paidia exw ena pl sovaro provlhmataki otan anoigw kapoion loader gia na perasw kapoio faghto m petaei error
kserei kaneis gt?
paidia exw ena pl sovaro provlhmataki otan anoigw kapoion loader gia na perasw kapoio faghto m petaei error
kserei kaneis gt?
paidia na rotiso kati to Smartmouse 3,57+6,00 Mhz progamer (to eixa parei apo to smartcard store) doulevei me antaptora apo rs232 se usb exo parei kainourio pc stathero alla den exei serial port sto palio douleve kanonika me to gammaloader v1.1 mou bgazei Not Cleaned. The Card ATR is 9FCF9186A5AAA0A1A8A790A1A3AB90AA989699CD kai me klikarismeno to 6 mhz mou bgazei Not Cleaned. The Card ATR is CE7CFC02FCC0C23ECC303E823EB2FE3EFC803E40 0EF2007C32B0FCC202FC3E
Geia sas.
Mipws mporei kapoios na mou pei pios einai o kaliteros programmer gia gamma card, wste na paw na agorasw enan?
Episis tha ithela, opoios gnwrizei na mou steilei pm me link gia agora gatoulas.
Euxaristw.
Χρειαζεσαι Οπωσδηποτε γατα ?
εχω μια που κυνηγαει ακομα..... στειλε μου πμ αν ενδιαφερεσαι...
http://www.darkwire.com.au/IC%20Card%20Programmer.html
Καλησπερα παιδια.Ξερει κανεισ αν η τιτα προγραματιζεται με infinity usb unlimited?
Ευχαριστω.
Ουτε με την επιλογη που εχει το menu για την τιτα2 ?
Καλησπέρα σε όλες/ους...πρώτα να σας πω πως είμαι νέο μέλος και ζητώ την κατανόηση σας...!!!!
Λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί....
Εχω ενα commander 5000ir και μια λευκη smartcard gamma μεσω της οποιας έβλεπα μέχρι πρόσφατα το γνωστο μπουκετο καναλιων(κυριως για τους ελλ. αγωνες),εχω αγορασει και εναν programer το cas3+ και κατεβασα το αντιστοιχο λογισμικο απο την Duoalbs....
Επειδή δεν γίνετε άλλο να ενοχλώ τον άνθρωπο από τον οποίο αγόρασα την κάρτα για να μου την αναβαθμίζει (αφήστε που μετακόμισα σε άλλη πόλη λόγο εργασίας) χρειάζομαι βοήθεια,να μου εξηγήσετε με ποιον τρόπο γίνετε η αναβάθμιση.Μέχρι τώρα προσπάθησα να το κάνω μόνος μου αλλά χωρίς επιτυχία....περνάω κάποια αρχεία flash αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι....
Ζήτω και πάλι την κατανόηση σας αν ξανά έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα μου (που μάλλον έτσι είναι) χρειάζομαι όμως οδηγίες η να με κατευθύνετε στο σωστό Thread
Ευχαριστώ
kalispera afou sindesis to progammer me to pc anoigeis to cas studio 8.7 meta patas to Utilities meta to eikonidio pou lei PHOENIX kai meta ti epilogi phoenix @6.00mhz kai meta to eikonidio hide. anoigeis to gammaloader 1.1 epiligeis to arxeio pou thes apo eki pou lei Load file , tsekaris eki mou lei 6 mhz kai patas Program kai molis teliwsi eisai etoimos.
Βρήκα έναν Gammaloader 1.1(ένα προσωπάκι με ροζ γυαλιά) κάνω αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω αλλά πατώντας το program μου βγάζει error=Gammaloader has stopped working...να πω,πως το προσπαθώ σε laptop με vista αν έχει κάποια σημασία,που θα βρω ρε παιδια το αρχειο για Ν......@ γιατί μάλλον θα φταίει το αρχείο που βάζω στον Gammaloader 1.1
κάντε ένα κόπο να μου πείτε !!!!!
Τώρα αν κάποιος νομίζει πως πρέπει να κάνω κάτι άλλο από τις οδηγίες του φίλου παραπάνω η ξέρει τι φταίει...παρακαλώ,θα με βγάλει από πολύ κόπο