best einai alitheia oti ginete pio grigoro AU sto mega k ston ant1? to exw akousei apo pollous users
best einai alitheia oti ginete pio grigoro AU sto mega k ston ant1? to exw akousei apo pollous users
key finder ke key master kseri kani ti ine afta????
paidia mia erotisi kai apo emena,epidi exo kapio problima me to GammaLoader_V1.1,exo dokimasi merika arxeia ta fortosa me ton GammaLoader_V1.1 i mia karta mou anikse xtes(den tha po poio arxeio),
i aloi karta pou exo ksekinao na tin fortoso me afto to programa alla stamatai k fgazei oti exei problima,
meta dokimasa na tin grapso me to GammaEMK2 kai tora i erotisi mou gia na min paideuomai tzamba,
afto to programa grafei kai afto kanonika tis kartes?
den eixa grapsei pote me afto karta
...ρε παιδιά πολύ παπατσιλίκη πέφτει,έχω κάνει άπειρα δρομολόγια Η/Υ-Receiver,όχι τίποτα άλλο,με βρύζει και η γυναίκα μου,αλλά εγω θέλω να τις αποδείξω ότι χάρη στη βοήθειά σας,θα δεί ταινία σήμερα στις έντεκα.
Μην με απογοητεύσετε.
Forever with you!!
προσοχή ξαναλέω σε μερικούς σατυρους που πουλάνε αρχεία για 200 ευρώ με π.μ....
είναι γνώστοι κρετίνοι του φόρουμ...
φιλικά
Γιώργης
Eimai mazi sou megalo kai exis tin simpathia mou, simpasxo kai ego mazi sou alla akrivos me antitheto tropo, to etero imisi theli na di afta pou tin endiaferoun, kai ego thelo na pezo me to agapimeno sport,..............
Exi idi thimosi kai o filos o xaniaras pou to eipe ??54?? fores dokimaste arxia palia, kai opos eipe kai therapia valteta gia merikes ores,
pou trexete etsi exete vali foties pantou![]()