Δεν ξερω αν εχει απαντηθει αλλα το SmartBee 3.579 Mhz h@@p://[email protected]/shopping/card_programmer/card-programmer/14258_SmartCard_Programmer_SmartBee_3_57 9_Mhz.php
γραφει Μπλου Ντραγκον?
xalara... fysika kai tin grafei. ftanei na einai i ekdosi pou les.. An itan auto sta 6mhz tha eixes thema
Καλησπερα.
Υπαρχει κανενας οδηγος για λειτουργια j-tag interface για εναν OPTICUM 9600 που κολλησε σε boot (επισης και κανενα μαγαζι,εστω και με p.m)?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
paidia exo mia gatoula kai tin exo valei sto infinity phoenix reader rithmismeno kanonika sta 6mhz.exo fortosei ton ollando.... to thema eiani oti kathe fora pou kapoios zitaei to paketo auto kanei reset tin kartoula.....kserete ti ftaiei?
Παιδιά θα ήθελα τα πολύτιμα "φώτα" και τη εμπειρία σας.
Πριν λίγες μέρες, προμηθεύτηκα από γνωστό μου αυτό τον programmer
και δεν έχω τη παραμικρή ιδέα το πως ακριβώς λειτουργεί και ποια είναι η διαδικασία φόρτωσης της κάρτας που βάζω μέσα σε αυτόν.
Να ρωτήσω επίσης ρεύμα δεν τραβάει για να δουλεύει αυτός μέσω της θύρας usb,
δουλεύει αποκλειστικά με μετασχηματιστή και μόνο?
geia sas paidia exw ena provlima me mia silvercard i opoia epaize to elliniko paketo klidwse omws...thelw na me voithisetai kai na me kateuthinetai na agorasw ena kalo programmer kai na mou
peite kai ena program gia tin ksana grapsw wste na paizei euxaristw poli...
gia sas paidia exw provlima me phoenix kai den diavazei tin karta....mia fora tin diavase...evgale atr...kai pleon vgazei no atr...to bluedragon loader pou xrisimopoiw grafei testing card kai kollaei....ekei...kserei kaneis tpt...