Καλησπερα!Βρηκα στη αγορα ενα programmer pho
enix με τεσσερα διακοπτακια πανω του οπου συνδεεται με το pc μονο με usb!! Γνωριζει καποιος αν κανει για τις tita???
[QUOTE=polteris;584432]mipos enoeis mono me serial??
an einai mono usb den kanei!!
i tita thelei serial kalodio mono!!![/QUO
Νομιζω usb ειχε μονο !Αυριο θα μαθω περισσοτερα για να σας πω!Ευχαριστω παντως!!
Δειτε το εδω!!Εμφανισιακα τουλαχιστον!!
[url]http://cgi.ebay.ie/Phoenix-Smartmouse-USB-smartcard-reader-programmer-FTDI-/220553889447
mia erotisi an fisika to exei dokimasi kapoios kai kseri as mou apantisi to cas3 gvinete kai reader se dm800 hd ? opoios kseri as mou apantisi ego to dokimasa pantos kai den katafera na to kano na peksi thanks
an ennoeis meso usb den nomizo oti yparxei driver gia linux .
exoun yparksei anafores oti leitourgei meso rs232 se dm500 , kai me tin synxroni xrisi enos pc gia na oriseis mode kai syxnotita .
kalispera kai xronia polla se olous.enas filos mou edwse ena cas inteface 2,xwris cd rom mono to mixanima me ta parelkomena tou(gia tis kart@s,gia modules ktl)katevasa to cas studio 8.7.0 apo tin selida duolabs alla den paizei.enw vriskei to mixanima kai leei einai sindedemeno ta koumpia (options)einai aspromayra kai den patiounte den kanoun kamia energeia.to kokkino lampaki anavei,ena portokali akrivos dipla anavei poli axna isa pou fenete kai to prasino anavosvinei sinexeia.enw ean to patisw stin demo leitourgeia pou exei panw leitourgoun ola ta koumpia kanonika einai egxwma diladi alla den douleyei to mixanima.xreiazete kai kati allo pou den exw??eyxaristw.