Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 17 of 19 FirstFirst ... 7121516171819 LastLast
Results 161 to 170 of 187

Thread: Aparati CASPER nje mrekulli apo nje cudi

Senior Member aldo224's Avatar
    Uploads
    0

Re: Aparati CASPER nje mrekulli apo nje cudi

aldo ca behet me kasperin? me pelqeje kur shkruaje si po ecin punet me ate aparat :) doli i forte... vazhdon dga per qejf?[/QUOTE]

Kam vazhduar te jap info per kete aparat por nuk ka pasur zhvillime te reja tani se fundmi. Per sa i perket D/Alb kanalet e kesaj pakete jane mbyllur. Kane qendruar per nje kohe pak me te gjate vetm tre kanalet explorer te cilet ka pak kohe pak me teper se nje muaj qe i ka mbyllur dhe nuk hap gje nga kjo pakete, ndersa me paketat e tjera eshte ok qe nga sw i fundit qe i kam hedhur para dy muajsh dhe nuk e kam rifreskuar. Te gjitha paketat e tjera " Nova, Al Jazera, Art, Sex vew, si dhe te gjitha kanalet franceze, Euro Sport dhe tek tuk ndonje kanal polak" por prap them se eshte shkelqyer punon shume mire pa shkeputje dhe vazhdon te hape shumicen e kanaleve ne hotbird. U tentua te hapeshin kanalet e Sky italy u hapen per disa dite vetem disa nga kanalet e filmave si sky cinema 1, sky max e dy tre te tjere si keto kanale por kishin probleme sepse shkeputeshin here pas here me nje pauz te shkurter prej 10-15 sek ne cdo 10 min dhe here here edhe me shpesh ku mbas disa ditesh tentativash u mbyllen fare. Por e pergjithshmja eshte mire dhe vertet qendron ajo qe thua se doli i forte pasi avash avash po e ploteson vitin pa hasur ndonje problem apo veshtiresi tek ato paketa per te cilat eshte shitur pasi D/Alb nuk qendronte ne axhenden e ketij aparati dhe aq sa u hap mund te them se ishte si dhurate per aq kohe sa do te vazhdonte ku per kete pakete nuk jepej asnje garanci. Keto ishin komentet e mia mbi kete aparat.

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

ku mundem te gjej nje aparat te tille ta provoj dhe une?

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

Aldo flmn per informacion, kshu si e ke pershkruar ti gjithe kohes mendoj se ja ka kaluar te gjitha smart cards pirate, sepse te gjithe e dime qe me karta kemi bere shpesh rifreskime, ndersa kjo SSSP te aparateve me alichip eshte shume metode e mire, perfat te keq nuk eshte aspak stabel, ndaj per kaq kohe sa ke informuar mendoj se ky aparat e ka tejkaluar vleren e tije...une se kam blere, por nuk e mohoj qe ne fillim isha skeptik per te kur njoftoje, por meqe ti je akoma ketu e flet per te tregon se ky aparat per personat qe e kane marre heret si ty i ka mbaruar pune.

flmn per info dhe rifreskimin e te dhenave!
    qofsh mire me shendet!

Senior Member simonsatell's Avatar
    Uploads
    11

Exclamation Re: Aparati CASPER nje mrekulli apo nje cudi

kam nje problem me kte aparat kalova sw e fundit ke tuner 2 dhe tani kam hub share tek emulacioni si mund tja bej qe ta kthej tuner 2 tek gjendja e meparshme pra tek ajo e marsit sepse share punonte mir packa se kur kaloja nga nje kanal ne tjetrin fikesh e ndizesh vet pervec ktij problemi te vogel cdo gje tjeter ish super ....ndim

