den katalavenis oti den sou dini kanis simasia?giati geliopoioise? iparhi logos? diavase edo post 22 kai voulose to kserola http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=85972&page=3
ωραια αγορη μου γλυκο. ποια ειναι η διαφορα μας;; εγω τι εγραψα στο πρωτο ποστ το δικο μου;;; ειπα οτι πολλα αρχεια παλια παιζουν χωρις να εχουν το προβλημα του κλεισιματος και αντι να καθωνται και να παρακαλανε καποιους να τους δωσουν αρχεια, να στρωσουν τον @@@@ τους κατω και να γραψουν ενα απο αυτα να υσηχασουν. ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ;; λεω μηπως;;;;; γιατι δεν εξηγιουνται αλοιως τα μπινελικια που ερειξες.
ta binelikia ta efages giati bikes se ena forum kai to proto pou ekanes itan na mou epitethis na me prosvalis kai na poulas ironia viastikes omos eprepe na psaksis na diavasis oloi kseroun ti ine afto pou kano ala ohi ton tropo pou to kano tora to giati ine stin katohi mou ola ta arhia ta non publik rota ton eafto sou gia afto oso gia to an pezoun ta arhia ta palia den simeni ori epidi kapio anoigi stin karta sou tha anoiksi se olous ektos tou oti ena arhio pethameno den anoigi pantou kai na anoikse se afton pou ekane tin diadikasia paramonis kapion oron iparhi megali pithanotita analoga to firmware kai to dehti pou ehi parolou pou pire to update i gata na min to anoiksi o reader theli pira aftos o tropos poles epanekinisis zaping kai ta loipa min protrehis kai diavase ta post pou ehoume sto forum prospathise na fanis hrisimos kai ohi na apospas tin prosohi ton alon prosvalontas opiondipote me ironies kai vlakies
λυπαμαι αλλα κανης πολυ μεγαλο λαθος και ειναι το δευτερο στην σειρα
Το πρωτο ειναι οτι με περασες για καποιον αλλον και μου επιτεθηκες χωρις λογο. και επειδη ειμαι πολυ καθαρος ζητησα απο τους ADMIN του φορουμ να ελενξουν την εγραφη την δικια μου και αυτην του αλλου user
και δευτερον δεν επιτεθηκα σε κανεναν. απο την αρχη μιλησα στον πλυθηντικο και ειπα να μην εξαρτιονται απο αλλους αλλα να κανουν την δουλεια τους μονοι τους. δεν νομιζω αυτη να ειναι προσωπικη επιθεση
akouse prosehtika den eho kanena provlima na sou zitiso dimosia signomi an ontos kano lathos an kano lathos tha mou to apodiksis me tin siberifora sou pros to forum ftasame afto to thread kai ego den ksero poses selides stama to kai trava se ala thread me tehnika themata na milame 10 meres sinehia alla ohi edo
φιλε τα παλιά παίζουν γιατί δεν τα πείραξε κανένας.
ενώ τα καινούργια που κάποιος τα σκάλισε έχουν ένα πρόλημα.κάτι δεν ταιριάζει στο .... και γιαυτο σταματάν να παίζουν μετά από το πολύ 20 ημερες
επίδης κάτι αλλάζει και δεν ταιριάζει με αυτό που είναι μέσα γιατί όλα έχουν την σειρά τους και δουλεύουν μονο σωστά εάν είναι στην σειρά τους.
αν δεν τα σκάλιζε κάποιος θα παίζανε όλα πολύ καιρό αλλα όταν κάποιος σκαλίζει κάτι που δεν έχει ιδέα τότε να το περιμένεις αυτό
δεν θελω αγορη μου καμια συγνωμη. μου αρκει το οτι το ξανασκεφτηκες και ειπες οτι ισως κανης και λαθος (που στο ξανα τονιζω οτι κανης). οσο για την συμπερηφωρα μου, νομιζω οτι εδωσα ενα δειγμα γραφης μετα απο ολη αυτην την επιθεση.
κλεινω το θεμα εδω. επαναλαμβανοντας οτι δεν ειμαι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