xaniaras pou na ksero?
edo ekana dokimi to 3/8 gia proti fora kai den epeze. kai otan evala to dolofoniko 7/5/09 epexe. ti sou leei auto?
To oti me dokimes kai ksenixtia pano se palies version opos protini kai o therapia pistevo telika oti isxyei! Alla antexeis na dokimazeis tosa kai tosa arxeia epi 8orou?
egw file mou se mia karta gia na epanaferw to 3-4-08 energo ..na pezei diladi tis fortosa arketa palia arxeia kai me diaforetikous loaders..o filos pou mou zhthse voitheia eixe arxeio tou 8eou kai ekleise.epidei varethike na fortwnei kai na fortwnei h8ele to 3-4-08 to gnhsio oxi th maimou.e afto egine opws proeipa parapanw,giati eixe alaksei ekato fores to hsn ths kartas.twra o filos den asxolite me arxeia ktl. apla vlepei tv.afto pantws to arxeio pou proteina sto filo lewnida den fortwnete me gammaloader.ena meros tou arxeiou to vlepoume me titlo tsontas tha elega na figurarei sta forum.![]()
geia sas sto emk 3.1 ekei pou lei <<string to send to card>> kai <<logged data to send to card >>ti shmainoun?ti boroume na steiloume apo eki stin karta?