Paidia mia erotisi: paizei na eine to telos ayto pou zoume? i o therapia tha mas dosei kati kenourio exo arxisei kai apelpizomai...
Paidia mia erotisi: paizei na eine to telos ayto pou zoume? i o therapia tha mas dosei kati kenourio exo arxisei kai apelpizomai...
ποια έκδοση os είναι προτιμότερη να ψάξουμε να ψωνίσουμε ???
(για πιο εύκολο τάισμα).
Oti lete to epivevewnei kai i ptwsi tvn timwn![]()
LIPON EDO INE ENA MAGAZI POU EXI KAPIA SIMFERODA ...KE MAS AFINUN NA DUME TI POULA..EDO SE LIGO THA VRUME KARTES KENURGIES POU TO KATHe PM tha exi 2000 apodektes oti kikloforisan nea gatakia. enimerosi etsi gia tin istoria .. o proistamenos tou ikonomikou eglimatos ine xaniotis ego kano diakopes sta xania... ti ipe....ela more pios asxilite me afta....ke gia ekinus pou ekana katagelia rotisa??? pios ekane katagelia gia hackarisma ke klopi kodikon kartas kanis....sizitisi simera to apogeyma sto marathi xanion ke min arxisete ta prodotis giati tha apadiso .....ime apo tus ligus pou pigan forthnet ke ipan ....ke egrapsan ekana c s paranoma me psaxnate...ke den gustaro ke ade gia.den ine oli prodotes kalopeda....gia dite palia poso duleve kathe file.....ke apo pote arxise to provlima......gia tin istoria......ke kati akomi se esena pou thes na pis kati.....min to pis kane pio pera mirizi to stoma sou......
xaniara apo pou ise exi simasia
sat geo i giorgo ego den ime idikos (se kamia periptosi) omos thes na kano copy kati legomena apo edo kati legomena dika sou pro diminou?????agapite file sat geo to ipa ex arxis ego edina kati ke tin fortona liga file poli liga i diakopes me evgalan ektos ....ena den thelo .........i profites ke sotires pethanan prin 1979 xronia.......ase pou pistevo oti ke aftos prin apo 1979 xronia ixe simferoda na ta lei opos ta elege.......