Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 9 of 19 FirstFirst ... 4789101114 ... LastLast
Results 81 to 90 of 187

Thread: Aparati CASPER nje mrekulli apo nje cudi

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Aparati CASPER nje mrekulli apo nje cudi

Quote Originally Posted by mihali View Post
    Ky aparat eshte me gjithemend interesant. Po ku mund me e gjetur nese eshte e mundur me kontatoni ne pm. Flm te gjitheve
    Ky aparat per mua eshte koti si puna e Abracadabra me Echolink qe i kam ne arkiv qe dhe per pak kohe nuk do vleje as per ne kosh te plerave, ose eshte njelloj si nje paisje qe kam Microbox qe eshte nje sistem me CS si puna e ketij reciveri qe dhe ai kot me ka mbetur sepse nuk ka asnje update qe te hape te pakten nje pakete mendimi im eshte ky vetem nje aparatlinuks me CS ju dhuron endrren tuaj....

2. Advertise Here
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by gerti-83 View Post
    Ky aparat per mua eshte koti si puna e Abracadabra me Echolink qe i kam ne arkiv qe dhe per pak kohe nuk do vleje as per ne kosh te plerave, ose eshte njelloj si nje paisje qe kam Microbox qe eshte nje sistem me CS si puna e ketij reciveri qe dhe ai kot me ka mbetur sepse nuk ka asnje update qe te hape te pakten nje pakete mendimi im eshte ky vetem nje aparatlinuks me CS ju dhuron endrren tuaj....
    pergjigje qe smund ti shtoj asgje sepse skam ça ti shtoj.

Senior Member aldo224's Avatar
    Uploads
    0

Me behet qejfi qe po e beni interesante temen por ne kete situate qe je me erdhka shume keq miku im. Qe te te ngelen gjithe ata aparate ne arkiv nuk e shof si pune profesionisti kete gje, vertet qenke per te te qare hallin. Qe te shikosh dicka ne menyre pirate nuk do te thote se kjo gje eshte e perjetshme dhe ti e zgjidhe kete problem njehere e per gjithmone duke blere nje aparat edhe nese ky aparat mund te kete nje kosto te larte. Ti dhe une jemi thjesht individe me permasa profesionale te vogla dhe qe po mundohemi duke i vene ne pune aftesite tona tu vjedhim dicka atyre qe i krijojne keto gjera (inxhiniereve) qe e para kane shume me teper se ne aftesi dhe e dyta paguhen dhe vleresohen keto aftesi qe ata kane qe do te thote se kane nje fare pergjegjesie per ate qe krijojne nuk mund tu'a vjedhish keshtu pa pesuar asgje dhe pa pasur asnje shqetesim. Elektronika ecen me nje hap te papare ashtu sic e dime te gjithe dhe ajo qe del sot ne treg hidhet poshte nga nje e dyte qe del ne nje moment apo kohe te shkurter dhe nese ti je qefli ashtu si pretendon duhet qe ne njefare menyre te provosh gjithshka por ama jo te ngelesh ne vend numuro duke i mbajtur ne arkiv te gjitha ato sa ti provon. Kur gjerave i iken koha atehere atehere kete gje te paret qe e kuptojne jane profesionistet dhe ne arkiv gjerat i ngelen njerezve te thjeshte qe nuk e dine ca behet dhe qe nese i ngelen atehere ata dhe mund ta mbajne duke i bere abonim por ti dhe une nuk kemi per te bere ndonjehere kete "te bejme abonime". Une kam provuar shumicen e aparateve qe kane dale ne treg i kam provuar atehere kur ka qene koha e tyre dhe per aq sa ka qene i kam shijuar dhe me pas i kam hequr qafe dhe kam synuar perhere ate qe del e re nuk kam bere ate qe ke bere ti, normal qe ty keshtu te takon te flasesh sepse je demtuar ekonomikisht por qe ta thashe kjo nuk eshte pune e nje profesionisti. Aktualisht une po bej dicka me teper se tre muaj qe po e shijoj kete aparat i cili me eshte pergjigjur shume mire me programacionin qe ofron duke filluar nga emisionet, filmat, dhe sportet eshte i kendshem ne perdorim por nuk mund te them se eshte me i miri dhe kete juve nuk po e kuptoni. Sa do te vazhdoje kete nuk e di por edhe nese mbyllet nje tjeter do te dale ne treg sepse dhe nese do te ngelej pergjithnje dhe mua do te me merzitej dhe do te doja te provoja dicka te re. Une nuk jam me ate idene qe te marr dicka dhe me pas te ri dhe te fle gjume dhe ne te njejten kohe nuk eshte ne natyren time qe une vetem te shof TV besoj se edhe ti, ne duam dicka te re ta eksplorojme ti nxjerrim lezetin dhe me pas kerkojme dicka tjeter jo se kemi nevoje te shohim TV por sepse kemi ndjenjen e te eksploruarit te gjerave te reja. Une kam dhe aparat te Linux-it por nuk e shof si ndonje aparat te perkryer ashtu si e beni ju eshte nje aparat si gjithe te tjeret dhe mund te them me menu-ne me te keqe qe mund te jete ndonjehere por qe ne brendesi i kane vendosur ato qe ai ka nevoje dhe qe arrin te beje ate qe ne kerkojme une nuk e mohoj kete por ama nuk mund ta quaj dicka te perkryer dhe sidomos aparatin DM 500 qe perdorin te gjithe qe eshte dhe me i liri nga te gjithe tipet e DM qe jane ne treg por ama punen e ben kjo OK. Varet si e shihni ju.

