Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 39

Thread: card reader gia gamma card

Member
    Uploads
    0

Re: card reader gia gamma card

Quote Originally Posted by Tzimakos View Post
    Φιλε μου γεια σου.Οντως αυτος ο προγκραμερ-ριντερ θελει προσοχη σε οτι αφορα την τροφοδοσια.Οι Αυστραλοι τα παραλενε βεβαια γιατι γνωριζω αρκετους που τον χρησιμοποιουν καιρο τωρα χωρις προβλημα.Συμβουλη μου οπως αλλωστε εχει ξαναγραφτει σωστη τροφοδοσια 5V , κατα προτιμηση χρηση του καλωδιου usb για τροφοδοσια γιατι ετσι σιγουρα δεν παθαινει τιποτα , και στην περιπτωση που ο δεκτης σας δεν εχει usb κυκλοφορουν αξιοπιστα τροφοδοτικα με εξοδο usb που απευθυνονται για φορτιση κινητων τηλεφωνων η pda.Συνιστω αυτη την λυση τροφοδοσιας.Οσο για το 600 μην παιδευεσαι γιατι τα περισσοτερα δεν συνεργαζονται με αυτον τον ριντερ ενω τα 500 ακομα και τα πιο φτηνα κινεζικα τα πανε μια χαρα μαζι του.
    Πιστευω να βοηθησα Φιλικα Τζιμακος
    Ευχαριστώ Τζιμ...

Τώρα για το Reader... ίσως είναι να σου τύχει.... πάντως ένα θα σου πω... 4 στις 5 γατούλες που πήραμε να δοκιμάσουμε μ' αυτό το Reader (5 Readers της ίδιας μάρκας) κάηκαν ... μόνο μια επέζησε (επτάψυχη ... και δουλεύει ακόμα με το συγκεκριμένο Reader και USB

Επομένως από την εμπειρία μου μ' αυτό το Reader.. και γενικά με τέτοια Readers.... αγοράστε ένα πολύ καλό μετασχηματιστή (και σταθεροποιητή θα έλεγα)....

Y.Γ Η μόνη κάρτα που δεν κάηκε παίρνει ρεύμα από ένα UPS της APC 2200 αν αυτό λέει κάτι .....

2. Advertise Here
    Banned
    Uploads
    0

Thumbs up Re: card reader gia gamma card

Quote Originally Posted by makis_rodos View Post
    Ευχαριστώ Τζιμ...

Τώρα για το Reader... ίσως είναι να σου τύχει.... πάντως ένα θα σου πω... 4 στις 5 γατούλες που πήραμε να δοκιμάσουμε μ' αυτό το Reader (5 Readers της ίδιας μάρκας) κάηκαν ... μόνο μια επέζησε (επτάψυχη ... και δουλεύει ακόμα με το συγκεκριμένο Reader και USB

Επομένως από την εμπειρία μου μ' αυτό το Reader.. και γενικά με τέτοια Readers.... αγοράστε ένα πολύ καλό μετασχηματιστή (και σταθεροποιητή θα έλεγα)....

Y.Γ Η μόνη κάρτα που δεν κάηκε παίρνει ρεύμα από ένα UPS της APC 2200 αν αυτό λέει κάτι .....
    Καλημερα φιλε.
    Απ`οτι καταλαβαινω τραβηξες φρικη με αυτο το μαραφετι αλλα θα επαναλαβω οτι εχω δει αρκετα να δουλευουν οκ , αν και δεν θεωρω οτι ειναι το καλυτερο της αγορας , σιγουρα κυκλοφορουν πιο αξιοπιστα.
    Οντως το μονο σωστο που φαινεται απο το σχεδιο του Αυστραλου ειναι οτι πρεπει να ειναι κανεις πολυ προσεκτικος οταν το χρησιμοποιει.
    Εννοω ελλιπης σχεδιασμος στο σημειο της τροφοδοσιας ειτε απο τροφοδοτικο ειτε απο usb.
    Πιστευω οτι ενα σταθεροποιημενο τροφοδοτικο 5v ειναι απλα απαραιτητο αν δεν εχεις usb να το συνδεσεις.(Μακρια απο τα multi voltage !!! )
    Αν τωρα εχεις και λιγο προβλημα δικτυου 220v τοτε το ups is a must.Αν το συνδυασω με το nickname σου και ζεις στο νησι που υποθετω εχω δει πολλα εκει σε οτι αφορα το δικτυο 220v η πιο σωστα 240v πλεον εδω και χρονια.
    Θα μου επιτρεψεις να κανω την σκεψη οτι πιθανον να πεσατε σε παρτιδα καρτων ψιλοπροβληματικη γιατι σε μαζικες παραγωγες σε χωρες οπως Κινα-Τουρκια κλπ συμβαινουν αυτα , παντα στην περιπτωση που οι 5 καρτες που λες αγοραστηκαν μαζι πακετακι.
    Φιλικα Τζιμακος.

