telika o diskos sto dm800 epekse me to dream elite black hole 1.3.3 sim2.0.1 bl 76a patched , afou ton prin ton eixa formarei se allo dekti os ext2 . molis eftiaksa ena neo folder "movie" ton eide amesos kai pleon douleuei apsoga ...
telika o diskos sto dm800 epekse me to dream elite black hole 1.3.3 sim2.0.1 bl 76a patched , afou ton prin ton eixa formarei se allo dekti os ext2 . molis eftiaksa ena neo folder "movie" ton eide amesos kai pleon douleuei apsoga ...
ΕΙναι αυτο που δινει ο οτε sagem fast 2404 απλα το isdn είναι 2444 ,απο τοτε που το αλλαξα δεν μπορω να συνδεθω αμεσως στον flashfxp και filezilla χρειαζονται αρκετες προσπαθειες ,του εχω απενεργοποιηση και το firewall αλλα τιποτα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
kalispera se olous
eho ena provlima me ena 800ari clono enos filou pou malon evale la8os image kai apo ekei kai pera vgazei error kai den kanei tipota.
prospa8isa me null mipos mporeso na valo allo image pou na teriazei me tin sim alla tipota nekro.
mipos kserei kaneis tipota?iparxei periptosi na to epanafero i telos?
akomi mia erotisi pou mporei na einai kai vlakia alla mou perase apo to mialo (ama varaei i zesti ayta pa8enis).
iparxei periptosi na sindeso kamera, kai an nai poia, pano ston 800ari outo soste na vlepo tin ekso apo to spiti kai na to katagrafo sto HDD kai an ginete na to vlepo anigontas mia dyndns i kapoio allo tropo apo allo meros?
an to vlepete gia megali vlakia agnoisteto!