mporei na voithisei kapios na mou pei pies ine oi ruthmiseis na kano stream ton dreambox ston ipologisti me to vlc etsi oste meso internet na mporo na vlepo ton dream.apo to vlc sto dreambox to exo kataferei to antithrto psaxno eyxaristo
mporei na voithisei kapios na mou pei pies ine oi ruthmiseis na kano stream ton dreambox ston ipologisti me to vlc etsi oste meso internet na mporo na vlepo ton dream.apo to vlc sto dreambox to exo kataferei to antithrto psaxno eyxaristo
μέσω ρουτερ στο σπίτι εννοείς , περνάς το vlc player στον υπολογιστή καθώς και τον mozila firefox , στην αρχική σελίδα του firefox γράφεις την ip του dreambox όποτε σου ζητά user και psw για να δεις τον dreambox , στην δεξιά πάνω πλευρά γράφει VLC το πατάς και του λες να ανοίξει . καλή θέασηAttachment 174268
den leo meso router sto spiti.apomakrismeni prosvasi psaxno.
[QUOTE=ferrarif1;673823]Δλδαδη αν καταλαβα καλα βαζω μεσω explorer το αυθεντικο image στο κινεζακι μου kai meta βαζω αυτο το ssl poy αναφερεις γιατι αλλιως φαντάζομαι θα κολήσει.Δλαδη κατι τετοιο κανουν κ τα patchαρισμενα images φαντάζομαι!
Οκ εχω dream elite to ayuentiko einai το nabilo ή το gemini;
kalispera ferarrif1
exo kanei ola osa mou eipes , alla tipota akomi.To mono pou katafera einai na vro ta stoixeia tou dekti kai einai ta eksis:
Dreambox Second Stage Loader BUILD #59, built 20080509 exo psaksi gia na vro image me ssl 59 alla tipota den exo vrei.opoios gnorizei kati kai mporei na voithisi as mou apantisei.
euxaristo
miso lepto...bl59?? apo tous protous 800 pote ton peires??
to bl emfanizete sto dekti kapia deuterolepta meta apo to dreammultimedia sto kato meros tis o8onis..an den to 8umase ...8umase toulaxiston
ti image eixe prin ton flasarhs?
pes mou
afto sou emfanizei??
No CA found by 2nd stage loader,please contact support at dream-multimedia
an ne min stenaxoriese o 800kis 8a lalisei kai pali![]()
Mipos leei bl 69?
Ipirxe kai 59 kapote?
nai yphrxe se original ..kapote @xaniaras
ston dekti eixa valei to image newnigma2-snapshot-dm800-07092010-_70-72-mfaraj mexri pou piga na allakso skin kai otan to egkatestisa kai ekana epanekinisi o dekths pigene na bootarei kai krasare sinexos.meta meso webinterface tou evala to image DreamEliteBH_DM800_133D2-sim1-ramiMAHER kai afou oloklirose tin diadikasia kanonika me to pou teleiose kai ton ekana epanekinisi apo ekeini tin stigmi eos tora menei sto logotypo Dream Multimedia. meta mou eipe o nickman 9271 na peraso image me to dreamup, dokimasa arketa me ola ta ssl sxedon kanei tin diadikasia mexri telous kai meta vgazei to eksis minima Flashing failed (!!! 002 CRC failed), box will be unusable now!!. ta parapano stoixeia ta pira os eksis, anoigo dreamup kai molis auto kanei upload tin flash tou dekti stin othoni tou dekti emfanizetai to eksis
192.168.1.16 serial mode tote piga ston browser kai evala tin ip 192.168.1.16 kai etsi mou emfanise Dreambox Second Stage Loader BUILD #59, built 20080509
den ksero ean sas voithisa katholou
euxaristo