Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 10 of 19 FirstFirst ... 58910111215 ... LastLast
Results 91 to 100 of 187

Thread: Aparati CASPER nje mrekulli apo nje cudi

Contributing Member
    Uploads
    0

Re: Aparati CASPER nje mrekulli apo nje cudi

edhe une keshtu mendoj se vetem me linux mund te rish rehat se me gje tjeter se besoj

2. Advertise Here
    5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

persh,
    Une mendoj se CS card sharing ka ecur pa probleme fale edhe ndihmes qe i ka dhene EMulatori persh Emu ka bere qe CS te punoje i qete dhe pa u ndier, ne kohen e arte 2001 2005/06 kur Emu jepte kenaqesi publikut me paketat me te mira kryesore europiane, sharing nga ana tjeter bente nje pune edhe me te mire dhe pa u ndier ne nje forme tjeter, por jo te gjithe e kishin mendjen ke CS pasi EMu ju dukte me e thjeshte dhe qe ishte me e thjeshte. Mirpo jemi ne vitin 2009 dhe EMu po vjen drejt mbarimit te gjithe e dime paketa fundit e mbetur per europen eshte DIGI qe se ka te gjate me shume se shtator/tetor cmbetet? CS eshte rruga e vetme, por njerzit do fillojne te kerkojne CS pasi nuk ka me asnje rruge tjeter per te pare "pervec kartave pirate ose gjerave te tjera por qe une nje bleva e sblej me", atehere CS do popullohet si EMu nje kohe dhe ketu do filloje era e re sepse me dyndjen e njerzve neper bote do terheqi vemendjen e shume provider dhe te gjithe e dime qe ka dhe sinjale qe nuk behen sharing sic eshte powervu atehere te tjera gjera do lindin dhe koha do tregoje cdo te sjelli, dua te them ne fund asgje nuk eshte perfekte dhe jete gjate ne piracy sic tha aldo me duket. Une jam nje user i thjeshte i EMU me Starsat dhe Abracard, Internet kam 24 ore pa prob, nuk kam levizur ne CS sepse EMU me ka dhene ato qe kisha nevoje Abra gjithashtu, por me ikjen e DIGI dhe nqs Abra nuk sjell ndonje gje se shpejti une do kaloj ne CS por sic e thashe me larte dhe kjo CS nje dite do kete fatin e EMU, por deri atehere ta shijoje cdo kush sa me shume te kete mundesi.

Une keshtu e mendoj, uroj ta kem gabim qe mos krijoj polemika me fansat e CS.

Ndersa casper mund te jete aq i mire sic thuhet, por une nuk besoj ta blej ndonje here, uroj ato qe e kane te shijojne sa me shume te kene mundesi

VIP Member supervisor91's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by SkinArt View Post
    persh,
    Une mendoj se CS card sharing ka ecur pa probleme fale edhe ndihmes qe i ka dhene EMulatori persh Emu ka bere qe CS te punoje i qete dhe pa u ndier, ne kohen e arte 2001 2005/06 kur Emu jepte kenaqesi publikut me paketat me te mira kryesore europiane, sharing nga ana tjeter bente nje pune edhe me te mire dhe pa u ndier ne nje forme tjeter, por jo te gjithe e kishin mendjen ke CS pasi EMu ju dukte me e thjeshte dhe qe ishte me e thjeshte. Mirpo jemi ne vitin 2009 dhe EMu po vjen drejt mbarimit te gjithe e dime paketa fundit e mbetur per europen eshte DIGI qe se ka te gjate me shume se shtator/tetor cmbetet? CS eshte rruga e vetme, por njerzit do fillojne te kerkojne CS pasi nuk ka me asnje rruge tjeter per te pare "pervec kartave pirate ose gjerave te tjera por qe une nje bleva e sblej me", atehere CS do popullohet si EMu nje kohe dhe ketu do filloje era e re sepse me dyndjen e njerzve neper bote do terheqi vemendjen e shume provider dhe te gjithe e dime qe ka dhe sinjale qe nuk behen sharing sic eshte powervu atehere te tjera gjera do lindin dhe koha do tregoje cdo te sjelli, dua te them ne fund asgje nuk eshte perfekte dhe jete gjate ne piracy sic tha aldo me duket. Une jam nje user i thjeshte i EMU me Starsat dhe Abracard, Internet kam 24 ore pa prob, nuk kam levizur ne CS sepse EMU me ka dhene ato qe kisha nevoje Abra gjithashtu, por me ikjen e DIGI dhe nqs Abra nuk sjell ndonje gje se shpejti une do kaloj ne CS por sic e thashe me larte dhe kjo CS nje dite do kete fatin e EMU, por deri atehere ta shijoje cdo kush sa me shume te kete mundesi.

