Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 19 FirstFirst 12345813 ... LastLast
Results 21 to 30 of 187

Thread: Aparati CASPER nje mrekulli apo nje cudi

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Re: Aparati CASPER nje mrekulli apo nje cudi

[QUOTE=aldo224;409554]
    O fiku me vjen keq qe ti flet keshtu
    nuk eshte pune qefi, eshte pune mendimesh, ktu jemi per te rraf mendimet, dhe un mendoj ne ate menyre qe thashe, ty ska pse te vjen keq, sepse un nuk imponoj asgje, thjesht shkruaj mendimin tim. nese ty nuk te pelqen dhe don ta ndalosh, me vjen keq per ty por nuk mundesh, ashtu si nuk mund te ndaloj dot une mendimin e askujt.

sepse eshte njelloj si te te them une ty se pse ke investuar dhe ke krijuar nje parabole me 8 koka kur nuk te duhen te gjitha.
    edhe po ta thuash per mua ska problem fare, ketu jemi te lire te mendojme si kemi deshire.
    Kjo eshte pune qejfi dhe une kam nderuar dhe kam kaluar neper duar pak a shume te gjithe tipet e aparaturave per qejf por nuk kam gjendje asnje nga ato qe kam pasur sepse i kam shitur pak me poshte se cmimi real dhe keshtu qe i bie qe une te kem perhere ate cka del e re. Keto jane gjera qejfi un apo ne te gjithe nuk po imponojme njeri ti blere apo jo sepse secili leket i ka te vetat dhe di cben me to.
    ke te drejte, asnjehere se kam vene ne dyshim.
    Dhe mua psh nuk me pelqen Dreambox-i qe ti flet dhe mburesh me te ti e di shume mire qe une e kam dhe ate dhe mbase edhe mund te te jap cline time por nuk me pelqen si aparature ta kam thene qe ne fillim jo se kjo qe po them tani eshte ndonje mrekulli e papare ndonjehere por une po e jap thjesht per informacion dhe njohuri te te gjitheve dhe po tregoj ato qe ajo ben.
    eshte e drejta jote nese te pelqen apo jo dreamboxi, rendesi ka qe asnjeri sta ka ndaluar dhe ska per te ndaluar te thuash mendimin tend, siç po e thua per casperin, nuk me duket se po te pengon njeri apo jo? edhe mua gjithashtu nuk me ka ardh keq aspak pse ty ste pelqen ky apo ai dekoder, eshte puna jote apo jo? kurse ty nuk te vika mire qe mua sme pelqeka kasperi apo po e kuptoj gabim? se po ta kuptoj gabim atehere pse te vika keq ty qe un shpreh nje mendim timin? un as nuk e kam mbyll temen as nuk i kam thene njeriu gje, thjesht perdora te drejten time per te komentuar mendimin tim si te tjeret, apo skam te drejte? thjesht spo te kuptoj çfare do nga un? me nje fjale po ta rilexosh shkrimin tim un skam thene asgje tjetr veçse idene time per aparatet qe duan te hyne ne treg dhe qe pastaj nga eksperienca kane dale qe jane bere objekte muzeu ne pak muaj.

Megjithate ky eshte forum dhe ka shume mendime une per veten time ky tip aparati do me pelqente me teper se DM. Psh
    ta gezosh plako, un psh sdo e kisha blere me shume se 10 dollar, por si gjithmone ky eshte mendimi im.

kalofshi mire te gjithe.

2. Advertise Here
    VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Po qe se ky aparat i hap keto paketa nepermjet EMU sic thote Aldo i bie qe keta qe kane bere kete aparat te kene dijeni per celsat e ketyre paketave qe nuk jane te publikuar dhe nqs eshte keshtu i bie qe te blesh 180 euro celsat e ketyre paketave por sic e dime celsat nuk jane te perhershem.Megjithate gjithmone po qe se eshte e vertete se keto paketa hapen nepermjet EMU-se duhet pare si nje lajm pozitiv se EMU-ja jo vetem qe s'eshte duke dhene shpirt por na jep shprese.Te shohim.....

VIP Member fushkrujs's Avatar
    Uploads
    1,520

me vejn keq por dicka spo e kuptoj se ku esht problemi ndoshta esht aparat i mir por te lutem smundesh me e krahasuar me Dreamboxin,dhe perse nuk ben foto??besoj se po e pate ateher mundesh te na qesesh dicka se sa e vertet esht kjo qe po shkruan dhe besoj se te gjith duan dicka qe ti ta vetetosh kete.

