Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 84 of 123 FirstFirst ... 3459747982838485868994109 ... LastLast
Results 831 to 840 of 1230

Thread: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Re: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Quote Originally Posted by ronsar View Post
    FILOI moy, sto CCcam kai sto mgcamd, H grammh einai H idia? kai an allazei, TI akrivws allazei ?EYXARISTW.
    pera apo ayta pou grafei o prince28 giati me kalipse, to mgcamb einai polu poio grigoro stis allages kanaliwn.

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Παιδες μια ερωτηση! Εχω ενα dm800 απο τη μια μερια και ενα client pc απ την αλλη. Κανω κανονικα συνδεση μεσω VPN και ενω ο client βρισκει το dm800 κανονικα και ανοιγει το web interface οταν παω να κανω streaming με το vlc ανοιγει,φορτωνει κανονικα και μετα δεν βγαζει τιποτα. Δεν βγαζει κανενα λαθος απλως μεωει νεκρο. Καμια ιδεα? Ευχαριστω!

Junior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by das.lou View Post
    Παιδες μια ερωτηση! Εχω ενα dm800 απο τη μια μερια και ενα client pc απ την αλλη. Κανω κανονικα συνδεση μεσω VPN και ενω ο client βρισκει το dm800 κανονικα και ανοιγει το web interface οταν παω να κανω streaming με το vlc ανοιγει,φορτωνει κανονικα και μετα δεν βγαζει τιποτα. Δεν βγαζει κανενα λαθος απλως μεωει νεκρο. Καμια ιδεα? Ευχαριστω!
    File mou vale to dreeam stream kai eisai etoimos oute na pedeuesai oute tpt.

Member
    Uploads
    0

Μολις εβαλα το dreamstream e2. Ολα καλα. Βρισκει το dm,καναλια,σημα δηλαδη κανονικα. Μολις αρχιζει το streaming μου πεταει εικονα για 1 δλπ και μετα μου βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να ξεκινησει στο streaming.
    Εχει πουθενα κανα log να δω τι φταιει?

New Member
    Uploads
    0

παιδια επειδη απο dreambox ειμαι σκραπας εχω 2 ερωτησεις προς το παρον.εχω τον dm800hd με newnigma2 πως μπορω να δουλεψω τον δεκτη ως media player?και πως κανω εγκατασταση image σε usb stick ποια image μου προτεινετε και πως θα τα δουλευω,πρεπει να εχω μονιμα το usb stick συνδεδεμενο πως θα επιλεγω το image που θελω να δουλεψω κλπ.δεν ξερω αν εχω ρωτησει καμια βλακεια αλα σας παρακαλω παρα πολυ απαντηστε μου αναλυτικα.σας ευχαριστω πολυ.

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by niknith View Post
    παιδια επειδη απο dreambox ειμαι σκραπας εχω 2 ερωτησεις προς το παρον.εχω τον dm800hd με newnigma2 πως μπορω να δουλεψω τον δεκτη ως media player?και πως κανω εγκατασταση image σε usb stick ποια image μου προτεινετε και πως θα τα δουλευω,πρεπει να εχω μονιμα το usb stick συνδεδεμενο πως θα επιλεγω το image που θελω να δουλεψω κλπ.δεν ξερω αν εχω ρωτησει καμια βλακεια αλα σας παρακαλω παρα πολυ απαντηστε μου αναλυτικα.σας ευχαριστω πολυ.
    Prwta apo ola se kalosorizw estw kai apo edw. Gia to ena skelos egw tha sou protina na valeis to enigma kai na min mpeis stin diadikasia tou stick an theleis na allazeis ta image exeis to DCC eykola kai grigora, panta prosopiki apopsi ekfrazw.

Banned
    Uploads
    0

Smile Re: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Φιλε μου σου απανταω οσο μπορω καλυτερα στα ερωτηματα σου.

Τα περισσοτερα images εχουν ενσωματωμενο στο κυριως μενου την δυνατοτητα media player και αν οχι την εγκαθιστας εσυ μετα.

Για multiboot στον δεκτη σου υπαρχουν τα Barry Allen και Meoboot που ερχονται ενσωματωμενα στο αρχικο image που θα περασεις στην flash.
    Προσωπικα συνιστω το δευτερο ειναι πιο ελαφρυ και δουλευει μια χαρα.Ριξε μια ματια πχ στο site της ομαδας Nabilo και θα βρεις οτι χρειαζεσαι.

Φυσικα και θα πρεπει το στικ να ειναι μονιμα στον δεκτη εκει ειναι εγκατεστημενο το λογισμικο ( images ) ,οποτε σε καθε επανεκκινηση εχεις μια λιστα με τα λογισμικα που εχεις εγκαταστησει και διαλεγεις αυτο που θα φορτωθει.

Φιλικα Τζιμακος

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Tzimakos View Post
    Φιλε μου σου απανταω οσο μπορω καλυτερα στα ερωτηματα σου.

Τα περισσοτερα images εχουν ενσωματωμενο στο κυριως μενου την δυνατοτητα media player και αν οχι την εγκαθιστας εσυ μετα.

Για multiboot στον δεκτη σου υπαρχουν τα Barry Allen και Meoboot που ερχονται ενσωματωμενα στο αρχικο image που θα περασεις στην flash.
    Προσωπικα συνιστω το δευτερο ειναι πιο ελαφρυ και δουλευει μια χαρα.Ριξε μια ματια πχ στο site της ομαδας Nabilo και θα βρεις οτι χρειαζεσαι.

Φυσικα και θα πρεπει το στικ να ειναι μονιμα στον δεκτη εκει ειναι εγκατεστημενο το λογισμικο ( images ) ,οποτε σε καθε επανεκκινηση εχεις μια λιστα με τα λογισμικα που εχεις εγκαταστησει και διαλεγεις αυτο που θα φορτωθει.

Φιλικα Τζιμακος
    για το media player θελω να μαθω αν υπαρχει τροπος να στειλω ταινιες απο τον υπολογιστη στον σκληρο δισκο του δεκτη.

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

για το media player θελω να μαθω αν υπαρχει τροπος να στειλω ταινιες απο τον υπολογιστη στον σκληρο δισκο του δεκτη.
    ne file mou mporeissssss...me opiodipote ftp programa .............kourastikes erotisis synexia se afto to treand ....
    diavaste ligo kai pio palia post ...eleos ..exoun apadi8ei afta 500 fores ....OLA EINE GRAMENA

Senior Member
    Uploads
    0

Γεια σας παιδιά,θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.
    Εδώ και δύο μέρες έχω τον dreambox 800 hd ενώ την πρώτη μέρα είχα φωνή σε όλα τα κανάλια σήμερα κάποια έχουν και κάποια όχι.
    Έχετε καμιά ιδέα?(ίσως να έχω πατήσει κάποιο κουμπί εγώ).

Advertise Here