Χωρις να σου εχει δωσει reshare, οχι δεν γινεται! ;)
Telika ebala NABILO pragmatika xekinise alla den mporouse me tipota na doulepsei sosta ( isos problimatiko kommati) .........
ekana allagi kai pira enan me sim card 2.01 / bl75........ GEMINi 4.70 kai ta eida ola koliomena...............
Kai pano apo ola afto pou leei h polemiki mhxanh "douros" "Με τις σωστές γραμμές στο config...παίζει τα πάντα όλα........ακόμα και γνήσια "
Efxaristo gia ola ..........
paidia se dm 600 pvr mou bgazei ayto to mynhma: Log: +++ 015 bad sector recovery enabled , anaboun kai ta 2 led (kokkino-prasino), alla oti kai na tou peraso den bootarei. xerei kaneis pws dior8onete ayto to pragma?
Ksereis pos mpaineis sto BIOS tou dekti sou?
Ekei kapou ehei "Flash Sector Recovery" kai valto se "enabled".
Meta ksanadokimase na peraseis to gemini pou theleis
Auto to lathos pou anafereis simainei kapoia kommatia tis flash mnimis ehoun provlima
file mou me VPN den kerdizeis kati ..to na kodikopoisis ta cw den apoteli prostasia ...oi sniffers
8eloun ton ogo thn diarkeia kai thn syxnothta ...den tous endiaferi ti periexoun...an 8elis
esoteriko diktyo kane apla me ena cccam ..an 8elis gia ekso kane to stavro sou ...
yparxoun apeires luseis kaliteres apo to vpn ..h magia eine na <<fenese>> ektos europis
kai as min eise vpn