Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 89 of 401 FirstFirst ... 3964798487888990919499114139189339 ... LastLast
Results 881 to 890 of 4010

Thread: ΦΑΓΗΤΑ,ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ 1

Senior Member
    Uploads
    0

Re: ΦΑΓΗΤΑ,ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ

den ksero an exi kanis dia8esi na girisoume stin pragmatikotita,alla ego 8a kano mia prospa8ia....exi kapios tin dia8esi na mas pi pos mporoume na proxorisoume apo to log me tin c3 i cb line??pia ke pos metatrepete??mia xazomara ine to 8ema vre pedia...kati poli aplo mou fenete oti ine apla kanis den milai ,o ka8enas gia tous logous tou na ipo8eso.....

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by sathack69 View Post
    den ksero an exi kanis dia8esi na girisoume stin pragmatikotita,alla ego 8a kano mia prospa8ia....exi kapios tin dia8esi na mas pi pos mporoume na proxorisoume apo to log me tin c3 i cb line??pia ke pos metatrepete??mia xazomara ine to 8ema vre pedia...kati poli aplo mou fenete oti ine apla kanis den milai ,o ka8enas gia tous logous tou na ipo8eso.....
    den hriazonte oute cb oute c3 afinis se gr kanali to dehti sou olo to vradi kai to proi restart kai zaping an ine enrgo ola ok an ohi dokimazoume alo fileto

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by therapia View Post
    den hriazonte oute cb oute c3 afinis se gr kanali to dehti sou olo to vradi kai to proi restart kai zaping an ine enrgo ola ok an ohi dokimazoume alo fileto
    kalispera prota apo ola...xarika pou apantises giati den to evlepa pi8ano me tosa pou grafonte ke pezonte edo mesa....exo oms mia enstasi...xriazonte oi gramoules...prin kati ixes pai na pis alla to ekopses...xriazonte giati an mporoume na dospume mia entoli stin kartoula msa monoi mas esto ke me ena tixeo hsn pou 8a vroume apo to log,8a imaste mia xara...ena stin tixi 8a exi o ka8enas mas,file den 8a vgi sto net oste na klisi,ke ola kala...pou ine to provlima loipon ke vsanizomaste oloi toso kero???to oti kapioi den tous aksizi fisika afti i texvognosia,me vriski simfono...iparxoun alloi omos pou exoun perasi apo eksetasis ke vasanizonte epidi apla tous lipi ena vima(poli mikro sini8os...)

p.s. nomizo oti imerominia egrafis san tin diki mou diskola 8a vre8i edo mesa...ara den mpika opos paaaara poli mono gia to filetaki otan eklise ke arxisan ta diskola...alloste opos exo ksanapi vlepo me opion tropo 8elo ke opote 8elo....alla ine afto to gamoto...as do mia karta na aniksi me diki moju entoli ,ke as mou kai o dektis meta....

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by therapia View Post
    re parata ton min asholise bes msn grigora molis vrika 2 akoma 48ares se mena pezoun kai cy kai gr ela na tis dokimasis
    afto enoo omos....alla protimate na ksakoneste....eno an kserame ke emis pou ine oi 48ares ke pos metatreponte oste na tis dosoume me entoli stin karta,kanis den 8a tsakonotane ,kanis den 8a milouse,kanis den 8a ixe provlima...ime sigouros oti 2-3 filoi 8a i8elan na asxoli8oun ke 8a edinan arxia epilektika stin arxi oste na kseroun pou pane ke pios den ine ok...

Senior Member
    Uploads
    1

Mia apo ta idia. alla kaka ta psemata. H gata mas ekane taktikoteroys kai poio energoys. Elizo meta na mas mhnei h synhthia.

Senior Member
    Uploads
    0

exo ena provlima me to emk...mou leei run time error 8020...vlepi provlima me tin com...alla me ta alla programata gamaloader klp den exo provlima...pai kapoou to mialo sas??

