aldo ca behet me kasperin? me pelqeje kur shkruaje si po ecin punet me ate aparat :) doli i forte... vazhdon dga per qejf?[/QUOTE]
Kam vazhduar te jap info per kete aparat por nuk ka pasur zhvillime te reja tani se fundmi. Per sa i perket D/Alb kanalet e kesaj pakete jane mbyllur. Kane qendruar per nje kohe pak me te gjate vetm tre kanalet explorer te cilet ka pak kohe pak me teper se nje muaj qe i ka mbyllur dhe nuk hap gje nga kjo pakete, ndersa me paketat e tjera eshte ok qe nga sw i fundit qe i kam hedhur para dy muajsh dhe nuk e kam rifreskuar. Te gjitha paketat e tjera " Nova, Al Jazera, Art, Sex vew, si dhe te gjitha kanalet franceze, Euro Sport dhe tek tuk ndonje kanal polak" por prap them se eshte shkelqyer punon shume mire pa shkeputje dhe vazhdon te hape shumicen e kanaleve ne hotbird. U tentua te hapeshin kanalet e Sky italy u hapen per disa dite vetem disa nga kanalet e filmave si sky cinema 1, sky max e dy tre te tjere si keto kanale por kishin probleme sepse shkeputeshin here pas here me nje pauz te shkurter prej 10-15 sek ne cdo 10 min dhe here here edhe me shpesh ku mbas disa ditesh tentativash u mbyllen fare. Por e pergjithshmja eshte mire dhe vertet qendron ajo qe thua se doli i forte pasi avash avash po e ploteson vitin pa hasur ndonje problem apo veshtiresi tek ato paketa per te cilat eshte shitur pasi D/Alb nuk qendronte ne axhenden e ketij aparati dhe aq sa u hap mund te them se ishte si dhurate per aq kohe sa do te vazhdonte ku per kete pakete nuk jepej asnje garanci. Keto ishin komentet e mia mbi kete aparat.

Reply With Quote