Originally Posted by
satgeo
pion na rotiso?mipos se kseri ke kanenas ?amfiwalo an yparxei anthropos pou na kseri pios eise !!!ne ektetho ego se pion ??gia pio pragma?eipa kana psema eipa kati paralogo ,se ti lipon na ektethomono na prokalis exis mathi stin zoi sou ,den tleiosan akoma ta provlimata sou ??mexri prin merikous mines parakalouses san mikro pedi gia na min se diagrapso giati ewrizes edo mesa ,mexri prin ligo kero parakalouses ke zitouses signomi giati apo ta provlimata pou exis stin oiogenia sou ,ksespouses edo mesa,,ta ksexases ola auta ,na sinexiso ke alla ??ta parakalia sou lipon ginan tora ksafnika kritikes ke mou milas oti ektithome??
otan den mporis na voithisis se kapio forum ,kalo eine na min kanis ke askopes anofeles kritikes pou wasizonte mono ston aera, se ena forum prepi na voithas kiolas ,an den mporis na voithas giati den exis idea tote kala tha kanis na min kanis ke kritiki se themata pou eise ektos topou ke xronou!![/QUOTE
Σου απάντησα ότι εκτίθεσαι με το να λες ότι αμφιβάλλεις για το αν είμαι από την Κρήτη ή όχι πετάς κάτι το οποίο δεν ξέρεις και αμφιβάλλεις και επιμένεις και δε ακούς σου λέω 10 φορές ότι είμαι από την Κρήτη και εσύ επιμένεις και αναφέρεις και κάποια πράγματα που είναι εντελώς προσωπικά για κάποια οικογενειακά προβλήματα......δεν απαντάς σε τίποτα επί της ουσίας και λυπάμαι πολύ γιαυτό το ύφος σου.......επειδή λοιπόν δεν με ξέρει και κανείς επειδή λοιπόν εκτιμώ κάποια άτομα όπως ο αμπελιότης που διακρίνονται για το ήθος τους αν και δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του απλά βλέπω τον τρόπο που γράφει εδώ μέσα και κάποια άλλα άτομα όπως ο nionios όπως και ο Tζιμάκος ο οποίος ήταν κόσμημα για το φόρουμ αυτό και δεν ξέρω γιατί εξαφανίστηκε που με έμαθαν πολλά και επειδή δεν έχω όρεξη για αντιπαραθέσεις άλλο όχι μόνο σταματάω την κουβέντα εντελώς αλλά δεν θα ξαναγράψω εδώ μέσα διότι δεν κατάλαβα ποτέ μου γιατί το να ασκείς μια κριτική είναι κακό και πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι......επειδή λοιπόν κατάλαβα ότι χαλάω την πιάτσα και επειδή θεωρούμαι ανεπιθύμητος αφού όπως λες κανείς δεν με ξέρει ενώ κάποιοι άλλοι φαίνεται είναι διάσημοι λες και πρέπει να είσαι διάσημος για να είσαι σε ένα φόρουμ δεν θα ξαναγράψω ποτέ άλλοτε εδώ μέσα αφού όποτε έγραψα μάλλον πρόβλημα δημιούργησα κατά ορισμένους.....ούτως ει άλλως η προσφορά μου είναι μηδενική εδώ μέσα αφού δεν έχω τις γνώσεις και το μόνο που έκανα ήταν πριν από κάποιους μήνες να κλαίγομαι αυτό ήταν το έγκλημά μου που με καθιστά αναξιόπιστο για κάποιους.......σας χαιρετώ εύχομαι κάθε επιτυχία στο φόρουμ πραγματικά αλλά έμαθα στη ζωή μου να έχω κάποια αξιοπρέπεια και δεν την θυσιάζω για κανένα αρχείο ή κάρτα ......τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον nionio τον xaniara το tzimακο για την όποια βοήθεια μου έχουν προσφέρει καθώς και τον ampelioth μόνο και μόνο για το ήθος που έχει δείξει εδώ μέσα......χωρίς να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα παιδιά εδώ μέσα δεν είναι αξιόλογα.......καλή σας νύχτα και κάθε επιτυχία.....
Υ.Γ.οποιοδήποτε από τα παιδιά θέλει να ανταλλάξουμε απόψεις μπορεί να μου στείλει πμ.......απλά κάπου που καταλαβαίνω ότι κάποια πράγματα δεν με εκφράζουν όπως τα έχω αντιληφτεί εγώ και δεν μπορώ να προσφέρω κάτι πόσο μάλλον είμαι και ανεπιθύμητος καλύτερα να μην είμαι παρών.....καλή σας νύχτα και εύχομαι τα καλύτερα σε όλους......