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by aldo224 View Post
    Me behet qejfi qe po e beni interesante temen por ne kete situate qe je me erdhka shume keq miku im. Qe te te ngelen gjithe ata aparate ne arkiv nuk e shof si pune profesionisti kete gje, vertet qenke per te te qare hallin. Qe te shikosh dicka ne menyre pirate nuk do te thote se kjo gje eshte e perjetshme dhe ti e zgjidhe kete problem njehere e per gjithmone duke blere nje aparat edhe nese ky aparat mund te kete nje kosto te larte. Ti dhe une jemi thjesht individe me permasa profesionale te vogla dhe qe po mundohemi duke i vene ne pune aftesite tona tu vjedhim dicka atyre qe i krijojne keto gjera (inxhiniereve) qe e para kane shume me teper se ne aftesi dhe e dyta paguhen dhe vleresohen keto aftesi qe ata kane qe do te thote se kane nje fare pergjegjesie per ate qe krijojne nuk mund tu'a vjedhish keshtu pa pesuar asgje dhe pa pasur asnje shqetesim. Elektronika ecen me nje hap te papare ashtu sic e dime te gjithe dhe ajo qe del sot ne treg hidhet poshte nga nje e dyte qe del ne nje moment apo kohe te shkurter dhe nese ti je qefli ashtu si pretendon duhet qe ne njefare menyre te provosh gjithshka por ama jo te ngelesh ne vend numuro duke i mbajtur ne arkiv te gjitha ato sa ti provon. Kur gjerave i iken koha atehere atehere kete gje te paret qe e kuptojne jane profesionistet dhe ne arkiv gjerat i ngelen njerezve te thjeshte qe nuk e dine ca behet dhe qe nese i ngelen atehere ata dhe mund ta mbajne duke i bere abonim por ti dhe une nuk kemi per te bere ndonjehere kete "te bejme abonime". Une kam provuar shumicen e aparateve qe kane dale ne treg i kam provuar atehere kur ka qene koha e tyre dhe per aq sa ka qene i kam shijuar dhe me pas i kam hequr qafe dhe kam synuar perhere ate qe del e re nuk kam bere ate qe ke bere ti, normal qe ty keshtu te takon te flasesh sepse je demtuar ekonomikisht por qe ta thashe kjo nuk eshte pune e nje profesionisti. Aktualisht une po bej dicka me teper se tre muaj qe po e shijoj kete aparat i cili me eshte pergjigjur shume mire me programacionin qe ofron duke filluar nga emisionet, filmat, dhe sportet eshte i kendshem ne perdorim por nuk mund te them se eshte me i miri dhe kete juve nuk po e kuptoni. Sa do te vazhdoje kete nuk e di por edhe nese mbyllet nje tjeter do te dale ne treg sepse dhe nese do te ngelej pergjithnje dhe mua do te me merzitej dhe do te doja te provoja dicka te re. Une nuk jam me ate idene qe te marr dicka dhe me pas te ri dhe te fle gjume dhe ne te njejten kohe nuk eshte ne natyren time qe une vetem te shof TV besoj se edhe ti, ne duam dicka te re ta eksplorojme ti nxjerrim lezetin dhe me pas kerkojme dicka tjeter jo se kemi nevoje te shohim TV por sepse kemi ndjenjen e te eksploruarit te gjerave te reja. Une kam dhe aparat te Linux-it por nuk e shof si ndonje aparat te perkryer ashtu si e beni ju eshte nje aparat si gjithe te tjeret dhe mund te them me menu-ne me te keqe qe mund te jete ndonjehere por qe ne brendesi i kane vendosur ato qe ai ka nevoje dhe qe arrin te beje ate qe ne kerkojme une nuk e mohoj kete por ama nuk mund ta quaj dicka te perkryer dhe sidomos aparatin DM 500 qe perdorin te gjithe qe eshte dhe me i liri nga te gjithe tipet e DM qe jane ne treg por ama punen e ben kjo OK. Varet si e shihni ju.
    nga menyra e analizes tende te jap te drejte por, jo te gjithe kane te njejtin mendim prandaj secili e peshon punen me peshoren e tij.

