Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 87 of 116 FirstFirst ... 3762778285868788899297112 ... LastLast
Results 861 to 870 of 1156

Thread: 6._ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ 01

Member
    Uploads
    0

Nova pvr kai card splitter?

Paidia mipos kaneis xerei an proton o dekths Nova pvr einai kledomenos me tin card poy sou dinoun??? kai deuteron ego thelo na tin moiraso kai se trito domatio douleuei se card splitter i karta? O pvr morei na doulepsi me card splitter???To elaxiston afou tha pliroso na kano tin douleia mou opos thelo.Euxaristo!!!

>> H erotisi sou metaferthike edo

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Re: Nova pvr kai card splitter?

Quote Originally Posted by zimpila View Post
    Paidia mipos kaneis xerei an proton o dekths Nova pvr einai kledomenos me tin card poy sou dinoun??? kai deuteron ego thelo na tin moiraso kai se trito domatio douleuei se card splitter i karta? O pvr morei na doulepsi me card splitter???To elaxiston afou tha pliroso na kano tin douleia mou opos thelo.Euxaristo!!!
    file kalimera.to exo kanei auto pou les me to 8ari to card splitter to ensirmato.h karta einai 2 eton den ksero an ginetai me tis nees.oles oi leitourgies tou pvr douleyoun kanonika.kai malista o allos dektis einai kai autos ths avon alla o aplos oxi pvr.oti allo 8es rotas

Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

Re: 6._ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

Quote Originally Posted by papaleole View Post
    alla pali den vrhka akrh... poroheas, type, index.. den mporw na katalavw ti thelei na valw ekei... exw mperdeytei poly pou den kserw an aksizei ton kopo...

..Den ksero ti theleis na kaneis(na deis)alla gia na katalaveis kapos ti einai kai pos fenonte ta "kleidia" katevese apo kapou(kai edo sto foroum kapou tha yparxoun)ena "softcam" datei,anoikse to me to "text-editor" kai tha deis an afta pou zeitas einai mesa.

..PS:me kleidia anoigoun para poly liga,isos kai kanena kanali.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kostas1 View Post
    ..Den ksero ti theleis na kaneis(na deis)alla gia na katalaveis kapos ti einai kai pos fenonte ta "kleidia" katevese apo kapou(kai edo sto foroum kapou tha yparxoun)ena "softcam" datei,anoikse to me to "text-editor" kai tha deis an afta pou zeitas einai mesa.

..PS:me kleidia anoigoun para poly liga,isos kai kanena kanali.
    eyxaristw poly gia thn voitheia kosta.. den psaxnw kati sygekkrimeno. aplws vrhka ayto to kryfo menou kai eipa na to skalisw ligo..

VIP Member
    Uploads
    0

pedia mia erotisi exo ton technomate 5400 k thelo na blepo video apo thn thira usb pos ginete?????? pernao ta video apo to pc sto usb alla o dekths den ta blepei.

New Member
    Uploads
    0

Pedia exo ton Digitalbox 1c (klonos yumatu mx reader).Mipos kserei kaneis pia SW na balo epano gia na peksei gammac...Se merikes truman pou doka mou evgase card inserted slot 1card removed se starsat den mou diabasei thn karta .Exei kapoios kamia idea;

VIP Member harrys13's Avatar
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by PAS GIANNENA View Post
    pedia mia erotisi exo ton technomate 5400 k thelo na blepo video apo thn thira usb pos ginete?????? pernao ta video apo to pc sto usb alla o dekths den ta blepei.

prepei na einai ths morfhs dvr.

VIP Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by harrys13 View Post
    prepei na einai ths morfhs dvr.
    ok file moy tha to dokimaso

eyxaristo

Member
    Uploads
    0

Re: Δορυφορικοι Δεκτες - Ολοι εκτος Dreambox

Quote Originally Posted by gtpaonik View Post
    Nai file exo pou ton exo kai exo balei kai to teleutaio firmware paizoun kanonikotata...
    Βγηκε καινουργια αναβαθμιση για τον Venex 3602 (EMU_V1.0.46) αλλα το προβλημα με τα καναλια (Disney Chanel,Foxlife) στην καινουργια συχνοτητα 12130 εξακολουθει να υπαρχει.Βλεπω μαυρη οθονη και ακουω ηχο κανονικα.Απορω δεν εχει κανεις αυτο το προβλημα.

New Member
    Uploads
    0

Re: manhattan plaza st-120

παιδιά μήπως έχουμε κάνα νεότερο σχετικά με τον st-120;

Advertise Here