kalispera se ollous edo sto forum
exo ena problima shmera olloi mera me to dreambox to 500,iparxi mipos kanenas allos tropos na doumai palloi???????
kalispera se ollous edo sto forum
exo ena problima shmera olloi mera me to dreambox to 500,iparxi mipos kanenas allos tropos na doumai palloi???????
Αετος ο DOUROS, ολες οι απαντησεις στο φτερο,μια ερωτηση προς ολους,(βεβαιως τους ειδικους).Πως μπορει ο υπολ/στης να συνδεθει,με τον κλωνο,(οχι μεσω του DCC)kai na μεταβιβαζονται αρχεια απο αυτον στον dreambox ?
(Δεν εννοω βεβαιως το καλωδιο αλλα τον τροπο)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
(
φίλε ronsar αν ρωτάς για τον dm500 δεν ενδεικνύεται να περάσεις αρχεία ( image ) σε αυτόν μέσω ρουτερ , η πιο ασφαλές μέθοδος είναι το καλώδιο , στα πιο καινούρια μοντέλα μέσω dcc και ρουτερ μπορείς να περάσεις καινούργιο image . όσο για προγράμματα που συνδέουν το pc με το dm υπάρχουν διάφορα![]()
Φιλε μου δεν ξερεις ,ποσα πολα χρωσταω σε εσενα,θα σου τα γραψω εντος των ημερων.αν θελεις μου απαντας στην αφελη μου ερωτηση,εχω στην επιφανια εργασιας δυο απχεια,πως τα περνω στον κλωνο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Υ.Γ Ολα αυτα απευθυνωνται στον φιλο mathikoloni
φίλε ronsar θα κάνεις ftp δηλ. θα ενώσεις μέσω pc ρουτερ και dm το πρόγραμμα σου (dcc) η οποιοδήποτε άλλο και θα περάσεις από το pc σου στο φάκελλο που θέλεις στο dm , όμως μπορείς να κατεβάσεις από το ιντερνετ τα αρχεία που θέλεις απευθείας στο dm
Αυτο ακριβως σε ρωτω φιλε μου, πως τα φορτωνω στο dcc kai pws ta phgenw sto fakelo poy thelo sto dm ? egw o ASXETOS.
Φτιάξε ένα φάκελο στα Εγγραφά σου(ή οπουδήποτε θέλεις, εκτός επιφάνειας εργασίας) και ρίξε τα αρχεία εκεί
Άνοιξε το dcc και στην αριστερή μεριά έχει τους φακέλους του δέκτη και στη δεξία του υπολογιστή σου........στη δεξιά ψάξε να βρεις το φάκελο που είναι τα αρχεία......κλικαρέτα να γίνουν μπλέ και με το βελάκι στη μέση τα στέλνεις στο φάκελο που θέλεις στο δέκτη
Φιλε douros Eισαι θαυμασιος, μεχρι να γραψω για τον ενα βγαινει ο αλος.Σας ευχαριστω ολους σας,να εισαστε παντα καλα.Καλο σας απογευμα.
Επι τη ευκαιρεια μπορει καποιος να μου πει,που μπορω να βρω το Newcamd5.25?
Προφανώς έχει βρει στοιχεία από free servers με πρωτόκολο Newcamd 5.25 και θέλει να δοκιμάσει
@ronsar αν έχεις γραμμή από Newcamd server(N line).....τη περνάς όπως είναι στο Cccam.cfg(το Cccam τη μετατρέπει αυτόματα) και παίζει
Αν βρίσκεις στοιχεία από free servers σε πρωτόκολο Newcamd 5.25.........υπάρχουν online tools που μετατρέπουν τα στοιχεία σε N line και τα περνάς στο Cccam.cfg και παίζουν
Δε το χρειάζεσαι το Newcamd 5.25 σαν πρωτόκολο στο dreambox
h@@p://[email protected]/convert.php