prandaj dhe shumica kerkojne me pak lek te shofin per shume kohe.

per aq sa e njof une dreambox me cardsharing punon qe prej vitit 2002 dhe vazhdoj te sundoje dhe te jet zot, dhe prandaj njerezit kerkojne ato aparate linux.

kurse ti ben pjese ne nje grup njerezish gjithashtu te afte per te pare jo ate qe don por ate qe te jep aparati, dhe je vazhdimisht ne rrezik sepse duhet ta heqesh qafe perpara se ta besh shtepine muze.

kjo eshte diferenca qe disa duan siguri dhe vazhdimesi, dhe disa duan rrezikshmeri ekonomike dhe vizive. sepse nga provat edhe leket ikin jo se ti falin keto aparate por te shkulin edhe qimet e fundit...

VIP Member supervisor91's Avatar
    Uploads
    4

me sa shoh ka zhvillime te nxehta me kete teme.po jap dhe une mendimin tim.ne fillim edhe un kam qene i mendimit dhe mbeshtesja kartat pirate dhe pajisjet si puna e microbox,edhe casperi qe punon ne menyre te njejte me te.por tani me sa shof keto nuk jane te sigurta dhe te qendrueshme.shikoni microboxin..sa kohe u be pa dale softi i ri? edhe abra me gjithe problemet e saj. canal nordik u mbyll. canal digital po ashtu eshte down per mometin.art dhe showtime nuk shkojne me shume se nje jave.pra me keto pajisje je i varur nga te tjeret dhe nuk ke asgje te sigurt.pervec zhurmes se do sjellin paketa te reja keto pajisje nuk po sjellin gje tjeter. pra jam shume skeptik per keto pajisje. ndersa cs eshte tjeter gje. edhe kjo ka pozitivet dhe negativet e saj por mbetet e vetjma zgjidhje me e qendrueshme per momentin. RESPEKTE

