φιλε μου γιατι δεν παιζεις λιγο με τον δεκτη σου να τον μαθεις δεν ειναι καθολου δυσκολο. αυτα που λες δεν ισχυουν καθολου. οπως ειπες και εσυ και τις δυο γατουλες παιζει σφαιρα χωρις κολυματα, αλλα και ολα τα αλλα που λες οτι θα επρεπε να κανει, τα κανει και με το παραπανω και θα σου αναφερω μερικα
1)εχεις την δυνατοτητα να τραβηξεις μπακαπ μεσα στο στικακη ολα οτι εχει ο δεκτης μεσα (s/w, σεττινγκ και οτι αλλες ρυθμησεις του εχεις κανει) και μετα περνωντας καποια στιγμη ενα αλλο νεο s/w να επαναφερης και αυτες τις ρυθμησεις
2)μπορεις να φτιαξεις λιστες με αγαπημενα
3)να σβησεις καναλια που δεν γουσταρης
4)να μετακινησης καναλια και να τα πας σε θεσεις που θες εσυ φτιαχνωντας ετσι την λιστα σου οπως την θες εσυ. και αλλα πολλα πραγματα μπορεις να επεξεργαστης αρκει φυσικα να γνωρηζεις να δουλεψεις το menu του
οσο δε για αλλες κωδικοποιησεις παιζει ολες οσες παιζουν στους δεκτες του εμποριου.εγω στο ενα ριντερ εχω καρφωμενη μια τιτα και στο αλλο εναλαξ βαζω μια αλ ζαζειρα και μια Biss (viasses) που εχω. επισης εχει παιξει σε τεστ που του εχω κανει και αλβανο και cyfra
Ευχαριστω για το back up απο το το στικακι δεν το ειχα προσεξει.Το 2 και το 3 που ειπες τα εχω κανει.Για το 4 εχω μια απορια.Πως μετακινεις καναλι απο λιστα αγαπημενων σε αλλη θεση μεσα στην ιδια λιστα αφου δεν βλεπω πουθενα move.
Δεν εχω χρησιμοποιησει αλλες κωδικοποιησεις εκτος απο irdeto.Καρτα aljazeerasports(εσενα ειναι irdeto αυτη η καρτα) και nova στα reader δεν δουλευουν σωστα και δεν ανοιγουν ολα τα καναλια.Στο aljazeerasports δεν ανοιγουν τα 2 πρωτα και στην μεση της οθονης μου βγαζει παντα οταν αλλαζω αυτα τα καναλια Irdeto no Access.Mηπως υπαρχει κανενα κρυμενο emu και πρεπει να αλλαξω κατι.
paidia thelw mia xari apo kapoin pou exei venex 3329..
epeidi dikos mou kanei kati trela k d kanei anabathmisi oute apo usb oute apo seiriaki mporei kapoios na mou kanei ena back up apo ton diko tou dekti k na to steilei na to perasw?
d xerw giati alla mono ta back up trexei apo to usb.
d mporw na katalabw ti ginete.
opoios mporei na boithisei na mou steilei pm
thanks
Paidia kalhmera, exw enan dekth markas: DIGITALBOX (1 smartcard reader + 2CI) o opoios paizei tis gnhsies avon ver.4 kai zeta ,plhn thn ver.5...
Phga stis rythimiseis systhmatos na dw ti logismiko xrhsimopoiei kai eida to ekshs:
MAIN: MTG10.18.xMAIN05.64.01.xx.xx.05.07.11
H/W: MSS.0515xxxxVFTA00x
kai mia lista apo paromoia xarakthristika gia boot, dream klp pou oute katalabainw ti einai..
H ousia einai oti den kserw ti dekths einai kai ti logismiko einai ayto wste na koitaksw gia updates..
Epsaksa gia ayth thn marka kai den brhka tipota sto go ogle..
Anoiksa ton dekth na dw to chip tou sth mainboard kai exei ta ekshs epanw:
MX8043005
29LV160BTTC-90
2K268900A1
TAIWAN
Mhpws mporei kapoios na me katatopisei ti einai epitelous ayto to mysthrio mhxanima pou oute thn etairia pou to ftiaxnei brhka? Mhpws gnwrizei kaneis na mou pei ti logismiko kai loader na psaksw?
eyxaristw poly
ο δεκτης σου ειναι της οικογενειας metabox,η οποια ομως εχει σταματησει να τον υποστηριζει.τελευταιο της προκοπης λογισμικο,το metadream 1.9.23 που ειναι το καπως...πληρες χωρις προβληματα.με τις καρτες (και γνησιες και μη) συμβαινει το εξης περιεργο,αλλες παιζουν κανονικα και αλλες οχι (για ιδιες μιλαμε παντα).
συμπερασμα...μην περιμενεις παπαδες απο το μηχανακι
Τελικα εβαλα μια καινουργια αναβαθμιση στο δεκτη που βγηκε προχθες(δεν ξερω πως μπορω να την ανεβασω) την VENEX 3602 HD_EMU_V1.0.46 η οποια εφτιαξε το προβλημα που ειχα.Ανοιξε ολα τα καναλια.Δεν ειναι φυσικα τελεια καθως με 2 καρτες στα reader μπερδευεται και παιζει την μια μονο.Ας ειναι καλα ομως το jocker cam που εχω version 0.77 που τα κανει ολα (κανει update και στα κλειδια του aljazeerasports και παιζει και γατα).
Κατι αλλο τωρα το back up εχει το εξης μειονεκτημα.Σου κραταει τις ρυθμισεις αλλα κραταει και το παλιο software.Οποτε οταν το βαζεις(το back up) σου σβηνει το καινουργιο software