kalimera, opos pernousa ti kathe kenourgia version pou ebgene to idio e
kano k tora. den tha eprepe kato dejia na grafoi (win driver v.904) antoi gia auto grafoi v.901. oso gia tous drivers pou les file mou k se efxaristw pou mpikes ston kopo, molis katebaso tin kenourgia pigeno sta lifthenta kai trexw kanonika tous drivers kai meta pigeno na mpo sto programmer.
οταν συνδεεις το usb το κοκκινο λαμπακι του cas ειναι αναμενο? για μενα κανε το εξης σβησε απο το c:\program files το φακελο duolabs και κανε εγκατασταση το προγραμμα χωρις συνδεδεμενο το cas, μολις τελειωσει το συνδεεις θα το δει και θα σανοιξει ενας οδηγος ακολουθεις τις οδηγιες
nai einai anameno, kai nai otan sindeo to usb prasinizi oti syndethike. kati aplo re paidia to demo mode kato dejia einai anixto kai mporo na mpo proin sindeso to usb.
απο τι στιγμη που συνδεεις τη usb στο cas το κοκκινο λαμπακι διπλα του πρεπει να ειναι αναμενο(δηλ εχει τροφοδοτιθει) ταλλα δυο λαμπακια πρασινο,κιτρινο παιζουν το ρολο τους και αυτα. κιτρινο= οτι μπηκε μοντουλα,καρτα.πρασινο=αναβοσβηνει γιατι το cas γραφει μια καρτα,μοντουλα.
απο τη προσθηκη υλικου σου λεει οτι η συσκευη λειτουργει κανονικα? στη διαχειριση συσκευων υπαρχει η καρτελα jungo? και μεσα cas inerface3usb?
γεία σε όλους
εχο ενα cas3 μπορεί νa γινει εκσοτερικο card reader για DM 500s?
θελει συνδεση σειριακα + usb γυρισμενο στο φοινικα 6mhz και τις καταλληλες ρυθμισεις στο κονφιγκ.( 500αρις usb γιοκ, στον υπ/τη η" ανταπτορα ρευματος-->usb)
Γεια σας,
Εχω μια καρτα Ν**Α KAPPA και θελω να κανω CS μεσου ιντερνετ στην αδερφη μου. Εχω ενα VU+ Ultimo για Server και ενα XTREND 5000 για CLIENT. Μεχρι καποια διαρκεια δουλευει το συστημα αλλα δεν λειτουργει οταν η αδερφη μου αλαζει καναλι νομιζω. Κολαει μετα απο 2-3 λεπτα. Οι ρυθμισεις που εχω κανει στο CCcam config δοκιμασμενο με 2.12, 2.21 και 2.30 ειναι οι ακολουθες:
# SERVER (VU+) F-LINE #
F: name password 12000 2 1 0 { 0:0:1 }
# CLIENT (XTREND 5000) C-LINE #
C: dyndns.org 12000 name password
SERVER LISTEN PORT : 12000
ALLOW TELNETINFO: yes
ALLOW WEBINFO: yes
WEBINFO USERNAME : root
WEBINFO PASSWORD : ********
TELNETINFO USERNAME : root
TELNETINFO PASSWORD : ********
MINI OSD : yes
DEBUG : yes
DISABLE EMM : no
EXTRA EMM LEVEL : yes
SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
CAID IGNORE FILE : /var/keys/CCcam.ignore
LOG WARNINGS : /tmp/warnings.txt
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/ttyUSB0 7800000
CAMKEY: /dev/ttyUSB0 00 00 00 00 00 00 00 00
TRY ALL CHIDS : /dev/ttyUSB0
SMARTCARD WRITE DELAY: /dev/sci0 100
Με μια καρτα SKY S02 ενος φιλου μου δεν υπαρχει καποιο προβλημα.
Σας Ευχαριστω, φιλικα Βαγγελης.