Δεν είμαι από αυτούς που γράφουν πολύ. Μ' αρέσει το Forum, βρήκα και βρίσκω πολύ καλά θέματα και άπειρες πληροφορίες σ' αυτό.
Διαβάζω όμως!!!!!!
Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα όπως τα έγραψαν όλοι οι Moderator και παραπάνω ο theofilos και δεν το λέω αυτό για να τους χαϊδέψω. Έχουν κάνει και εκείνοι λάθη αλλά ποιος είναι ο αλάνθαστος?? Ειλικρινά όμως ρε παιδιά, αν ήμουν
moderator, σε πολλές περιπτώσεις όχι απλώς θα είχα διαγράψει μόνο κάποια εκ των θεμάτων, αλλά θα είχα διαγράψει και κάποιους χρήστες (Δεν θέλω κάτι τέτοιο να γίνει ποτέ για κανένα αλλά μερικοί όντως σε βγάζουν από τα ρούχα σου!!). Ούτε κίτρινες ούτες κόκκινες ούτε τίποτα!!!!!
Και δεν είναι υπερβολή αυτό που γράφω παιδιά.....
Κοιτάξτε απλά στο
Μονο Αρχεια ,Files, Χωρις Σχολια! . Οι άνθρωποι άνοιξαν το θέμα με
σαφείς οδηγίες και ήδη από τα 43 μηνύματα που έχουν μείνει τα
26 (
ΝΑΙ έκατσα και τα μέτρησα!!!) έχουν διαγραφεί από κάποιους mod διότι .......
ήταν ΣΧΟΛΙΑ!!!!! ή άλλου είδους βλακείες.
Ε....... ήμαρτον τελικά!!!!
Δεν είναι μομφή αυτά που γράφω για εσένα Leoniums! Είναι ότι συμβαίνει εδώ μέσα!!!!!!
Έτσι έχουμε μάθει. Να κάνουμε και να λέμε (γράφουμε) ότι μας κατέβει στο μυαλό, όποτε και όπου να 'ναι, να έχουμε από πάνω μας ένα μπαμπούλα να μας τραβάει τα αυτιά (Το γουστάρουμε τελικά!!!) και μόλις τα κάνουμε εντελώς
ΜΑΝΤΑΡΑ, να εκκλιπαρούμε για βοήθεια!!!
Αυτά....... Πιστεύω κάποια στιγμή να γίνουμε όλοι μας καλύτεροι!!
Υ.Γ. (Προς τους Moderators) Τα μάζευα (έπαιρνα) αρκετό καιρό τώρα και ειλικρινά παιδιά,
σας συγχαίρω για την υπομονή σας!!!!!!!