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by sathack69 View Post
    kalispera prota apo ola...xarika pou apantises giati den to evlepa pi8ano me tosa pou grafonte ke pezonte edo mesa....exo oms mia enstasi...xriazonte oi gramoules...prin kati ixes pai na pis alla to ekopses...xriazonte giati an mporoume na dospume mia entoli stin kartoula msa monoi mas esto ke me ena tixeo hsn pou 8a vroume apo to log,8a imaste mia xara...ena stin tixi 8a exi o ka8enas mas,file den 8a vgi sto net oste na klisi,ke ola kala...pou ine to provlima loipon ke vsanizomaste oloi toso kero???to oti kapioi den tous aksizi fisika afti i texvognosia,me vriski simfono...iparxoun alloi omos pou exoun perasi apo eksetasis ke vasanizonte epidi apla tous lipi ena vima(poli mikro sini8os...)
    Wraia ta les file sathack69, ayto 8eloume oloi, alla na sou pw kati: poios eggyatai oti afou bre8ei ena tixeo hsn opws les meta ayto to arxeio den 8a bgei public kai 8a kaei to hsn? Opote oso pio polloi asxolountai toso poio grhgora meiwnetai o ari8mos twn energwn hsn pou mporoun na bre8oun me log kai toso pio dyskolo ginetai to pragma. Ayto den symferei toys yparxontes gnwstes.

Edw h istoria dhl. einai opws me ta pyrinika opla. Afou h Amerikh, Rwsia, Gallia klp. teleiwsoun ta peiramata tous kai ftiaksoun tis bombes tous meta kanoun mia wraia symfwnia oti kanenas allos den mporei na anaptyksei pyrinika kai tous apokleioun olous tous allous.

Egw eimai sto ekswteriko alla exw ena koumparo sthn Ellada kai perisy mou eipe oti h n@va sthn prospa8eia ths na kopsei tis peiratikes kartes ekopse kai kanonikes. To pws egine ayto mou einai twra fanero, tote den katalabaina.

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by carrier View Post
    an sou dwsw to link 8a faw ban..oxi oti me noiazei ..alla as meinw gia ligo akoma ..mexri thn hmera tis krisis 15/8 loipon psakse sto net ena arxeiaki me hmerominia 4-9-2008 afto ypoti8ete oti anigei show ke nova gr mazi.e loipon me afto 8a exeis ta gr sfera san elef8era.yparxoun kai edw arxeia alla kata ti gnwmi mou den exoun mpesa.geia xara kai kali ksenagisi sthn elliniki? section
    wlepo ksanagiries sintoma ke petas ta sfinakia sou
    den to wlepo me kalo mati auto na petas sfinakia,dose oti goustaris me pm kanenas den se enoxli ke kanenas den elenxi ti stelnis me pm ektos apo ton admin ke ton webmaster
    an nomizis oti tha fas ban an stilis me pm den xriazonte ta sxolia

Awaiting Email Confirmation
    Uploads
    0

Thumbs down Re: ΦΑΓΗΤΑ,ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ

Εντελώς ακαδημαϊκά μιας και η κάρτα που είχα ήταν δανική από φίλο κάτοικο εξωτερικού που σήμερα την πήρε πίσω και επιστρέφει σπίτι του μετά από διακοπές .
    Διάβασα πως κάθε φιλέτο δίνει διαφορετικό SN σε κάθε κάρτα ( Αν είναι σωστό)
    Γι’ αυτό μάλλον σε κάποιες παίζει και σε κάποιες άλλες όχι
    Επίσης διαβασα πως η κυρία παίρνει τα Public πλέων φιλέτα, τα βάζει σε δικές της κάρτες, βλέπει τα SN και τα κόβει.
    Αν ισχύει το πρώτο πόσες κάρτες έχει ?

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by pufis View Post
    Εντελώς ακαδημαϊκά μιας και η κάρτα που είχα ήταν δανική από φίλο κάτοικο εξωτερικού που σήμερα την πήρε πίσω και επιστρέφει σπίτι του μετά από διακοπές .
    Διάβασα πως κάθε φιλέτο δίνει διαφορετικό SN σε κάθε κάρτα ( Αν είναι σωστό)
    Γι’ αυτό μάλλον σε κάποιες παίζει και σε κάποιες άλλες όχι
    Επίσης διαβασα πως η κυρία παίρνει τα Public πλέων φιλέτα, τα βάζει σε δικές της κάρτες, βλέπει τα SN και τα κόβει.
    Αν ισχύει το πρώτο πόσες κάρτες έχει ?
    Sigoura h kyria prepei na kobei ta HSN alla na stelnei nees kartes stous pelates me nea HSN.

Pws briskoume poio einai to HSN s' ena fileto?

Advertise Here