Ο δεκτης σου δεν έχει τίποτα ούτε είχε.Όταν χαλάει το τροφοδοτικό κάνει boot συνεχώς.Aλλαξε ένα τροφοδοτικό και είσαι OK.
Ο δεκτης σου δεν έχει τίποτα ούτε είχε.Όταν χαλάει το τροφοδοτικό κάνει boot συνεχώς.Aλλαξε ένα τροφοδοτικό και είσαι OK.
Λησμόνησα να σου πω ακολούθησε οδηγίες gimakou αλλα πατα και εσύ ένα erase προτού βάλεις κάποιο "ιματζ".Αν είναι κλώνος για gemini μέχρι 4.20 ΌΧΙ μεγαλύτερο.
καλή επιτυχία
kalimera.
mipos kserei kanenas na me voithisei me newcamd?
i diadikasia gia na mpei to dekti einai idia me to cccam?
kai se pio fakelo to vazoume?
thanks
Καλησπερα και χιλια ευχαριστω στα παιδια που βοηθησαν,
το ονειροκουτι μου ξαναχαμογελασε![]()
![]()
....
Χιλια ευχαριστω για την ανταποκριση σου φιλε Τzimako ...
Το ξαναδοκιμασα και με no και με το ιδιο λογισμικο (darkstar II) αλλα τζιφος.......
Το erase δεν χρειαστηκε γιατι το προβλημα βρισκοτανε στην επισημανση του Στεφου
Να 'σαι καλα φιλαρακι μου, αυτο ακριβως ηταν το προβλημα.
Με το που εβαλα κι εγω την 1.2.2.0 και τον flashαρισα μ' αυτην,
πηγαν ολα κατ' ευχην (ομοιοκαταληξια εεεεε!!!!!)
Η ευχη σου εποιασε τοπο......
Σ' ευχαριστω φιλε μου gamata, τελικα δεν χρειαστηκε τροφοδοτικο, αλλα τουλαχιστον μαθαμε και τι αλλο μπορει να "παιζει" σ' αυτην την περιπτωση (τον δεκτη παρεμπιπτόντως μου τον πουλησαν για original
)....
Σας ευχαριστω ολους και παλι ...
(προς mods: το κειμενο ας θεωρηθει απαντηση-τελικη λυση στο προβλημα που μου δημιουργηθηκε κι ας μην παει στο thread με τις ευχαριστιες...)
exw dokimasi to DM500s_Gemini_4.60_GSF_Mod sto 500araki mou mias k eida oti polla paidia apo edw to xrisimopoioun k einai eyxaristimenoi.
wraio k grigoro mexri stigmis pou to douleyw.
to mono pou prospathw na allaxw k mexri stigmis den ta katafera einai to oti kanei startup me to cccam emu.den to thelw ayto.thelw na anoigi me mgcamd i sti xeiroteri me common int.
dokimasa na dilwsw ena startup kanali se mgcamd emu wste kathe fora pou tha kani reboot na anoigi se ayto alla den doulepse.
yparxi kapoios tropos allos na to kanw?
i me kapoio tropo na alaxw to startup script k apo cccam na to kanw mgcamd?
eyxaristo poly.
skeftome na agoraso apo ebay germanias ena dreambox. Exo vrei stis idies times peripou metaxirismena 600pvr 7020 kai 7025. Poion na protimiso?