Senior Member parxar's Avatar
    Uploads
    0

Smile Re: card reader gia gamma card

ετσι για να βοηθησω...υπαρχουν phoenix usb και phoenix serial card readers.εγω σας συνιστω να χρησιμοποιητε το serial phoenix card reader και τροφοδοσια απο ενα σταθεροποιημενο τροφοδοτικο.αυτα λεει η οποια εμπειρια μου στο θεμα phoenix reader.φιλικα

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Tzimakos View Post
    Καλημερα φιλε.
    Απ`οτι καταλαβαινω τραβηξες φρικη με αυτο το μαραφετι αλλα θα επαναλαβω οτι εχω δει αρκετα να δουλευουν οκ , αν και δεν θεωρω οτι ειναι το καλυτερο της αγορας , σιγουρα κυκλοφορουν πιο αξιοπιστα.
    Οντως το μονο σωστο που φαινεται απο το σχεδιο του Αυστραλου ειναι οτι πρεπει να ειναι κανεις πολυ προσεκτικος οταν το χρησιμοποιει.
    Εννοω ελλιπης σχεδιασμος στο σημειο της τροφοδοσιας ειτε απο τροφοδοτικο ειτε απο usb.
    Πιστευω οτι ενα σταθεροποιημενο τροφοδοτικο 5v ειναι απλα απαραιτητο αν δεν εχεις usb να το συνδεσεις.(Μακρια απο τα multi voltage !!! )
    Αν τωρα εχεις και λιγο προβλημα δικτυου 220v τοτε το ups is a must.Αν το συνδυασω με το nickname σου και ζεις στο νησι που υποθετω εχω δει πολλα εκει σε οτι αφορα το δικτυο 220v η πιο σωστα 240v πλεον εδω και χρονια.
    Θα μου επιτρεψεις να κανω την σκεψη οτι πιθανον να πεσατε σε παρτιδα καρτων ψιλοπροβληματικη γιατι σε μαζικες παραγωγες σε χωρες οπως Κινα-Τουρκια κλπ συμβαινουν αυτα , παντα στην περιπτωση που οι 5 καρτες που λες αγοραστηκαν μαζι πακετακι.
    Φιλικα Τζιμακος.
    Τζιμ.. ίσως έχεις δίκιο για την παρτίδα γιατί η κάρτα που δεν κάηκε είχε αγοραστεί ένα μήνα πριν (είναι αυτή που παίρνει ρεύμα από το ups)... οι επόμενες 4 που τα τίναξαν ήταν στην ίδια παρτίδα παραγγελίας, όπως και τα Phoenix Readers.... τώρα τι έγινε και τι έφταιγε.. άγνωστο... όμως μας τις άλλαξαν μπήκαν σε μηχανήματα που τις διαβάζουν απευθείας και μέχρι στιγμής δουλεύουν ρολόι... άρα ίσως τα Readers έκαναν την ζημιά...

Υ.Γ το Ρόδος έχει σχέση με καταγωγή...

Member
    Uploads
    0

geia sas paidia,

exo auton http://www.austech.info/programmers/...interface.html ton programer einai kainourgios kai exo problima me tin trofodosia tou,etsi nomizo toulaxiston,

ton exo sundesei me to USB gia na parei reuma kai otan bazo tin gata mou bgazei no atr ,h karta omos einai entaxei exo ena allo programer,

meta skeftika na kano mia dokimi kai ebala gia trofodosia to trofodotiko me 6mhz
    kai mou bgazei pali to idio,

kserei kaneis ti mporei na kano lathos?
    mipos ekapsa ton programer?

Senior Member
    Uploads
    0

Βάλε το usb σε θύρα της motherboard και όχι σε αυτές που είναι πάνω στο κουτί.

Member
    Uploads
    0

sto motherboard to exo

Senior Member
    Uploads
    0

Ωρε μπλέξιμο!!! Σε μένα αυτό ήταν το πρόβλημα.
    Παρόλο που μέτραγα 5,02 V δεν δούλευε ο programmer σωστά. Αλλα το κατάλαβα γιατί και ορισμένα flashάκια δεν μου δούλευαν σε αυτή την θύρα. Το μέτρησα την ώρα της λειτουργίας και έπεφτε κάτω απο 3 V. Απο δω και πέρα μόνο στην motherboard

τεσπα...ατυχία

Αν η κάρτα σου είναι οκ σε άλλο programmer, δώστο πίσω. Ετσι και αλλιώς οι περισσότεροι δίνουν 2 χρόνια εγγύηση

Senior Member michael318's Avatar
    Uploads
    0

Wink Re: card reader gia gamma card

Quote Originally Posted by evldis View Post
    geia sas paidia,

exo auton http://www.austech.info/programmers/...interface.html ton programer einai kainourgios kai exo problima me tin trofodosia tou,etsi nomizo toulaxiston,

ton exo sundesei me to USB gia na parei reuma kai otan bazo tin gata mou bgazei no atr ,h karta omos einai entaxei exo ena allo programer,

meta skeftika na kano mia dokimi kai ebala gia trofodosia to trofodotiko me 6mhz
    kai mou bgazei pali to idio,

kserei kaneis ti mporei na kano lathos?
    mipos ekapsa ton programer?
    ο διακοπτης που εχει πανω ειναι για switch σε 3,57 ή 6 mHz.
    κανε reset με emk για να δεις ποια θεση ειναι 6 mHz.
    9600=6mHz

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by michael318 View Post
    ο διακοπτης που εχει πανω ειναι για switch σε 3,57 ή 6 mHz.
    κανε reset με emk για να δεις ποια θεση ειναι 6 mHz.
    9600=6mHz
    ean enoeis auto pou lei Y1 kai Y2 to exo sto Y1

ti na kano reset? ton programer?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Advertise Here