Uploads
    0

Ta shpjegova shume qarte dhe me lart une nuk po e hedh poshte DM dhe po jap mendimin se si eshte ky aparat por nuk mund te them se DM eshte i kendshem ne menu apo ne perdorim por qe e thashe dhe me lart "kryen ate qe ne kerkojme" dhe ju po jepni mendime te pa baza duke mos e njofur si aparat dhe pa asnje kuptim jepni mendimin perfundimtar qe " Ky aparat nuk ben " Atehere po kethehem dhe njehere te DM ku ky aparat qe te punoje share do patjeter internet dhe nje server i cili gjendet vetem duke paguar lek dhe ne rastin me te mire te kerkosh ndonje cline free ne cdo dy dite apo tre neper adresat apo forumet e internetit sepse besoj se falas nuk ta jep kush dhe kjo nuk eshte e thjeshte per ata qe nuk rine si ne nga 24 ore mbi pc. Qe ta kuptoni une dhashe nje info tek ky forum sepse me pelqen si forum dhe jo per te mburur kete si aparat sepse nuk kam ndonje interes dhe kete zgjedhje e bera sepse mendova se ne njefare menyre ky forum merr vlerat e tij ne krahasim me forumet e tjere duke ofruar lajmet e reja apo dhe zgjidhjet qe ofrohen kjo do te tregonte nje terheqje te vemendjes nga te gjithe pastaj kujt i jepet mundesia ta provoje si aparat eshte tjeter gje dhe atehere mendimet do te jene te larmishme sepse keshtu i bie qe une jam kunder te gjitheve ne kuptimin figurativ. Megjithate per mendimin tim eshte nje aparat interesant por jo i shkelqyer dhe jo me i miri.

Uploads
    4

ok mo shoku une nuk te kritikova pse mbeshtet nje aparat nga nje tjeter.eshte mendimi jot. une dhashe mendimin tim. dhe une e shpreva qe dm nuk eshte i perkryer se asnje gje nuk eshte e perkryer. ti thua flisni pa e njohur casperin,dhe thua se eshte i kendshem ne menu.ok vertet nuk e kemi pare nga afer por cna duhen lulkat e menuse.na duhet puna e tij. pastaj dhe nje pyetje kisha. kush tjeter pervec teje e ka kete aparat ketu ne forum qe ne na shkruaje ndojne mendim. kam frike se pergjigja do jete "asnje tjeter".
    pra po behet kaq zhurme per kete aparat kur e disponojne shume pak (1) persona.
    ======================================== ============
    "me vjen mire qe po behet debat se debati sjell zhvillim"

Uploads
    0

ferrari 666 me teper debatin e kisha me Fikun por ti kishe hyre ne mes pak me perpara dhe une nuk e pashe megjithate normal qe deri tani nuk po del njeri te thote dicka por jam mese i bindur qe ne shqiperi eshte gjendje dhe ka hyre ne shume kliente. Une nuk po them per lulkat qe ai ka ne menu se as mua nuk me interesojne por po te them se po ben gati qe ne prill qe po punon dhe ka aq paketa te hapura sa dhe mund te kete dhe vete nje server i mire i DM por ky ne nje menyre tjeter. Besoj se ja vlen ti shijosh keto paketa per nje kohe te tille dhe pa pasur probleme pa pasur shpenzime ekstra vec aparatit te cilin ne nje moment te dyte nese del jashte loje mund tia shesish dikujt me ndonje cmim me te arsyshem dhe ta punoje pa problem me abonim dhe ti ne kete mes ca do te humbesh maximumi 3000 leke te reja por ama nuk ke bere as pagese interneti as pagese per server dhe as je marre gjithe kohes ne internet duke nxjerre cline free qe zgjasin dy ose tre dite.

Uploads
    4

ok le te shohim.koha do tregoje gjithcka. ne kete rast do tregoje nese ja vlejti ky apartat per ata qe do ta marrin apo jo.

Banned
    Uploads
    40

nuk eshte se dua te debatoj,sepse respektoj cdo mendim
    po dua te korigjoj dicka,ECHOLINK nuk eshte arkiv
    mundem ta korigjoj eshte AKTIV(pasi nuk eshte forte keq)
    plus dhe ABRA nuk ka vdekur akoma,eh me fal por SKY nuk e hape
    por koha do vertetoje se ABRA team nuk ka perfunduar

Page 9 of 19 FirstFirst ... 4789101114 ... LastLast
Advertise Here