paidia opoios mporei as boithisi ki emena me pm . eyxaristo.
paidia opoios mporei as boithisi ki emena me pm . eyxaristo.
paidia kalhspera!!!epeidh kourasthka me th gamma giati de leei na dw fws egw 8a h8ela na rwthsw kai na mou apanthsh kapoios pou exei paraghlei apo sm@rt c@rd st... otan kaneis dyo parageleies diaforetikes mporeis sth trapeza otan sou zhthsei o ypallhlos details na dwseis to onoma kai meta kai ta dyo order numbers 8a to dextei h etairia???euxaristw!!
Τα καλα:
Πηγή: satleo τελεία grΝέο κανάλι ξεκίνησε από το πακέτο της NOVA στον transponder 71 και από τον δορυφόρο Hot Bird 8 13° East στην συχνότητα 12130 H 27500 3/4. To δοκιμαστικό κανάλι κατεβαίνει με την ονομασία TEST_srv_5thM, SID 15508, PIDs 831/931, TSID 7100, NetID 331 σε MPEG-4 HD και πάντα κωδικοποίηση Irdeto 2. Παρά την καθυστέρηση, η NOVA μας εκπλήσσει θετικά, με την υψηλή ευκρίνεια να έρχεται στην Ελλάδα τελικά πρώτα από τo πακέτο της. Αναμένουμε τις εξελίξεις και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Μπράβο NOVA! © Κώστας Παπαζαχαρίου (17/02/2010)
και τα καλύτερα:
Πηγή: satleo τελεία grΜε τον προϊστάμενο του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής Μανώλη Σφακιανάκη, «γνωριζόμαστε» πολλά χρόνια. Ο «Πουαρό του Διαδικτύου», όπως συχνά τον αποκαλούν, έχει υπό την εποπτεία του και την δορυφορική πειρατεία, δηλαδή την παρακολούθηση συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών με κάρτες που έχουν «σπασμένους» κωδικούς». Πιο απλά, πολλοί Έλληνες παρακολουθούσαν, και εξακολουθούν να παρακολουθούν, τα κανάλια της NOVA χωρίς να πληρώνουν συνδρομή. Με τον κ. Σφακιανάκη είχα μια σύντομη συνομιλία, λίγο πριν αρχίσει την ομιλία του για το «Ασφαλές Διαδίκτυο». Γνωρίζει πολύ καλά την ιστοσελίδα Satleo.gr. Η ιστοσελίδα ασχολείται βασικά με την δορυφορική τηλεόραση -και τα άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης- και είναι παγκοσμίως γνωστή γιατί αποτελεί ένα σύνδεσμο του απόδημου Ελληνισμού με την μητέρα Ελλάδα. Σχεδόν όλοι οι Έλληνες, όπου γης, έχουν δορυφορικά πιάτα για να κάνουν λήψη Ελληνικών καναλιών και όπως συχνά μου εξομολογούνται «…για να μην ξεχάσουν τα παιδιά μας την Ελληνική γλώσσα». Οι ομογενείς διψάνε για Ελλάδα και η ιστοσελίδα Satleo είναι από τις «αγαπημένες» στην καθημερινή τους ενημέρωση.
Χαιρέτησα τον Μανώλη Σφακιανάκη και του ζήτησα να μας σχολιάσει την δορυφορική πειρατεία μέσω Ίντερνετ και τις πρόσφατες επιτυχίες της υπηρεσίας του στην καταπολέμηση του φαινομένου αυτού.
* «Πολύ σύντομα θα έχουμε καταπολεμήσει πλήρως την δορυφορική πειρατεία. Σε 10 μέρες οι Gamma κάρτες θα έχουν πεθάνει στην αγορά… » μας λέγει με έμφαση
* Τον ρώτησα να μας πει «ποια είναι η ευθύνη των απλών ανθρώπων που παρακολουθούν παράνομα τα κανάλια της Nova χωρίς να πληρώνουν» «Έχουν την ίδια ευθύνη με αυτούς που διανέμουν αυτές τις κάρτες ή του κωδικούς μέσω διαδικτύου. Έχουν ήδη γίνει μηνύσεις εναντίον 8000 ατόμων! Έχουν ευθύνη κακουργήματος, έχουν συμμετοχή σε κακούργημα. Πρέπει να γίνουμε επιτέλους χώρα!»
* Στην παρατήρησή μου «Μα μέχρι στιγμής κάνεις δεν έχει καταδικαστεί!» μας απαντά «Αυτά τελείωσαν. Θα έλθει η ώρα της δικαιοσύνης!»
(από άρθρο του Λεωνίδα Κλώντζα στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ Αγ. Νικολάου Κρήτης)
Άραγε τα χρήματα για τις HD εκπομπές στο μέλλον, από την πώληση gamma/tita βρήκαν τα λεφτά ή από τις επανεγγραφές των καρτών αυτών; Μπα... μάλλον από όλους τους υπόλοιπους μακ@κες που πληρώνουν τα 60άρια κάθε μήνα.
P.S.: Τα λινκς ειναι anonymized έτσι? Μην φάω και καμιά τσάμπα καρτούλα...
diskola ta vlepo re paidia ola ayta me log kai fa5...kai nomiza oti eimai gnostis tis texnologias.Den peirazei kathe arxi kai dyskoli
ka8iste se ligo pou 8a kikloforisoune oi agriogates na dis ti moutra 8a exoune oi idikoi tis akatanomastis, oute se kidia den exoune teties fatses, i olandiki irdento den 8a to klisi to magazi tis me tous tsabatzides Ellines giati kai i akatanomasti tsabatzis einai opos oloi me tis gates.
xaxaxaxaxaxa
Έγώ χάθηκα μέσα στον όγκο πληροφοριών και άρχισα να βλέπω δεκαεξαδικούς αριθμούς στον ύπνο μου. Δεν κατάφερα όμως τίποτα. Αν κάποιος που τα κατάφερε μπορεί και πάνω απ'όλα θέλει ας στείλει Pm. Και πάλι ευχαριστώ και να είστε όλοι καλά
einai auto pou moy grafeis sto mail....
οκ. εκανες τιποτα ?
εγω εβαλα τα ολλανδικα και παιζουν
δοκιμασες ολες τις γραμμες?
Posted by Roulitsas
Άραγε τα χρήματα για τις HD εκπομπές στο μέλλον, από την πώληση gamma/tita βρήκαν τα λεφτά ή από τις επανεγγραφές των καρτών αυτών; Μπα... μάλλον από όλους τους υπόλοιπους μακ@κες που πληρώνουν τα 60άρια κάθε μήνα.
P.S.: Τα λινκς ειναι anonymized έτσι? Μην φάω και καμιά τσάμπα καρτούλα...[/QUOTE]
+100000000000000000000000000000000