hremiaaaaaa.....
Φίλτατε therapia επειδή το παραπάνω σχόλιο σου ακουμπά όλους όσους κάνουν ερωτήσεις, και μέσα σε αυτούς και εμένα, σου ζητώ να το αποσύρεις. Δεν είναι δυνατό να προσβάλεις έτσι αβασάνιστα όποιον έχει απλός την ιδία επιθυμία που είχες και εσύ πριν από μερικούς μήνες και ξεσκόνιζες και ρωτούσες σε όλα τα For a. Και επιτέλους δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου στείλω τα στοιχεία μου και να διαπιστώσεις του λόγου το αληθές.
Εκτός αυτού όμως να σου υπενθυμίσω ότι είναι δικαίωμα αδιαπραγμάτευτο ενός Forum όπως αυτό να διατυπώνονται ερωτήσεις. Είναι επίσης δικαίωμα των υπολοίπων να απαντάμε ή όχι και με ποιο τρόπο. Λογοκρισία στις ερωτήσεις είναι φασισμός και δεν ταιριάζει ούτε στο μέσο που μας φιλοξενεί ούτε στο θέμα που συζητάμε.
Γιαννης
den einai toso aplo to i3
opws exoun pei kai paliawtera edw alloi kai alloi doriforikoi kolosoi tin ekanan gia alles polities gia na glitwsoun apo ta gatia kai to CS
to irdeto 1 espase kai irthe to irdeto 2
epsase kai ayto opws tha spasei ean xreiastei kai to irdeto 3 -4 ftou kai vgainw
ta idia xrimata pou diakinountai se emporia doriforikwn diakinountai kai stin paraemporia
edw re idi mpikan ston kopo kai kikloforoun spasmenous STB gia CONX-tv kai as exei 19 eyrw to mhna kai as min paizei se kanenan swsta ama einai panw apo 500m apo ton komvo kai mou les twra gia mia biomixania pou tsirarei se paraoikonomia ekatomyria eyrw