σεχω γραψει να δοκιμασεις το DWL-G122 WIRELESS G USB ADAPTER. αυτο δουλευει σε οριτζιναλ/κλωνο(made in china)
σεχω γραψει να δοκιμασεις το DWL-G122 WIRELESS G USB ADAPTER. αυτο δουλευει σε οριτζιναλ/κλωνο(made in china)
file bolos75 anakefalaiosi:
- doulevei se pc horis provlima
- den doulevei ston dekti sou me kanena apo ta images pou dokimases
opote 'h pragmatika ehei provlima o dektis sou, 'h den tou aresoun ta kefalaia grammata
tou SSID (onoma tou wlan), 'h to wlan-stick einai kapoio neo revision asymvato me
tous yparhontes driver, 'h telos panton kati allo.....
Eheis tin dynatotita na to doseis na to koitaksei kapoios pou katalavainei kati parapano
apo dream? (paradeigma autos pou sou poulise ton dekti)
Pantos auto pou theoro apithano kai spanio einai na ehei provlima o dektis sou.
Nαι το ξερω κ σε ευχαριστώ αλλα οπως ξερεις και το TL-WN321G επισης δουλευει στον δεκτη μας αλλα πρέπει να εχω πρόβλημα με το hardware!
Εβαλα ηδη 3 USB sticks etsi απλα μονο κ μονο για να δω οτι δουλευει η USB θυρα αλλα τιποτα αναισθησια!
Ok και εγω το θεωρησα απιθανο να εχει προβλημα ο δεκτης!Αλλα δεν εχει τιποτα δουλεψει ποτε στις Usb Θυρες μου!
Αν μπορουσε να με βοηθουσε αυτος που μου το πουλησε θα με ειχε ηδη βοηθησει!
Θα παω 3η φορα στο e-shop μπας κ μου τα αλλαξουν με το dwl-g122 αλλα πιστευω οτι μαλλον θα με βρισουν.
Σε γενικες γραμμες ειμαι εντυπωσιασμενος απο τον δεκτη και απο το λογισμικο αλλα και απο την εικονα του!
Εχει τερματισει η τηλεοραση μου!Ειδικα με τα 2 HD γερμανικα καναλια εχω παθει πλακα!Πραγματικα εχω ξενερωσει με τα USB αλλα κ τι να κανω κοιταξε και αυτο:
http://www.youtube.com/watch?v=h0VKux576Pw
Μιλαμε το USB το βλέπει για πλακα!
katse vre paidi.. diladi kanena usb den doulevei ston dekti???
enoo ta apla usb oxi ta wlan
gia tsekarise an ta drivers <Chipset FTDI kai Chipset PL2303> einai prasina!!
Kai anoikse to kapaki tou dekti mipos einai kanena kalodio laska (auto simvainei syhna..)
============================
6 lepta video? mallon 3 lepta hronos boot
Nai, kanonika sto apse svise to anagnorizei gi' auto skeftika na koitakseis ligo
ta usb kalodia tou dekti...
HD me analogi tileorasi simainei telos i Nova - auto opoios to sygkrinei
den ksankoitaei. Epistrofi sto radio gia na min stravothoume![]()
Ναι αυτό λεω τα εχω τσεκαρι κ οσον αφορα τα 2 usb ειναι καρφωμενα πανω στην πλακετα δεν προεξεχει καποιο καλωδιο απο πουθενα.Τα κοιταξα κ αυτό.
Το μονο που εκανα ειναι να βαλω ενα ανεμιστηρακι πανω στον επεξεργαστη το οποιο ανεμηστηρακι υπηρχε ηδη μεσα στην συσκευασια.!
Σκεφτηκα να βγαλω το καλωδιο μπας κ τραβαει απο εκει ρευμα αλλα τιποτα!
Μπορει το ανεμιστηρακι να εκανε την ζημια τι να υποθεσω;
To anemistiraki na ekane zimia sta usb?...
Auto pou mporeis na kaneis einai na grapseis stin dream-multimedia
Ehoun sto support ena ticketsystem. Den eheis na haseis tipota na
tous grapseis 2 lekseis. Enoeitai oti den tha anafereis gia allo image.
Ypotithetai eheis to gnisio kai den anagnorizei oute kan ta apla usb
Καλημερα παιδες....Μηπως εχει παρατηρησει καποιος οτι στους κλωνους απο το 500αρακι, η ρυθμιση 16:9 κρασαρει το μηχανακι; h ειμαι μονο εγω ο γκαντεμης;
Ευχαριστω...
Νομιζω οτι ειναι και το Diseq για τους 4 δορυφορους... Απο 4:3 του Hot, σε 16:9 του Αστρα τιναζει τα πεταλα :)