Une keshtu e mendoj, uroj ta kem gabim qe mos krijoj polemika me fansat e CS.

Ndersa casper mund te jete aq i mire sic thuhet, por une nuk besoj ta blej ndonje here, uroj ato qe e kane te shijojne sa me shume te kene mundesi
    jam shume dakort me mendim tend skinart. kjo ishte dhe ideja ime pak a shume. pra me pak fjale emu eshte drejt fundit dhe cs mbetet e vetjma zgjidhje.edhe une nuk jam perdorus i cs por po filloj ta mbeshtes si nje zgjidhe te qendrueshme.dhe sic e tha dhe skinart nqs abra nuk na sjell gje te re dhe une do shkoj drejt cs.

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by aldo224 View Post
    ferrari 666 me teper debatin e kisha me Fikun...
    mu me duket se te dhashe te drejte, ne komentin tim te fundit dhe nuk kam çte shtoj thjesht i ndava njerezit ne disa kategori, sepse keshtu eshte e verteta, qe disa duan cs disa duan emu.

pastaj shkruajta qe me cs shikon cte duash ti, kurse me emu shikon cti doje qefi emus.

ndersa qe cs kerkon internet me linje serveri ajo sdo as men as kalem ate tashme e dine te gjithe, nuk besoj se te kam kundershtuar. por dhe mendimet ndryshe duhen respektuar se nga te gjithe mesohet dicka e vogel.

koha sot ne 2009 per emun po perendon mos them qe ka perenduar, dhe cs sot po jeton akoma me disa kushte ama, ato qe the dhe vet duhet internet 24 ore dhe linje server.por ama po jeton dhe po shikohen te gjitha paketat evropjane nga me te bukurat si sky etj pa probleme shkeputjeje si emu psh.

Contributing Member Neim20's Avatar
    Uploads
    10

Post Re: Aparati CASPER nje mrekulli apo nje cudi

1-Per Fiku-n:faleminderit per vrejtjen.Po mendova se vlente ajo(prezantimi) e forumit ne tersi.Tani "ok".
    -Mendoj qe debati vlen kur propozohen zgjidhje ,Casper eshte nje zgjidhje e perkohshme si te tjerat,por asnje tjeter nuk e ka konfirmuar se eshte perhapur.Google akoma nuk "di" gje per te.
    Dhe zgjidhja tjeter e diskutuar do hasi pengesa.pervec kostos,internetit eshte me shume per ata qe kane nje baze njohurish teknike.
    Megjithate ne kete moment "erresire" cdo gje e re eshte e mirepritur.Faleminderit!

Senior Member aldo224's Avatar
    Uploads
    0

Miku im as mos pretendo qe google te dije gje per te. Une jam nder klientet e pare qe e kam marre dhe aparati mban mbishkrimin Casper ndersa tani me sa di i eshte hequr dhe ajo dhe shitet pa asnje lloj emri firme apo marke. Thjesht si aparat qe kryen kete pune. Cdo gje eshte pirate qe per momentin (duke pasur parasysh qe ka qe ne prill qe po punon) po ecen mire me ndonje problem te vogel te kanalet shqiptere pasi nderohen shpesh njehere hapet njera frekuence dhe njehere tjetra por kjo nuk sjell bezdisje sepse ke dhe shume paketa te tjera qe te ofrojne shume mundesi per te plotesuar mungesen e disa nga kanalet e D/Alb.

VIP Member supervisor91's Avatar
    Uploads
    4

...po ate e tregon vete emri casper (fantazem). mos prisni ta shikoni apo ta gjeni gjekundi

Uploads
    0

Ha.ha haaaaaaaa por puna eshte se po vazhdon te punoje dhe me te njejtat paketa si te nje DM (Nova, Art-e, D/Alb, AlJazera, Chyfra, te gjitha kanalet erotike ne Hotbird Eurosport 2 si dhe disa nga kanalet franceze. Me vjen vertet per te qeshur por per momentin po ben vertet mrekullira.

Contributing Member Neim20's Avatar
    Uploads
    10

Talking Re: Aparati CASPER nje mrekulli apo nje cudi

Athere Aldo ti qe je nje qe arrin ti kap fantazmat ,na trego se cfare grepi perdor

Uploads
    0

Eshte pak e nderlikuar dhe nuk te jap dot info por e rendesishme eshte qe te dalesh per peshkim pastaj diskutohet nese kap gje apo jo.

Page 10 of 19 FirstFirst ... 58910111215 ... LastLast
Advertise Here