Voithia psaxno apegnosmena settings gia opticum 7300 PVR!!! mono giauto oxi gia ta 7...seriie
opou ke an epsaksa den wrika tipota ,mallon me wlepo na kathome kamia 3-4 ores na ta kano![]()
paidia mporei kapoios na mou pei an aftos:http://www.humaxdigital.com/global/p...te_irciace.asp paizei gatoula ?
efxaristw
Εχω τον Manhattan Plaza ST- 550. Παίζει την original καρτα της Νοβα ενώ την γατούλα την παίζει με Matrix Revolution 2.25 file και με το 2.15 file μόνο.
γειά χαρά σε όλους. είμαι νέος στο forum και οφείλω να ομολογήσω πως βοηθήθηκα πολύ.
παίζω γάτα με Head (Challenger SD2900 USB) με πολύ καλά αποτελέσματα.
το αναφέρω μιας και είδα δεν τον έχεται σε εκτίμηση.
Αυτός μου 'λαχε τι να κάνω.....
όμως... εχω ένα Humax 5400, (από το 1999 νομίζω, ξέρετε τότε με τις PCB καρτούλες με τα ολοκληρωμένα κλπ), και δεν μου παίζει με τίποτα. ίσως φταίει το firmware που του έχω φορεμένο με nul cable. Μήπως μπορείτε να μου προτείνεται firmware που να παίζει γάτες.
ευχαριστώ
Γιώργος
Satgeo γεια χαρά,
έχω βάλει εδώ και καιρό το (ToH3.4_HoT11.0gr.hdf)
αν εννοείς αυτό βέβαια, δεν μου παίζει εκτός κι αν έχω λάθος στα settings.
θα το ξαναψάξω.
Η αιτία που βρέθηκα με Head είναι αυτή, δηλαδή το οτι δεν μου παίζει ο Humax. Και ο πρώτος που βρέθηκε μπροστά μου, με την εγγύηση από το κατάστημα που ψωνίζω τακτικά υλικά πως παίζει τη gamma, ήταν o Head.
Ε έπαιξε έμεινε, ούτε που την ήξερα την Head και η αλήθεια είναι πως και από μενού, τα χάλια του έχει.
αν έχεις πρόχειρα settings για τον Humax 5400 (όχι 5400Ζ), ευπρόσδεκτα.
(γατούλες από Γερμανία μου έχει φέρει 3-4 ένας φίλος v1.4 και πριν πάρω Head έβλεπα με ένα Panasat δανικό)
ευχαριστώ,
Γιώργος
απ' εδώ είσαι, και νόμιζα πως μόνο εμένα με παίρνει το πρωί!!!
ευχαριστώ για τα Settings, δοκίμασα και άλλο cardreader, αλλά τίποτα.
ααα... το cardreader το έβαλα σε άλλο δέκτη φίλου και έπαιζε, αλλά αυτός
δεν το έχει πειράξει το μηχάνημα (Humax) είναι με την μανάτη τη version.