Mrekulli apo cudi? Per mua mesa kam kuptuar, pasi kam lexuar me vemendje te gjitha replikat ne lidhje me kete argument, nuk eshte as mrekulli e as cudi po thjesht humbje kohe. Nuk mendoj se duhet sulmuar shume Aldo pasi ai ka mendimin dhe mundesine ekonomike te merret me kete aparat. Nga eksperienca personale, pasi jam lodhur shume me abracadabran (dhe jo vetem me te) dhe pasi kam ne "muzeun e shtepise" 4 dekoder satelitor, me ne fund kalova ne sharing dhe kam rene rehat. Gjithesecili shikon mundesite qe ka dhe vepron si i duket me e pershtatshme, por qe ku paskam qene me kete cardsharing (DM500s clone)!!! Urime te gjitheve dhe me mirekuptim.
DONGLES Share via satelitor nuk ka dale tani -ka kohe qe eshte ne treg
-eshte testuar dhe ecen mire me disa paketa shume te mira-
jane disa marka aparatesh(jo serioze) qe kopjojne dhe nuk suportojne me
pra ketu nuk duhet gabuar sepse CASPER nuk i dihet mundet ta vazhdoje ket pune
shikoj disa mezi c'presi per te ulur nje mendim qofte ky per aldon apo ndonje tjetri
une mendoj se aldo po ja ndin lezetin,per nje kohe shume te gjate uroj
*Besoj se nuk eshte mire keshtu
Cuna nje gje duhet te kuptoni une nuk mund ta ve kete aparat ne konkurence me DM sepse cdo kush e di qe share eshte nje nga menyrat me te mira per te kryer pirateri, dhe aparati i DM eshte nje aparat qe mua nuk me pelqen si paisje por qe ne vetvete eshte nje aparat qe kryen nje pune qe ne na intereson dhe na pergjigjet per cfare ne kerkojme te arrijme kjo nuk vihet ne dyshim dhe as mund te vendosim tani aparatin e Casper-it ne konkurence me DM. Kjo eshte nje budallallek, por ne te njejten kohe jo te gjitheve u jepet mundesia te kene internet neper shpia sepse ka shume njerez qe jane te etur si ne por qe nuk i jepet kjo mundesi, atehere cdo behet me keta kush nga ju do u jepte ndonje zgjidhje me te mire, besoj se te gjithe te vetemen zgjidhje qe do benit te castit do te ishte Casper-i qe ne njefare menyre eshte nje aparat qe per momentin eshte me lart se te gjithe aparatet me EMU qe qarkullojne ne treg, nje aparat qe te ofron pak a shume ndjesine e te berit share me DM pa pasur internet sepse te ofron disa nga paketat me te mira qe transmetojne me pagese ne satelit. Dhe nga pervoja qe une po kaloj me kete aparat jam shume i kenaqur pasi arriti te rezistoje dhe po vazhdon te rezistoje per nje kohe jo te vogel dhe qe nese do te plotesonte vitin do isha i kenaqur sepse i kam nje larmi te madhe te programacionit qe nga filmat, sportet,dokumentaret, muzike, kanale erotike gjithshka qe duhet. Eshte nje aparat i thjeshte dhe i kendshem ne perdorim, mund te regjistrosh programet nepermjet daljes usb nga aparati ne HDD ose ne USB dhe ti rishohesh ato kur deshiron nje dicka pa shume komplikacione. Une kam ne perdorim dhe nje aparat te bere share DM 500 por qe nuk me pelqen dhe qe e kam kaluar tek njera nga dhomat e shtepise dhe shume rralle e shof vetem nese punon apo jo. Nje gje eshte e sigurt qe keshtu si po vene gjerat e ardhmja e aparateve do te jete HD dhe me dalje interneti per tu bere share, sepse tani ne pak a shume dime dicka nga aparatet dhe nje profesionist nuk mund ta quaje aparat te mire DM 500, e thashe me lart eshte nje aparat qe ka brenda nje dalje ne rrjet dhe nje program linux, kjo eshte ajo cka ofron ky model aparati qe per mua eshte njelloj si ato aparatet e pare qe dolen vetem per kanalet free asgje tjeter interesante.
durresguy edhe un mbeshtes mendimin cardsharing dhe fle mendjen
emuja E ketij aparati esht enderr prandAj neve sna mbetet tjeter vec te enderrojm c}kan bere ata bir k ... dhe si esht e mundur pa kart pa internet pa .....pa POR SI SI![]()
Ka qysh dje qe tek ky aparat jane hapur tre kanale te reja te sky edhe pse kane pasur probleme dhe nuk kane qene shume te qendrushme sepse ne cdo 15-20 min pesojne nje bllokim prej 2-3 min dhe me pas vazhdojne prap. Kanalet jane Sky Cinema 1,Sky Cinema 3, Sky Cinema Max, TP 12034 V 27500. eshte nje kohe e shkurter qe po hapen dhe nuk e di nese do te vazhdojne jam ne pritje per ti testuar dhe me pas per te folur.
Qysh kur e kam marre ka ecur shkelqyer me te gjitha paketat qe i kam thene vetem D/Alb ka pasur probleme ku per momentin hapen vetem tre kanalet explorer dhe problem te vazhdueshem ka pasur kanali i noves MAD Grek i cili ne cdo 2-3 min peson nje bllokim prej 5-6 sek kete e ben vetem te ky kanal i noves ndersa ne te gjitha paketat e tjera punon shkelqyer. Dje po e provoja dhe me nje karte te Tring-ut dhe i bente nje lexim te papare kartes duke bere hapjen e kanaleve ne fraksion te sekondes. Nuk e di, mendimi im "I shkelqyer"