perasa ta files sto ka8ena fakelo kai ebala telika 644 , meta ekana kai reboot...meta ti kanw?
perasa ta files sto ka8ena fakelo kai ebala telika 644 , meta ekana kai reboot...meta ti kanw?
Πως μπορώ να περάσω gemini σε dm 800 HD (original)? To flashwizzard μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται το 7020 (?) ενώ το dreamup δεν κάνει τίποτα. Μπορώ να βάλω το .nfi στο dreambox και να δώσω κάποια εντολή για να το εγκαταστήσει;
Έχω enigma II αλλά δεν μπορώ να περάσω το mgcamd, γι' αυτό θέλω να περάσω gemini. Υπάρχει τρόπος να περάσω το mgcamd στο enigma? Προσπαθώ από το πρωί με κάποια αρχεία στο /tmp (μάλλον κάνει την εγκατάσταση κανονικά) αλλά μετά δεν ξέρω πως να το επιλέξω, δεν υπάρχει πουθενά blue panel όπως στο gemini..
Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες ή να με παραπέμψει κάπου;
Ευχαριστώ!
gia na perseis kapoio image prepei na exeis sundedemeno to 800 me kalwdio sto diktio kai meta afou to baleis stin mpriza patas kateu&eian to koumpi pou exei mprosta o dm mexri na sou grapsei stin o&oni tou stop.afoy grapsei stop meta &a emfanisei ton ari&mo tis ip sto topiko diktio.meta bazeis tin ip se mia selida kai patas flash .
Κοίτα φίλε μου εδώ........που έχει οδηγίες πως να φλασάρεις με web interface από το browser σου
Ευχαριστώ ρε παιδιά!!
Τι πράγμα να μην ξέρεις τίποτα για κάτι και να ψάχνεσαι!!
Παιδεύομαι 3 ώρες για κάτι που πήρε 2 λεπτά :)
μεσα στο φακελο etc υπαρχει το cccam cfg ---> δεξι κλικ --> edit και βαζεις την γραμουλα που λες. μετα πατας το μπλε και επιλεγεις το cccam xxx xx xx . ---> restart. αυτα ολα υπο την προυποθεση οτι εχεις βαλει σωστα το cccam στον δεκτη σου
Προσπαθώ να συνδέσω στο dreambox δύο κεραίες, μία για Astra και μία για Hotbird. Χρησιμοποιώ ένα 2-way DiSEqC switch της Nokia και κάθε φορά μου αναγνωρίζει ουσιαστικά μόνο την κεραία που έχω συνδεδεμένη στο LNB 1 ενώ στην κεραία στο LNB 2 βρίσκει μερικά μόνο κανάλια.
Έχω δοκιμάσει διάφορα από τις ρυθμίσεις (mode παραμετροποίησης προχωρημένο) αλλά ό,τι και έκανα μέχρι τώρα δεν είχε αποτέλεσμα. Όρισα διαφορετικά LNBs για τον καθένα, δοκίμασα όλες τις επιλογές DiSEqC (κανένα, 1.0, 1.1, 1.2), διάφορα Toneburst και συνήθως οι επιλογές είναι ok για την κεραία στο LNB 1 και σ' αυτήν στο LNB 2 δεν γίνεται τίποτα.
Έχω τον DM800 HD με Gemini2 5.0.
Τι επιλέγω λάθος στις ρυθμίσεις;
Μήπως χρειάζομαι διαφορετικό swtich;
EDIT: Τελικά ένας από τους συνδυασμούς έπαιξε, αγνοήστε την ερώτηση :)
Aν καταλάβα καλά έχεις δύο κεραίες και ένα diseqc switch 2x1
Tο ένα lnb πάει στη στην είσοδο 1 και το άλλο στην είσοδο 2 και από το out to reciever φεύγει το καλώδιο για το δέκτη
Επέλεξε στισ ρυθμίσεις του dream απλά settings για δύο δορυφόρους A/B
Στο Α βάλε το δορυφόρο που έναι στη θέση 1 του diseqc και στο B τον άλλο και είσαι έτοιμος