επειδη δεν εχω ορεξει για ανουσιες συζητησεις
1) μου εκανες υποδειξη για τα αρχεια που και καλα εχω
2) αν καουν η οχι αυτα που και καλα εχω, εγω θα εχω το προβλημα και οχι εσυ. και
3) δεν νομηζω να σου εδωσα το δικαιωμα (γιατι απλα δεν σε γνωρηζω) να αναφερεις το ονομα μου
φιλικα
ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΕΩ !!!
ΥΓ...Εκ μερους ολων πιστευω των φιλων του φορουμ,που νοιαζονται πραγματικα για αυτο ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και συγνωμη για το εντονο υφος της συστασης μου.
Φιλικα Τζιμακος![]()
Καλημερα και καλη εβδομαδα.
Συμφωνω απολυτα στα λεγομενα σου,οτι δεν υπηρχε ιδιαιτερος λογος να συνεχισθει,και διευκρινιζω και παλι οτι η προθεση μου ηταν μονο και μονο λεω θετικη,και λυπαμαι που παρεξηγηθηκε.
Σαφως και το υφος μου δεν ειναι τετοιο και δεν υποδηλωνει ελλειψη σεβασμου προς τους moderators και γενικα προς ολους τους χρηστες του φορουμ.Επαναλαμβανω οτι παρορμητικα προκειμενου να μην συνεχισθει ο διαλογος και να μην εκνευρισθειτε χωρις λογο,εγραψα το ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΕΩ !!! και αποδεχομαι την ευθυνη της πραξης μου οποτε δωστε μου και μια καρτα θα την δεχτω αδιαμαρτυρητα.
Για αλλη μια φορα σας ζηταω να δεχτειτε την συγνωμη μου,ειναι ειλικρινης και αβιαστη.
Φιλικα Τζιμακος![]()
min to trabate allo re paidia , tzimako akoma kai lathos na eisoun me to tropo sou exeis kerdisei sebasmo .
opos kai o fillip morris einai eksisou xamilon tonon kai den nomizo oti pareksigei tetoies prakseis .
se ligo tha to sbiso , den exei noima na mpoukonoume to thema .
geia xara.mipos xerei kaneis an paizei i titanium ston starsat sr-x95usb kai an xreiazetai allo firmware?