Junior Member
    Uploads
    0

Po edhe dreamboxi nuk eshte ndonje mrekulli se prap se prap duhet te paguash abonim. Normalisht me nje cline qe merr min i pageses eshte 10 euro dmth 1300 lek te reja + 2500 leke internet ose me teper e barabarte me nje m..
    Te nderuar shqipetare qe disponojne cline ne dreambox biznesin ta bejne me te huajt se ka kerkesa sa te duash po beni njehere zemren gur dhe vendosini nga 10 persona falas secili se nuk ju humbet biznesi. Mos e perdorni forumin ne nje biznes te hapur po ndihmoni njeri-tjetrin dhe per ata qe nuk e kane mundesine (nese ndonjeri e kupton kete fjale).

VIP Member fushkrujs's Avatar
    Uploads
    1,520

un sthash se esht mrekulli,por me i mbledh keta lek ca po japim per kesi gjonash kata module apo dhe llojlloj resivash ta vlen me e mor nje Abo dhe ske problem se a hapet neser apo jo,fjalen e kam me shum per kete casper resiv se un e kam lexuar pert kete nje postim para tre javesh dhe me thon te drejten ket resiv se njeh askush dhe ne qoft se esht e vertet dhe mundet te jet por te pakten nje deshmi ishte e mir apo jo.

Senior Member aldo224's Avatar
    Uploads
    0

Une nuk preferoj ta vazhdoj me por po e mbyll me kaq temen e ketij aparati kush eshte i zgjuar e kupton vete. Ky aparat ekziston. Mbase se shpejti dikujt do i bjere ne dore dhe do me jape te drejte doshta dhe une jam pak para ne kohe por nuk eshte kjo arsyeja. Gjerat po levizin gjithashtu dhe njerezit. Dhe per ta mbyllur une do te perdorja nje shprehje qe e perdorte xhaxhi kur ishte ne kohen e tij: Llafazani eshte xhevahir i armikut mund ti kuptoni tani vete gjerat. Ciao dhe nje pershendetje atyre qe i mbajne veshet perpjete. Ushtareve te bindur te ushtrise se vdekur. Naten dhe nuk pres pyetje sepse nuk do te kete dhe pergjigje mbase dikush tjeter do e vazhdoje kete teme kur ti vije koha.

Member
    Uploads
    0

Pashe qe ke postuar dy foto nga ky aparat,dhe te dyja jane frontale(perballe).
    A ka mundesi te na japesh dhe ndonje foto nga ana e mbrapme e aparatit casper?
    Pra per te krijuar nje ide me te qarte per kete aparat,se po me duket interesant,por cmimi shume i larte.

Junior Member
    Uploads
    0

Para se te vendoset te blihet ai aparat duhet te dalin nje faqe interneti ku te kete suport te vazhdueshem se keshtu ne tym nuk merren gjerat.

VIP Member -dr-alb's Avatar
    Uploads
    27

Quote Originally Posted by aldo224 View Post
    kete do e beja me gjithe deshire por nuk e di se si dhe e di qe per ju nuk eshte e besueshme por do te doja qe dikush tjeter ta kishte provuar megjithate ndoshta pak me vone nese do te vazhdoje keshtu si po ecen them se do te beje buje te madhe ne treg une aktualisht i shof te gjitha keto qe thashe me lart dhe nuk do te doja te beja reklame ketu une nuk i shes kujt ketu por thjesht e ve per informacion sepse ky eshte nje nga forumet me te kompletuar dhe qe mua me pelqen dhe vetem per kete une per te gjitha sa ju thashe me lart i kam testuar dhe Nova dhe disa nga kanalet e D/Alb po bejne gati 2 muaj qe jane te hapura gjithshka sikur ta kete abonimin brenda punon dhe i hap shpejt cdo gje me emu asgje shtese vetem aparati. Shpresoj qe dikush tjeter qe mund ta kete provuar te me konfirmoje per keto qe une po them. Te gjitha ato paketa qe te thashe me lart jane te hapura.
    siç ke bere fotografite e aparatit , qe ke derguar nja 2 cope , mund te besh edhe na 1 foto tjeter aparatin baske me televizor ma ndonje kanal te hapur si prsh, aljazera sport +1,+2,+3,+4. edhe na nje kanal shqip. edhe po pate mundesi te na dergosh edhe informacionin e aparatit.qe ne ta besojme kete gje , mu me behet qefi shume qe ky aparat ti hapi ktu canale por na duhen edhe disa prova

VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by sat-x View Post
    Para se te vendoset te blihet ai aparat duhet te dalin nje faqe interneti ku te kete suport te vazhdueshem se keshtu ne tym nuk merren gjerat.
    Po kjo eshte me se e vertet ky aparat nuk ka aspak support ne internet kam kerkuar dhe asnje info nuk po gjej per kete aparat po nuk i pashe me syte e mi kanalet qe ky hap nuk e besoj se eshte ndonje mrekulli

Page 3 of 19 FirstFirst 12345813 ... LastLast
Advertise Here