Senior Member
    Uploads
    11

Edhe une kam nje pirg me paisje ne shtepi, duke filluar qe nga analoget e deri tek me te fundit. Dhe Casper ai qe e ka shpejt do te behet pjese e koleksionit.
    Mendimi im eshte qe zgjedhja me stabel&sigurte sot eshte dm500s dhe nje c/s. Nuk besoj se interneti duhet te futet ne llogarine e TV te shpenzimeve, sepse interneti te pakten une dhe shume te tjere nuk e perdorin vetem per c/s. Shumica e perdor per web cam me te afermit tone ne te gjithe boten. Njoh shume njerez qe abonimin ne internet e kane per kete qellim per webcam, por nuk njoh njeri qe ka abonim interneti per c/s.
    Ndersa ne tv e dyte qe sot te gjithe e kemi te vendosim nje casper apo fantazma te tjera te ketij lloji.
    Nje pyetje dm500s tim e kam marre nga duart e popullit te math kinez per 90USD dhe 15Euro me duket shume lire. Per ne shqiperi kosto+postim 90USD shkon. Nese ka me lire ju lutem na info se si.
    Gjithsesi mbetet nder forumet me te mira shqip qe kam naviguar.
    vazhdoni keshtu

Banned
    Uploads
    40

VIP Member supervisor91's Avatar
    Uploads
    4

a mund te thote njeri cpo behet me kete casperin? car paketash po hap per momentin?

Uploads
    0

Quote Originally Posted by <<Supervisor™>> View Post
    a mund te thote njeri cpo behet me kete casperin? car paketash po hap per momentin?
    Vazhdon te punoje me te njejtat paketa qe ka pasur, nuk ka pasur ndonje problem apo ndonje te re interesante. Une e kam lene me nje sw qe doli diku rreth gushtit apo shtatorit nuk e mbaj mend dhe vazhdon te punoje pa problem me ato paketa qe kam theksuar me lart. (" Nova, Al Jazera 1-2-3-4-5-6-7-8, Art, Sex vew, si dhe te gjitha kanalet franceze, Euro Sport ).Nese do te kishte ndonje te re do ju kisha vene ne dijeni me kenaqesi.

Banned
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by aldo224 View Post
    Vazhdon te punoje me te njejtat paketa qe ka pasur, nuk ka pasur ndonje problem apo ndonje te re interesante. Une e kam lene me nje sw qe doli diku rreth gushtit apo shtatorit nuk e mbaj mend dhe vazhdon te punoje pa problem me ato paketa qe kam theksuar me lart. (" Nova, Al Jazera 1-2-3-4-5-6-7-8, Art, Sex vew, si dhe te gjitha kanalet franceze, Euro Sport ).Nese do te kishte ndonje te re do ju kisha vene ne dijeni me kenaqesi.
    pershendetje Aldo

po perse nuk i ben update Casper it me Softin e ri
    mundet te jene kanale te reja + riparime freeze

_une nuk e dispunoj,por me sa kam pare dhe lexuar dispunon rreth 200 kanale te hapure(normalisht kanale me kriptime te ndyshme I*deto C*nax Viaccess 3 Seca etj)

Uploads
    0

Quote Originally Posted by ɄȠᶖӃ ζ View Post
    pershendetje Aldo

po perse nuk i ben update Casper it me Softin e ri
    mundet te jene kanale te reja + riparime freeze

_une nuk e dispunoj,por me sa kam pare dhe lexuar dispunon rreth 200 kanale te hapure(normalisht kanale me kriptime te ndyshme I*deto C*nax Viaccess 3 Seca etj)
    Keto kohe nuk kam pas shume kohe qe ti perkushtohem sado pak Casperit pasi kam qene i ngarkuar shume me pune dhe vertet nuk e di se ca behet por do mundohem te interesohem se ca behet dhe do u njoftoj. Megjithate une jam i kenaqur dhe me keto qe ka sepse sportet i ka te gjitha, po ashtu dhe kanalet e noves jane ok. Them qe ja vlejti bara-qerane qe e bleva sepse nuk pati shume probleme mbyllje apo hapje apo ta ndiqje nga pas duke i hedhur sw te rinj. Eshte i kendshem dhe me jep ato qe une kerkoj. Gjithsesi mbase eshte e vertete ajo qe the se mund te kete kanale te tjera te hapura dhe kete nuk e ve ne dyshim sepse besoj se serverat ku ai punon jane vertet te mire pasi edhe me sw e vjeter nuk ka pasur asnje problem ne hapjen e kanaleve cdo gje kryhet ne moment dhe kjo tregon se ka qene dicka me serioze nga aparaturat e tjera. Une vetem njehere i kam nderuar sw qe ne prill qe e kam marre dhe i kam hedhur vetem nje sw ne Gusht me duket dhe me ate vazhdon te eci. Ciao......Ciao...........

Advertise Here