pera apo ena mikro arxeio gia gamma, ekleise kai kai ena arxeio titan gia osoys den to kseroyn.
pera apo ena mikro arxeio gia gamma, ekleise kai kai ena arxeio titan gia osoys den to kseroyn.
Pos ginete na exei klise se merikes k oxi se oles. . mporei kapoios na to eksigisei ? .
Κι όμως μικρό είναι το συγκεκριμένο αρχείο. Πρόκειται για ένα μικρό που έχει βγει από το κλασικό μεγάλο του 2008 και το οποίο έπαιζε σε συγκεκριμένο μόνο hsn. Αυτό, από χθες το βράδυ, έπαψε να φωτίζει. Δεν ξέρω όμως αν τελικά δεν ισχύει για όλους. Κρίμα πάντως, γιατί θεωρούσα ότι θα κρατούσε για πολύ ακόμα και ίσως φταίει που πολυδιαφημίστηκε το τελευταίο διάστημα, λόγω της γενικότερης πείνας, οπότε το πήρε και το σήκωσε κι αυτό.
Αυτή την απορία που εκφράζει ο LordOfRings την έχω κι εγώ, γιατί ήταν πολύ ιδιαίτερο και πολύ συγκεκριμένο αρχείο, ως προς τα εσωτερικά δεδομένα του.
gia to false d milate???
me karfwto provider einai k anenergo hsn..logika prepei n xei kleisei s olous...
Όχι, εγώ δεν μιλάω γι' αυτό, αλλά για ένα του Τάσου που έπαιζε κανονικά και το είχε φτιάξει να ανοίγει μόνο σε όσους η γάτα έβγαζε συγκεκριμένο hsn, βγαλμένο από το κλασικό τεράστιο αρχείο του 2008.
Το false παίζει κανονικά ακόμα.
pantws k to allo paidia s liges meres papala...d kratane auta.
Αν θεωρείτε ότι έχω γράψει κάτι που δεν πρέπει (γιατί "φωτογραφίζω" το αρχείο), να διορθώσω τα παραπάνω σχόλιά μου![]()
pisteueis oti i fili mas d xerei poia paizoun k poia oxi????:P