geia sas paidia exw trelathei tis teleutees meres exw 2 kartes h mia douleue kanonika me ena palio programma pou kserw poio einai, h plaka einai prospathontas na vrw akrh me thn allh thn esvisa katalathos(vazontas se auth allo fileto) kai twra den exw oute egw fws. prin thn svisw omws egapsa ta hsn kai prov pou eixe. h plaka einai oti otan vazw ksana to fileto pou eixa mou vgazei to idio hsn alla diaforetiko prov00 kai otan thn vazw ston dekth den paizei ti mporw na kanw. sthn allh karta mou vgazei to idio prov00 me auth pou xalasa kai alo hsn .
allh erwtish exei ksanaipothei alla mhpws enw dixnei mia gata prov00 ffff h allo prov apo auto pou eprepe na eixe otan mpei ston dekth alazei times? giati alios den eksigite ektos kai an exw fortwsei lathos arxeio .as me viothisei kapoios me pm an den thelei edw gia na mhn dinoume plirofories stous kakothelites!
Aporia ...: Pernaw ena arxeio kai bgazei hsn fffffff exei kanonika prov00 kai 10 kai fysika den paizei .Exei kaneis tpt yp'opsin ??? to arxeio einai apo to upload center ...
paidia exo mia gata v1.6 ti eina kalhtero na thn alaxo se os v1.4
h na thn afiso opos einai??
giath h alagh tou os ginete mono apo thn mikroteri pros thn megalhterh 1.4 se 1.6?