?? Άρα..πόσοι unlockers υπάρχουν??? ΠΟΛΛΟΙ... Πόσα TCs είδατε σε αυτό το thread??? Eπτά... Από τους "πολλούς" πόσοι είναι οι 7??? ΜΗΔΕΝ!!! Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο φίλοι μου, οι unlockers οι εδώ έπαιξαν σε ορισμένους. Το ποιό πιθανό είναι οτι οι περισσότεροι έχετε αγοράσει απο...το ίδιο μαγαζί που τόσο έχει πολυ διαφημιστεί εδω μέσα και άρα έχετε κάρτες από κοινό batch.... Ποιοί έχουν πάρα πολλά unlockers??? Αυτοί που κάνουν μαζικές παραγγελίες (άνω των 1000 κομματιών) από τα μαγαζιά... Εκεί να τους ζητήσεις λοιπόν Τάσο...
5ον) Ισως να στεναχωρήσω κάποιους αλλά θα σας πώ τα εξής... και τα δύο unlockers είναι ΔΙΚΑ μου αρχεία τα οποία, τους άλλαξα το όνομα, τους άλλαξα την επικεφαλίδα, τους άλλαξα το εικονίδιο και τέλος.........τους άλλαξα την ημερομηνία που έγιναν create και modified.... Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός... Κάποια στιγμή, πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... να καταλάβετε όλοι σας και να ξεχωρίζετε τις φώλες από τα πραγματικά αρχεία...
Δεν έχετε κουραστεί πραγματικά... να σας δίνουν μασημένη τροφή και παρ' όλα αυτά να την τρώτε???? Ακόμα και ο φίλος ο Τάσος έχει πέσει στην παγίδα και κυκλοφόρησε τα "nusty" unlockers τα οποία σήμερα έχουν κάνει ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ από το ποιό μικρό μέχρι το ποιό μεγάλο forum....
Εγώ κουράστηκα.... και γι αυτό το λόγο αποφάσισα ΑΝ διαψευστώ, να φύγω μια και καλή και να μην σας ξαναενοχλήσω... Όσοι με ξέρουν, ξέρουν και που μπορούν να με βρούν για να τα λέμε....
Φιλικά
Roulitsas