i lysi brisketai edo
poly xrisimo site se ola tou
i lysi brisketai edo
poly xrisimo site se ola tou
ti gonia anipsosis exei to tapsi sou ? eksartatai apo merikes metablites opos geografiko mikos - platos megethos tapsiou ,des edo
για αθηνα που ειμαι εγω ειναι 45 μοιρες...
οταν εχει εμποδιο δηλ. και μου βγαζει 89 μοιρες...θα το ανυψωσω στις 89 μοιρες?
αν ειναι ετσι νομιζω δεν προκειτε να πιασει hotbird και θα δειχνει τι καιρο εχει στον Αρη![]()
συνήθως οι τεχνικοί στοχεύουν τον 19,2 για το σημείο 0 και έπειτα έχοντας πετύχει μέγιστο σήμα στον 19,2 γυρίζουν όλο μαζί το σύστημα λίγες μοίρες δεξιά ή αριστερα για να πέσουν πάνω στον πραγματικό νότο της περιοχής. οπότε μπορεί ο δικός σου να μην έκανε την στροφή των λίγων μοιρών προς τον πραγματικό νότο.
re paidia tha trelatho...
ginete na piano sima 90% kai poiotita 75% kai na min exo eikona?
bazo ena piato k eno piano afto to sima den exo eikona...
paizei na piano allo doriforo?an epiana allo den tha eixa ligi poiotita?
tha mas trelanei..
to vazo sti 11823 kai piano sima 90@ poiotita 75%.
meta vazo na paiksei to kanali kai llei den iparxei sima.
pantos stis sixnotites pou exo valei den exei se oles sima alla stis perisoteres exei....please voithia..thanks
Καλημέρα παιδία,
Μένω Κρήτη και στην πολυκατοικία μου υπάρχει μια κεραία για λήψη Hotbird με quattro LNB. Παρατηρώ ότι ορισμένους αναμεταδότες δεν τους πιάνω, ειδικά τους 10911V και 10834V για τους οποίους καίγομαι, μιας και εκεί υπάρχει το ESPN America από τα πακέτα Orange και ΤVN, που το χάσαμε λόγω της γνωστής ιστορίας με το ιταλικό Sky.
Τι μπορεί να φταίει; Κανείς να δώσει να φώτα του; Έχω Dreambox-500 δέκτη με image Gemini 4.2.
δεν φταιει η εγκατασταση σου φιλε μου
οι συγκεκριμενες συχνοτητες ειναι σε mpeg4 και dvb-s2 - 8psk οποτε δεν τις κατεβαζεις με τιποτε στον 500αρι