στο quote που κάνεις στα δικά μου μυνήματα satgeo το δικό μου μήνυμα φαίνεται με ιερογλυφικά γιατί?επίσης εγώ δεν αγοράζω κάρτες από sites αλλά προτιμώ για λόγους αξιοπιστίας το χέρι με χέρι και βασικά την έχω μόνο για προσωπική χρήση....ήδη τάσσο δουλεύει το πρόγραμμα μόλς τελειώσει ενημερώνω.....
τάσσο αν μπορείς το μήνυμα για τις τοποθεσίες σβήστο.....
μόλις έβγαλε succesfully programmed με καινούριο atr τώρα τι κάνω....
τάσσο μίλα τώρα την έβαλα ξανά επανεκίνηση δέκτη ζάπινγκ τίποτα δεν μου παίζει πάλι......
παίδες όλα καλά παίξανε όλα αφού όμως έβγαλα και ξαναέβαλα τον programmer στην πρίζα......λέτε όλη την προηγούμενη διαδικασία να την έκανα άδικα?είναι ένα θέμα να μη σου παίζει με τίποτα ότι και να κάνεις και μόλις το ξαναβάζεις στην πρίζα να παίζει κανονικά...και για να μην πει κανείς ότι δεν έκανε καλή επαφή τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει διότι μου το έκανε 2-3 φορές αυτό με την πρίζα.....μπορεί κάποιος να υποθέσει τι μπορεί να συμβαίνει?....το ίδιο έκανε και σε άλλη κάρτα ενός δικού μου που ήταν και η αφορμή να την βγάλω για να του την προγραμματίσω γιατί του έκλεισε κι αυτουνού τις προηγούμενες μέρες και δεν έχει programmer δηλαδή η κάρτα δεν έφταιγε κάτι γίνεται που δεν μπορώ να το καταλάβω με το programmer αυτό φαίνεται.....