χρειαζεσαι μετατροπεα usb to rs232 ,κατι σαν αυτο εδω
μετα θα πρεπει να μπεις στον υπολογιστη σου και να δεις σαν πια com το εχει αναγνωρισειCode:http://www.coolgear.com/images/76528877.jpg
αυτο θα γινει αν πας στον υπολογιστη σου στην αντιστοιχη διαδρομη
ο υπολογιστης μου - προβολη πληροφοριων συστηματος - υλικο - διαχειριση συσκευων - θυρες
εκει λογικα θα εχεις μια ενδειξη usb to serial port ( com xxxxx)
το νουμερο που εχει μεσα στην παρενθεση θα επιλεξεις και στο dreamup
OK paidia,euxaristo!Toulaxiston einai ola ok giati fovithika oti papala!!!
Mou etixe savvato vradi opote den mporesa na vro tipota.Aurio pou tha anoiksoun ta magazia tha paro kateutheian ena kalodio null modem gia na teleiono!
Καλημερα παιδια.Θελω μια μικρη βοηθεια.Εχω εναν dream 500s κλωνο εχω περασει το image genesis αλλα ενω πηγαινω στα addons και κατεβαζω ελληνικη γλωσσα στις επιλογες δεν μου εχει να επιλεξω τα ελληνικα?Τι μπορω να κανω αλλο?χειροκινητα γινεται να την περασω?Και αν ναι που θα το βρω το αρχειο και ποια ειναι η διαδικασια?
@gtpaonik
Kοίτα οδηγίες για manual install και είναι από τον @mcelliot_g....παρά πολύ πληρέστατη μετάφταση του enigma1
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:
1. Κατεβάστε το αρχείο tuxbox-enigma.mo που επισυνάπτω (είναι μέσα στο zip αρχείο)
2. Με ένα πρόγραμμα FTP (π.χ FlashFXP) στείλτε το αρχείο στη θέση
var (usr) /share/locale/el/LC_MESSAGES/ αντικαθιστώντας το παλιό
Για το Nabilo Darkstar II του 500s η διαδρομή είναι: var/locale/el/LC_MESSAGES/
Στο darkstar αν ο φάκελος προϋπάρχει, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να κατεβάσετε πρώτα τα ελληνικά από το Addons Panel!
Με την τοποθέτηση του αρχείου εμφανίζονται τα ελληνικά στη λίστα με τις γλώσσες!
Αν δεν υπάρχει ο φάκελος locale κατεβάστε το greek language addon που λογικά θα τον δημιουργήσει και αντικαταστήστε το υπάρχον tuxbox-enigma.mo με αυτό που επισυνάπτω!
3. Κάντε επανεκκίνηση του δέκτη
exo ena dm800hd exei mgcamd 1.31 poies ritmiseis na kano gia na paiksi i millenium?
Δυστυχως φιλε douro τιποτα παλι...Μου εχει μονο αγγλικα γαλλικα και αραβικα....κατι αλλο που φταιει...Το αρχειακι το περασα με filezilla Μηπως πρεπει να αλλαξψ τα δικαιωματα του αρχειου απο 644 να το κανω 775