mporeis na to dokimaseis se phoenix mode , me serial cable ?
dokimase na pareis atr me to emk .
mporeis na to dokimaseis se phoenix mode , me serial cable ?
dokimase na pareis atr me to emk .
καλησπέρα, θα το δοκιμάσω όπως λές γιατί έχω και serial cable και βλέπουμε. Είναι δυνατόν να μην διαβάζει την γαμμα κάρτα και να διαβάζει άλλες;
το δοκίμασα αλλά πάλι βγάζει το atr,υπάρχει περίπτωση να έχει κάει μόνο το reader για gammacard;το θεωρώ λίγο απίθανο προσωπικά
καλημέρα, πήγα το cas σε ένα γνωστό ηλεκτρονικό και βρήκε ένα τρανζιστορ καμμένο, θα πάρει μέτρηση από το δικό του cas από το ίδιο σημείο και θα αντικαταστήσει το καμμένο τρανζίστορ με ένα άλλο. Βρέθηκε γιατί δεν διάβαζε την gammacard. Μόλις το πάρω θα γράψω το αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε για το πρόβλήμα μου.
καλησπέρα σε όλους, μόλις πήρα το cas από τον ηλεκτρονικό και μετά από την αντικάσταση του καμμένου τρανζίστορ το μηχανάκι δουλεύει κανονικά. Η gammacard διαβάζεται κανονικά και μόλις την έγραψα για να το δοκιμάσω.Όλα μια χαρά δουλευουν. Να το φτύσω να μην το ματιάξω
Kalispera paidia... Mporei kaneis na protinei to katalilo unlooper gia na kanoume peiramata ? Na paiksoume ligo me tis asproules... Einai efikto xwris ta scripts pou exei akoustei oti kykloforoun np ?
pairneis karta pci pou bgzei 2 serial ... einai to mono pou douleuei me tin karta kai einai kai pio ftyno .
Yparxei kaneis na mporei na voithisei me to grabador v5 ?? de mporw na to programmatisw... Me xpatmel grafetai mexri ta misa kai otan kanei epalitheusi vgazei error.
Το έχω δει και θυμάμαι αυτός που το είχε, παιδευότανε με τις
ρυθμίσεις από τα dip διακοπτάκια για glitches.
Υποστήριξη δεν θα βρείς εύκολα εκτος εάν μιλάς λίγο ισπανικά.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, μπορώ να μάθω και να σου
γράψω (μέσω pm) που μπορείς να απευθυνθείς.