[QUOTE=aldo224;409554]nuk eshte pune qefi, eshte pune mendimesh, ktu jemi per te rraf mendimet, dhe un mendoj ne ate menyre qe thashe, ty ska pse te vjen keq, sepse un nuk imponoj asgje, thjesht shkruaj mendimin tim. nese ty nuk te pelqen dhe don ta ndalosh, me vjen keq per ty por nuk mundesh, ashtu si nuk mund te ndaloj dot une mendimin e askujt.O fiku me vjen keq qe ti flet keshtu
edhe po ta thuash per mua ska problem fare, ketu jemi te lire te mendojme si kemi deshire.sepse eshte njelloj si te te them une ty se pse ke investuar dhe ke krijuar nje parabole me 8 koka kur nuk te duhen te gjitha.ke te drejte, asnjehere se kam vene ne dyshim.Kjo eshte pune qejfi dhe une kam nderuar dhe kam kaluar neper duar pak a shume te gjithe tipet e aparaturave per qejf por nuk kam gjendje asnje nga ato qe kam pasur sepse i kam shitur pak me poshte se cmimi real dhe keshtu qe i bie qe une te kem perhere ate cka del e re. Keto jane gjera qejfi un apo ne te gjithe nuk po imponojme njeri ti blere apo jo sepse secili leket i ka te vetat dhe di cben me to.eshte e drejta jote nese te pelqen apo jo dreamboxi, rendesi ka qe asnjeri sta ka ndaluar dhe ska per te ndaluar te thuash mendimin tend, siç po e thua per casperin, nuk me duket se po te pengon njeri apo jo? edhe mua gjithashtu nuk me ka ardh keq aspak pse ty ste pelqen ky apo ai dekoder, eshte puna jote apo jo? kurse ty nuk te vika mire qe mua sme pelqeka kasperi apo po e kuptoj gabim? se po ta kuptoj gabim atehere pse te vika keq ty qe un shpreh nje mendim timin? un as nuk e kam mbyll temen as nuk i kam thene njeriu gje, thjesht perdora te drejten time per te komentuar mendimin tim si te tjeret, apo skam te drejte? thjesht spo te kuptoj çfare do nga un? me nje fjale po ta rilexosh shkrimin tim un skam thene asgje tjetr veçse idene time per aparatet qe duan te hyne ne treg dhe qe pastaj nga eksperienca kane dale qe jane bere objekte muzeu ne pak muaj.Dhe mua psh nuk me pelqen Dreambox-i qe ti flet dhe mburesh me te ti e di shume mire qe une e kam dhe ate dhe mbase edhe mund te te jap cline time por nuk me pelqen si aparature ta kam thene qe ne fillim jo se kjo qe po them tani eshte ndonje mrekulli e papare ndonjehere por une po e jap thjesht per informacion dhe njohuri te te gjitheve dhe po tregoj ato qe ajo ben.
ta gezosh plako, un psh sdo e kisha blere me shume se 10 dollar, por si gjithmone ky eshte mendimi im.Megjithate ky eshte forum dhe ka shume mendime une per veten time ky tip aparati do me pelqente me teper se DM. Psh
kalofshi mire te gjithe.

Reply With Quote