vasika server na einai to cccam kai na dini local sto gbox.den nomizw na ginete oses fores kai an dokimase yellow peers eimoun.eno apo gbox se cccam green peers kai kartes kales.kamia lisi?
vasika server na einai to cccam kai na dini local sto gbox.den nomizw na ginete oses fores kai an dokimase yellow peers eimoun.eno apo gbox se cccam green peers kai kartes kales.kamia lisi?
billy24,
me gemini kapou eheis tin dynatotita gia kathe kanali na allazeis automata emu.
Paradeigma:
Net -> meso gbox
Ant1 -> meso cccam
Mega -> meso mgcam
kai paei legontas
Den thymamai tora pos legetai auti i dynatotita kai an tin prosferoun
kai ta alla images alla me auton ton tropo elyses to provlima sou.
file me ypoxrewses!
Les na mhn epsaksa sto google?
cardsharingserver.com
einai enas poly kalos (..) zhthste test
einai enas poly kalos zhthste test egw pantws pou ton exw douleyei sfaira
pas kala re megale? grafeis mail gia agora server?
n0v@ HD Send pm for test line low price for all !!!
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί με τον γνήσιο DM 500 Plus, δεν μπορώ να πιάσω τα Ελληνικά κανάλια και παίρνω ως μήνυμα το signal could not be found;
Κάλεσα τεχνικό να δεί το πιάτο , το μάτι και το κουτί μου και μου είπε ότι όλα είναι εντάξει, αλλά ό,τι μάλλον κάτι πρέπει να κατεβάσω απο το ίντερνετ για να δω την λίστα με αυτά τα κανάλια.
Του είπα ότι στο παρελθόν , απο το μενού Addons πήγαινα στο υπομενού Settings-Sat και κατέβαζα ένα αρχείο και μου τα έδειχνε και με την συνδρομή μου τα άνοιγε, αλλά τώρα που το επιχείρησα , αν και τα βάζει στην λίστα ,δεν τα ανοίγει και μου δείχνει αυτό το σήμα.
Επίσης του είπα ότι το ποσοστό του σήματος παρατήρησα ότι σε αυτά είναι 64% και όχι 92% όπως τα άλλα και ό,τι δεν μου ανοίγει ούτε το Ελεύθερο της Βουλής και μου είπε ό,τι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε ό,τι έλεγξε, αλλά όπως μου είπε στο παρελθόν κάποιος πελάτης με το ίδιο κουτί, αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα και όταν τον ρώτησε μετά απο καιρό τι έκανε, λέει ότι του είχε πει ότι είχε κατεβάσει απο το ίντερνετ κάποιο πρόγραμμα για να ρυθμίσει το κουτί του, επειδή οι εταιρείες κάτι είχαν κάνει για να μπλοκάρουν την μετάδοση.
Όμως όταν το ρώτησα ποιός ήταν αυτός ο πελάτης, μου είπε ότι ήταν πολύ παλιός πελάτης και ό,τι δεν θυμόταν που βρισκόταν για να επικοινωνήσει μαζί του.