Ειπα καλησπέρα φίλε τζιμάκο..και ενα γειά σε σένα μαζί με το ευχαριαστο για την γρήγορη απάντηση...τον σκληρό τον βλέπει στο device manager me ok είναι mounted αλλα κάτι μαλον δεν πάει καλά με το file που πάει και τον βάζει...ειμαι και αρχαριος οποτε μην παρεξηγεισ αν γραψω και καμια μακακια.
Τελος παντων φιλε μου μαλλον εσυ παρεξηγησες τα γραφομενα μου αλλα δεν τρεχει τιποτα.
Για να σε βοηθησω αν και παλι δεν μου δινεις να καταλαβω ακριβως τι συμβαινει σου λεω τα εξης.
Δοκιμασε να περασεις ξανα λογισμικο.
Κανε παλι τον δισκο format και mount.
Δοκιμασε να κανεις εγγραφη.
Δοκιμασε ενα αλλο λογισμικο αν τα παραπανω δεν σου δωσουν λυση.( πχ Nabilo )
Κανε παλι δοκιμη εγγραφης.
Αν παλι ολα αυτα δεν σου δωσουν λυση τι να πω δωσε μας αναλυτικη περιγραφη του τι συμβαινει.
Καλη τυχη Τζιμακος![]()
δεν παρεξηγω κανενα και παλι thanks για τις οδηγιες, κανω αρχικοποιηση και formatarw τον σκληρο. Οσο αφορα το mount μηπωσ μπορεις να μου πεις στα γρηγορα πωσ γινεται?Εγω παω απο μπλε κουμπι devices και οταν βρω το σκληρο με ok βγαζει ενα πρασινακι κατς δεξια και απο εκει δεν μπορς να βγω πλεον μηπως τον κανω mount και μετα ξεmount?
Ευχαριστώ, μολίς γυρίσω σπίτι θα το τσεκάρω
mipos mporei kapoios na mou pei ean mporei na ginei energopoihsh gammacard se db800 hd me nabilo blackhole gia gbox kai pos ginete ayto?palia se 500ari ithele eksoteriko reader kai me mia rithmisi apo to gbox config epeze.
μεταφέρθηκε εδώ
σχετικα με τον dm800 hd με ενα απλο usb stic αναπαραγει
αρχεια Η264 matroska mp3?
Nai mpori kanonika. An to arxeio pou pas na anaparageis kouvalaei mesa tou kai stream ixou aplo stereo tote to paizei kanonika. An omos to arxeio exei DTS mono stream tros minima pos den mporei na paiksi ton ixo kai sou dixni mono eikona. Distixos afto den tha ftiaxti pote mias kai to chipaki tou 800 den exei dinatotita DTS Downstream eno o DM500HD kai o DM8000 exoun.
Oti gamma kai na exo valei se DM800 den exei dei tipota. Gia na ti dei xrisimopoiisa exoteriko USB reader.
pezei mia xara se esoteriko tou 800ri