se dimosio xoro mpori o kathenas na kani elexo, esto kai tixaia
se dimosio xoro mpori o kathenas na kani elexo, esto kai tixaia
minima apo ton jeremy gia olous
se osous den kseklidose tin karta to unlocker tou besttt simeni oti i karta tous ine poli palia kai ehi gini metatropi apo 1.1 i 1.3 se 1.4 os me sinepia to 04 key na min antapokrinete sto tc pou kataskevase o besttt para mono se original 1.4 kante ipomoni sintoma tha vroume to 04 klidi gia 1.1 kai 1.3 os
den to xriazome pros to paron, poli kali doulia ekanes pali therapia, ena megalo mpravo ki apo mena gia ola osa kanis gia olous mas![]()
..Ego vrika kapou afta,isos voithisoun se kati.(einai sta anglika).
Ayto lew ki egw. Gamma plus me fileto... Ta koina poy exoyme Filippa einai to irdeto 5.3 se hex. pantos einai idio chip me auto http://www.satsupreme.com/showthread...=95557&page=14
Καλημέρα σε όλους . Οι άλλες τροφές για τις γάτες που είναι στο forum ,δηλαδή η Gamma Card _Nova ok 18-09-2009 η gr_with_coco_from_are και η nova_update_29_08_2009_gr_to_all_cards_c y_to_some_cards είναι εντάξει και ποια να βάλω γιατί δεν θέλω να δω την καινούργια γάτα μου να πηδάει στα κεραμίδια. Ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο για την προσπάθεια που γίνεται με τις κλειδωμένες γατούλες![]()