diladi oi roufianoi kanoun kai iperories savatiatika me 30 va8mous…malista…diladi 8a tous kolane kai vareia roufianosima….den pirazei oi roufianoi 8a einai mia zoh roufianoi…![]()
κολοκύθια δεν μου παίζει τίποτα εγώ πολεμάω ακόμα με original gam 2008 2009 να δούμε......ο καθένας πετάει το μακρύ το και το κοντό του άλλοι λένε ότι τους παίζουν oi vlakers το ένα το άλλο απλά ο καθένας έχει διαφορετικό τύπο κάρτας επομένως και να βρει κάποιος κάτι να του παίζει δεν είναι βέβαιο ότι θα παίζει και στον άλλον.......
re sy filaraki kai poy kses egw poy tha sto zitisw pios eimai???
exoyne minei poly liga arxeia prepei na ta katastrepsete kai ayta?
psakste to an paiksei h oxi kratiste to gia parti sas etsi mporei na paei kairo (poly kairo) an to peite se 2 meres to poly papala!!!!!!
ρε παιδιά΄και πού ξέρετε αν έχετε τον ίδιο τύπο κάρτας με κάποιον που δίνετε ένα αρχείο που σε σας παίζει?το συγκεκριμένο αρχείο που γκαστρωθήκατε από το πρωί σε μένα βγάζει και τους 2 providers ffff επομένως και να μην το είχε αποσύρει το παιδί μου φέξε μου και γλίστρησα στην συγκεκριμένη περίπτωση.....ότι παίζει σε σένα δεν σημαίνει ότι παίζει και σε μένα.....απλά σε μερικά καλά αρχεία original θα γλυτόναμε το 8ωρο με λογκάρισμα και θα βγάζαμε εύκολα άκρη......εγώ την άκρη για το πώς γίνεται λογκάρισμα θα την βγάλω πού θα πάει αφού κατάλαβα ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει συστηματική βοήθεια και ίσως είναι λογικό για κάπποιους υπό το φόβο των ιουδαίων.......